صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاکید دادستان تهران بر شناسنامه‌دار کردن پرونده‌های مسن و قدیمی دادسرا‌های تهران برای نظارت مؤثر

۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۳:۳۷
کد خبر: ۷۷۱۲۸۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
دادستان تهران از افزایش بازرسی‌های هدفمند از نواحی مختلف دادسرا‌ی تهران به منظور بررسی وضعیت پرونده‌های مسن و قدیمی خبر داد و گفت: برای کنترل و نظارت مؤثر این دسته از پرونده‌ها باید شناسنامه دار شوند.

- در ادامه جلسات مستمر نظارت دادستانی تهران بر عملکرد نواحی دادسرا، عصر دیروز در جلسه ویدئوکنفرانسی، با حضور دادستان تهران عملکرد نواحی ۱، ۳، ۴، ۵، ۶ و ۲۴ دادسرای عمومی و انقلاب تهران در ۷ ماه نخست امسال با توجه به شاخص‌های هدف گذاری شده در برنامه عملیاتی ۱۴۰۰ دادسرا مورد رسیدگی قرار گرفت.

علی القاصی در این جلسه با تأکید بر لزوم به روز رسانی رسیدگی‌های قضایی در دادسرا، سرپرستان دادسرا‌های یاد شده را مکلف کرد با اعمال مدیریت جهادی، وقت گذاشتن مضاعف و… موجودی پرونده‌های مسن حوزه قضایی خود را تا اسفند ماه به صفر برسانند.

وی با اشاره به اینکه تعیین تکلیف پرونده‌های قدیمی و مسن باید به جد در دستور کار باشد، افزود: پیش از این هم در جلسات متعدد با سرپرستان و قضات نواحی و شعبی که عملکرد آن‌ها با شاخص‌های برنامه‌های ابلاغی فاصله غیرقابل قبولی داشته، تذکرات مورد نیاز داده شده و این جلسه به منظور پیگیری مصوبات جلسات قبلی برگزار شده است.

دادستان تهران با اشاره به اختلاف آماری احتمالی فیزیکی و سیستمی بین پرونده‌های مسن و قدیمی بیان کرد: باید با بازشماری فیزیکی پرونده‌ها این مشکل برطرف شود.

وی تاکید کرد: علاوه بر بازشماری ماهانه پرونده‌ها در شعب اجرای احکام این کار باید در شعب تحقیق هم انجام شود.

القاصی در بخش دیگری از سخنان خود از افزایش بازرسی‌های هدفمند از نواحی مختلف دادسرا با تمرکز بر پرونده‌های مسن و قدیمی خبر داد و اعلام کرد: برنامه بازرسی‌ها باید تغییر کند و ضمانت اجرا داشته باشد از این رو به منظور کنترل و نظارت مؤثر باید پرونده‌های مسن و معوق شناسنامه دار شوند.

در این جلسه عملکرد شعب مختلف دادیاری و بازپرسی نواحی مذکور در زمینه استفاده از ابلاغ الکترونیک، کاهش آمار پرونده‌های مسن و قدیمی و رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی و نیز عملکرد شعب اجرای احکام با توجه به شاخص‌های برنامه عملیاتی ۱۴۰۰ دادسرا به تفصیل مورد رسیدگی قرار گرفت و سرپرستان نواحی در خصوص مسائل، مشکلات و علل و عوامل اطاله دادرسی توضیحاتی ارائه دادند.

این جلسه، با حضور دادستان تهران، احمد رحمانیان، معاون اول دادستان تهران، حجت الاسلام فیروزجایی، معاون دادستان در امور زندان ها، فرزادنیا، سرپرست معاونت اجرایی دادستانی و کاظمی معاون دادستان در امور ضابطین و نیز سرپرستان و قضات شعب تحقیق، دادیاری و اجرای احکام نواحی ۱، ۳، ۴، ۵، ۶ و ۲۴ دادسرای تهران برگزار شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *