صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جدا شدن مسیر اپل از ایدئولوژی استیو جابز

۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۳:۲۹
کد خبر: ۷۷۱۲۰
خبرگزاری میزان - اقدامات اخیر شرکت اپل، اخبار آن و رونمایی از محصولات جدید آن و همچنین استراتژی های این شرکت نشانی از فاصله و گسست از ایدئولوژی و تفکرات استیو جابز دارد.
به گزارش به نقل از باشگاه خبرنگاران، هفته گذشته و در روز چهارشنبه، اپل در مراسمی رسمی از محصولات جدید خود ـ که شامل آیفون های جدید و آیپد جدید این شرکت بود ـ رونمایی کرد. در این مراسم، این شرکت قلم یا استیلوس جدیدی نیز به کاربران معرفی کرد که نام آن قلم اپل یا Apple Pencil است و به همراه تبلت جدید این شرکت یعنی iPad Pro 12.9 اینچ عرضه می شود. این در حالی است که استیو جابز در سال 2007 و در جریان معرفی تکنولوژی Multi Touch صراحتا بیزاری و عدم علاقه خود به استیلوس یا قلم را بیان کرده بود.

جابز در کنفرانسی که در سال 2007 داشت، گفت: چه کسی واقعا یک استیلوس می خواهد؟ این ابزار باید همیشه همراه شما باشد، ممکن است آن را گم کنید و مدام باید آن را بردارید و سر جایش بگذارید. هیچ کس از استیلوس خوشش نمی آید. همچنین جابز به والتر ایساکسون نویسنده زندگی نامه خود گفته بود: به محض اینکه یک استیلوس در دست بگیرید، آن وقت زمان مرگ شماست.

گسست اپل از ایدئولوژی و تفکرات استیو جابز تیم کوک که پس از درگذشت استیو جابز، مدیریت و رهبری اپل را بر عهده گرفته، در چند نوبت فاصله تفکرات خود با جابز را نشان داده است؛ از جمله در علاقه اش به ساخت آیفون با اندازه بزرگتر یا تبلت های غول آسا. البته نکته جالب اینجاست که تیم کوک با طراحی آیفون های بزرگ اندازه توانست در سال 2014 پر درآمد ترین فصل را در بین همه شرکت های دنیا به خود اختصاص دهد.

از جمله دیگر اماره های حاکی از فاصله اپل با ایده های استیو جابز باید به راه اندازی سرویس هایی نظیر Apple TV اشاره کرد. در حالی که جابز همیشه مخالف مایکروسافت و سرویس های استریم بوده است. نمونه دیگر از این گسست های را باید در ساعت هوشمند اپل جستجو کرد که عملا با نسخه ای چند ده هزار دلاری فاصله ای اساسی با ایده ها و آرمان های جابز داشت. طراحی ساعت هوشمند اپل تماما در دوره تیم کوک رقم خورد و در دوره جابز هیچ نشانی از این ساعت هوشمند نیست.

همچنین اپل در دوره تیم کوک اقدام به خرید شرکت تجهیزات صوتی Beats به بهای 3 میلیارد دلار کرد که اساسا بر خلاف این ایده جابز بود که ساخت و طراحی ایده های جدید و اختراع کردن همیشه بهتر از خریدن اختراع است.

البته گویا همه این گسست ها و فاصله ها از ایده های جابز توانسته است موفقیت های اقتصادی خوبی برای اپل رقم بزند، زیرا از زمان مرگ جابز تا کنون، سهام شرکت اپل از 54 دلار به 110 دلار رسیده که خود سرمایه ای 600 میلیارد دلاری را برای این شرکت رقم زده؛ اما اپل گویا به سمتی حرکت می کند که سایه جابز برای همیشه از سر این شرکت رخت برمی بندد.


/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *