صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شرایط مهاجران در مرز‌های اروپا؛ از مرگ ناشی از سرما تا دفن در قبرهای بی نام

۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۵:۰۱
کد خبر: ۷۷۱۰۸۶
وضعیت بحرانی مهاجران در مرز‌های اروپا موضوعی است که طی سال‌های اخیر همواره مطرح بوده، اما اقدامی به منظور رفع این مشکل صورت نگرفته است.

دیده بان حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی به وضعیت بحرانی مهاجران در مرز‌های اتحادیه اروپا پرداخته است.

این نهاد سازمان ملل در گزارش خود با عنوان «سیاست‌های مرزی مرگبار اروپا»، می‌نویسد «تعداد خیره کننده‌ای از افراد در مرز‌های اروپا جان خود را از دست می‌دهند، اکثریت این افراد یا در دریا غرق شده و یا ناپدید می‌شوند.»

بسیاری دیگر از این افراد یا در کامیون‌ها خفه می‌شوند و یا خودرو‌ها آن‌ها را زیر می‌گیرند، برخی نیز بر اثر سرما جان خود را از دست می‌دهند.

برای بسیاری از این افراد، علت مرگ و هویت، ناشناخته است و در قبر‌های بی نام و نشان دفن می‌شوند و این در صورتی است که اجساد آن‌ها پیدا شود.

پروژه مهاجران گم شده سازمان بین المللی مهاجران برآورد کرده که از سال ۲۰۱۴ دستکم ۲۲ هزار و ۷۴۸ مهاجر در مدیترانه جان خود را از دست داده‎اند؛ از این تعداد ۸۴۸ نفر کودکان بوده‎اند.

در سال جاری میلادی دستکم هزار و ۴۶۵ نفر در دریای مدیترانه جان خود را از دست داده و یا ناپدید شده‎اند و دستکم ۷۸۵ مهاجر نیز در اقیانوس اطلس جان باخته‎اند.

مقام‎های لهستان در روز ۲۰ اکتبر هشتمین مرگ مهاجران را در مرز‌های این کشور ثبت کردند، اما ممکن است تعداد واقعی افرادی که جان خود را از دست داده‎اند بسیار بیشتر از این میزان باشد.

پیمان جهانی مهاجرت، بیانیه‌ای غیرالزام آور از اصولی است که بیشتر کشور‌های جهان در سال ۲۰۱۸ به تصویب رساندند؛ از مجموع ۲۹ کشوری که از امضای این پیمان خودداری کرده‎اند ۵ کشور اروپایی هستند و امروزه کشور‌های اروپایی و نهاد‌های اتحادیه اروپا سیاست‌هایی را دنبال یا پیشنهاد می‌کنند که جان انسان‌ها را به خطر می‌اندازد.

نه تنها نهاد‌ها و کشور‌های اتحادیه اروپا مسئولیت خود را برای عملیات جستجو و نجات در دریای مدیترانه کنار گذاشته‌اند، بلکه سیاست‌های آن‌ها خطر آسیب از جمله مرگ و میر در دریا را برای مهاجران افزایش داده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *