صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس: سامانه جامع تجارت گلوگاه واردات و صادرات است

۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۶:۳۱
کد خبر: ۷۷۰۹۳۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع سامانه جامع تجارت بسیار مهم است، این سامانه گلوگاه واردات و صادرات است همچنین باید نقش واقعی دلار در اقتصاد ایران را کاهش دهیم.
- بنا به اعلام شاتا، عزت الله اکبری تالار پشتی در نشست هم‌اندیشی نمایندگان عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اعضای شورای معاونین وزارت صمت که به میزبانی وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، گفت: موضوع سامانه جامع تجارت بسیار مهم است، این سامانه گلوگاه واردات و صادرات است.

وی بر استفاده حداکثری از ظرفیت تهاتر، حرکت در راستای برون‌سپاری و حمایت همه جانبه از بخش خصوصی نیز تاکید کرد.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت موضوع اکتشاف به خصوص اکتشافات عمقی در بخش معدن، ادامه داد: اکتشافات عمقی در دنیا نقش مهمی را ایفا می‌کنند که در این حوزه نیز وزارت صمت برنامه‌های خوبی دارد.

اکبری تالار پشتی بر راه اندازی پروژه‌های ترانزیتی برای اتصال به بازار‌های جهانی تاکید کرد و افزود: برای تحقق اهداف صادراتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری، رییس جمهور و وزیر صمت می‌باشد ترانزیت نقش حائز اهمیتی دارد که در این حوزه هماهنگی فرابخشی و بین دستگاهی ضرورت دارد.

وی در خصوص صنعت خودروسازی نیز بیان کرد: مشکل اصلی صنعت خودروسازی ساختار است، ساختار‌ها باید درست شود و به سمت رقابتی شدن پیش برویم، البته در این حوزه سهم دولت و بخش خصوصی نیز باید تعیین گردد.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین کاهش نقش واقعی دلار در اقتصاد ایران را مورد تاکید قرار داد.

گفتنی است در این نشست اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به بیان مهمترین نقطه نظرات خود در خصوص ارائه الگو و برنامه جدید مدیریت بازار وزارت صمت پرداختند.
 
 

 

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *