صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چند نکته درباره اظهارنظرهای متناقض کرونایی

۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۲:۴۱
کد خبر: ۷۷۰۵۶۵
عزم جدی برای مهار کرونا با واکسیناسیون سراسری نشان داد که می‌توان از تبعات بیماری کاست، هم واردات گسترده و هم تولیدات داخلی اکنون به اندازه‌ای هست که بتوان همه مردم کشور را واکسینه کرد، اما هنوز به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم.

- محمد صفری روزنامه نگار در یادداشتی نوشت: عزم جدی برای مهار کرونا با واکسیناسیون سراسری نشان داد که می‌توان از تبعات بیماری کاست.
هم واردات گسترده و هم تولیدات داخلی اکنون به اندازه‌ای هست که بتوان همه مردم کشور را واکسینه کرد، اما هنوز به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم.

بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت تا روز یکشنبه نهم آبان‌ماه، مجموعاً ۵۲ میلیون و ۶۱۵ هزار و ۹۳۷ نفر دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

۳۴ میلیون و ۴۸۲ هزار و ۶۱۷ نفر دز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

همچنین ۸۸ هزار و ۶۹ نفر دز سوم واکسن را نیز دریافت کرده‌اند.

با احتساب این تعداد مجموع دز‌های واکسن تزریق شده در کشور به شمار ۸۷ میلیون و ۱۸۶ هزار و ۶۲۳ مورد رسید.

بر اساس آنچه که از سوی مراجع پزشکی داخلی و جهانی اعلام شده ۷۰ تا ۸۰ درصد مردم یک کشور باید دو دوز واکسن را زده باشند تا اندکی از بازگشایی‌ها با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی انجام شود.

اکنون کمی بیش از ۳۴ میلیون نفر دو دوز واکسن را زده اند که فاصله زیادی تا ۷۰ تا ۸۰ درصد دارد.

ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گیر نهایی در این زمینه است و نباید چند صدایی درباره تصمیمات وجود داشته باشد.

جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا هر هفته شنبه‌ها به ریاست رئیس جمهور برگزار می‌شود، اما به نظر می‌رسد ناهمانگی و ضعف در تصمیمات وجود دارد.

اکنون که شهرداری تهران از امروز ۱۰ آبان تصمیم به تغییر ساعت طرح ترافیک گرفته، آیا مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا را دارد؟

بازگشایی‌ها و تصمیماتی که برای گشایش مدارس و دانشگاه‌های گرفته شده نیز آیا مصوبه ستاد را دارد؟

برای گشایش مدارس نیز اظهار نظرات گوناگون و بعضا در تضاد با یکدیگر بیان شده است.

به این اظهار نظرات توجه کنید؛

علیرضا رئیسی سخنگوی وقت ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا ۱۳ شهریور: از اول مهر ۳۰ تا ۴۰ درصد مدارس بازگشایی می‌شود و از اول آبان تمام مدارس کشور به صورت حضوری بازگشایی خواهد شد.

سید جواد حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش ۱۵ شهریور: بازگشایی حضوری مدارس به تدریج از آبان با رعایت الزامات آغاز خواهد شد.

 بهرام عین اللهی وزیر بهداشت ۱۸ شهریور: اصراری برای بازگشایی مدارس در مهرماه نداریم.

 حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ۲۰ شهریور: برای بازگشایی مدارس باید دانش آموزان، معلمان و تمام کادر اداری آموزش و پرورش واکسن کرونا دریافت کنند.

علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش ۱۱ مهر: اطلس بازگشایی مدارس ۱۵ آبان رونمایی خواهد شد که در آن تعداد مدارس بازگشایی شده و همچنین نظارت بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به صورت به روز انجام می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ۱۹ مهر: تمام مدارس از پایان آبان به شیوه حضوری به فعالیت خود ادامه خواهد

سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ۸ آبان: مدارس و دانشگاه‌ها از اول آذر به صورت حضوری بازگشایی شود.

با توجه به هشدار‌هایی که درباره احتمال وقوع پیک ششم از سوی برخی کارشناسان داده شده است، به نظر می‌رسد با وجود این که آموزش چه در مدارس و چه در دانشگاه‌ها به خاطر آموزش از راه دور با افت تحصیلی همراه بوده است، تا زمانی که

۷۰ تا ۸۰ درصد جامعه هنوز دو دوز واکسن را دریافت نکرده‌اند، در زمینه بازگشایی‌ها با امساک و تأمل بیشتری اقدام شود.

قطعاً مسئولین کنونی نسبت به جان مردم حساس هستند که با سرعت اقدام به واردات واکسن نمودند و مانند دولت پیشین دست روی دست نگذاشتند و مانع واردات واکسن کرونا را تحریم‌ها اعلام نکردند.

هم اکنون برخی کشور‌هایی که به درصد استاندارد تزریق واکسن رسیده‌اند با کمترین عادی انگاری با شیوع کرونا روبرو می‌شوند هر چند شذت بیماری و مرگ و میر پایین است، اما نمی‌توان شرایط را عادی تصور کرد.

هم اکنون ستاد ملی مقابله با کرونا سخنگو ندارد، دو ماه است که پس از علیرضا رئیسی سخنگوی پیشین ستاد، سخنگوی جدید معرفی نشده است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *