صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پهلودهی کشتی‌های هندی حامل کالا‌های عمومی در بندر چابهار

۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۱:۵۵
کد خبر: ۷۷۰۳۱۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
سفیر هند در ایران گفت: در راستای توسعه همکاری‌های دریایی، هندوستان فعالیت خود را به ویژه در حوزه کالاى عمومى و جنرال کارگو (کشتی‌های حامل کالا‌های عمومی) از مدت‌ها پیش در بندر چابهار آغاز کرده و کشتی‌های فله بر حامل گندم و شکر بیشتر در این بندر پهلودهی می‌شوند.
- بنا به اعلام  سازمان بنادر و دریانوردی، گددام دارمندرا در بازدید از بندر شهید رجایی، اظهارداشت: ایران و هند به عنوان دو تمدن بزرگ در آسیا از روابط دیرینه تاریخی و اقتصادی برخوردار هستند و مناسبات تجاری و بازرگانی این دو کشور به خصوص از طریق دریا از گذشته‌های دور تا امروز، استمرار دارد.

سفیر هندوستان، نقش بندر شهید رجایی را در تجارت دریایی منطقه نقشی بی‌بدیل و تاثیرگذار عنوان کرد و گفت: اطمینان داریم که بندر شهید رجایی با برخورداری از موقعیتی استراتژیک می‌تواند ترانزیت بین‌المللی بین کریدور شمال-جنوب را قوت بخشد.

دارمندرا با اشاره به توسعه تجارت دریابرد بین دو کشور ایران و هندوستان اظهارداشت: در راستای توسعه همکاری‌های دریایی، هندوستان فعالیت خود را به ویژه در حوزه کالاى عمومى و جنرال کارگو(کشتی‌های حامل کالا‌های عمومی) از مدت‌ها پیش در بندر چابهار آغاز کرده و کشتی‌های فله بر حامل گندم و شکر بیشتر در این بندر پهلودهی می‌شوند.

سفیر کشور هندوستان در ایران با اشاره به موقعیت سیاسی و تجاری ایران و هند و نزدیکی مسیر دریایی بین بندرعباس، چابهار و بندر بمبئی، ابراز داشت: با تعامل بین سایر سفرا در تهران سعی می‌کنیم که این سهم بازار را از کشور‌های آسیایی گرفته و از بندرشهید رجایی، چابهار و بمبئی به سمت کریدور شمالی سوق دهیم.

دارمندرا افزود: هند و ایران از لحاظ اقتصادی می‌توانند شرکای استراتژیک در منطقه و حوزه بین‌المللی باشند و ما می‎خواهیم روابط تجاری خود را با ایران هرچه بیشتر استمرار بخشیم.

همچنین مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با تبیین سیاست‌ها و افق‌های ترسیم شده در جهت تقویت و تعمیق دیپلماسی دریایی به منظور تعاملات بیشتر با کشور‌های همسایه و منطقه عنوان کرد: یافتن نقاط همکاری مشترک و احیای ظرفیت‌های مغفول مانده و گشودن دروازه‌های جدید تجارت مورد توجه است.
 
 

 


برچسب ها: اخبار اقتصادی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *