صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مالکیت مشترک سرخابی‌ها و وعده‌های تکراری مدیران دستگاه ورزش؛ زخمِ کاری به استقلال و پرسپولیس

۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۵:۰۱
کد خبر: ۷۶۹۸۹۳
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
مالکیت مشترک استقلال و پرسپولیس به زخم کهنه‌ای برای سرخابی‌ها تبدیل شده است که هر ساله در آستانه آغاز فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا سر باز می‌کند.

- ایراد به مالکیت مشترک استقلال و پرسپولیس از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا اتفاق جدیدی نیست بلکه هر دوره که این دو باشگاه برای دریافت مجوز حرفه‌ای اقدام می‌کردند با چنین دردسری مواجه می‌شدند، اما مدیران وقت وزارت ورزش و جوانان به جای حل ریشه‌ای این معضل قانونی به دنبال شیوه‌های دیگر بودند تا برای خود زمان خریداری کنند.

شاید معضل کنونی که برای استقلال و پرسپولیس به وجود آمده این بار هم با تغییر مالکیت و منفک شدن دو باشگاه از یک وزارتخانه حل و فصل شود، اما سوال این است که چرا مدیران دستگاه ورزش یک بار برای همیشه این معضل را برطرف نمی‌کنند تا خیال هواداران میلیونی این دو باشگاه راحت شود.

هواداران سرخابی در سال‌های اخیر بار‌ها این جمله را از زبان متولیان ورزش کشور شنیدند که استقلال و پرسپولیس به زودی به صاحبان اصلی خود یعنی هواداران واگذار خواهد شد، اما در عمل نه تنها چنین اتفاقی رخ نداد بلکه صرفاً این جمله برای دور زدن قوانین بین‌المللی به کار گرفته شد تا پروسه صدور مجوز حرفه‌ای انجام شود تا استقلال و پرسپولیس بتوانند در مسابقات آسیایی حضور پیدا کنند.

و، اما نکته تأمل برانگیز این است که متولیان دستگاه ورزش در کنار وعده واگذاری دو باشگاه و موضوع تغییر مالکیت، به دفعات عنوان کردند شأن وزارت ورزش و جوانان باشگاه‌داری نیست، اما در عمل هیچ اراده‌ای از سوی آنها برای انجام این فرایند انجام نشد!

مهدی علی‌نژاد که در طول مدت فعالیتش در وزارت ورزش و جوانان در خصوص اهمیت موضوع واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دفعات سخن گفته است، دوازدهم شهریورماه سال جاری در گفت‌وگو با یک برنامه زنده تلویزیونی عنوان کرد وزارت ورزش نهاد نظارتی است و شأنش، باشگاه‌داری نیست، یعنی اگر باید دولتی باشند، باید به بخش‌های دیگری به جز وزارت ورزش واگذار می‌شدند.

به کار بردن این جمله از سوی معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش، یعنی اینکه وی و دیگر همکارانش در وزارتخانه پیش از تهدید کنفدراسیون فوتبال آسیا از چالش احتمالی حذف این دو تیم مطلع بودند، اما با بی‌تفاوتی از کنار آن عبور کردند تا پرونده این دو باشگاه دوباره در شرایط اضطراری قرار گیرد.

از طرفی دیگر حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان نیز در نخستین گفت و گویی تلویزیونی در چهاردهم شهریورماه سال جاری از واگذاری استقلال و پرسپولیس تا دو ماه دیگر خبر داد، اما انگار وعده‌های وزیر جدید نیز از جنس وعده مدیران قبلی این وزارتخانه است و همچنان این وعده‌ها تنها خاصیت شعاری دارد!

شاید زخم کاری مالکیت مشترک دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در برهه کنونی با درمانی موقتی التیام یابد، اما مسأله اینجاست بالاخره چه زمانی این قائله برای همیشه تمام خواهد شد؟ اما انگار این ماجرا همچنان در حال تکرار است!

فوتبالی‌ها هنوز از یاد نبرده‌اند علی‌نژاد معاون فعلی وزیر ورزش پس از حضور در مالزی و مذاکره با مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا در گفت‌وگو با خبرنگاران وعده داده بود که به زودی مشکل میزبانی تیم‌های باشگاهی در لیگ قهرمانان آسیا حل و فصل خواهد شد و ما با قدرت از امتیاز میزبانی خودمان دفاع خواهیم کرد، اما از آن به بعد رویایی میزبانی باشگاه‌های ایرانی و بازی در خانه بر باد رفت. باید دید آیا در خصوص موضوع واگذاری سرخابی‌ها یک بار دیگر این سناریو تکرار خواهد شد؟



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *