صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن‌های تهیه گاناش شکلاتی

۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۶۹۷۵۵
گاناش شکلاتی از انواع کرم‌های شیرینی پزی است که طعم خوب و لذت بخشی دارد.

_ نمناک نوشت: گاناش در واقع یک روکش شکلاتی است که برای کیک شیرینی و روی بستنی استفاده می‌شود. گاناش بسیار سریع و آسان تهیه می‌شود و در شیرینی پزی بسیار کاربردی است.

مواد لازم گاناش شکلاتی

طرز تهیه گاناش شکلاتی

مرحله اول:

شکلات‌ها ریز خرد کنید. انتخاب شکلات تاثیر مستقیمی بر کیفیت گاناش شما دارد میزانی شیرینی و تلخی گاناش نیز بسته به درصد شکلات دارد.

مرحله دوم:

خامه و کره را در یک شیر داغ کن نچسب بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید.

مرحله سوم:

مواد را مدام هم بزنید تا در یکدیگر حل شوند سپس وانیل را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم:

شکلات‌های خرد شده را نیز به خامه و کره اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات‌ها نیز آب شوند و یک کرم روان به دست بیاید. گاناش حاضر است.

نکات مهم در تهیه گاناش شکلاتی

اگر میزان خامه و شکلات یک اندازه باشد گاناش روان می‌شود.

اگر شکلات دو برابر خامه با شد غلیظ می‌شود و با کمک ماسوره می‌توان آن را روی کیک بریزید.

اگر شکلات نصف خامه باشد می‌توان از آن به عنوان سس استفاده کرد.


برچسب ها: طرز تهیه شکلات

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *