صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن‌های تهیه آش کشکبا

۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۶۹۳۹۱
آش کشکبا یکی از غذا‌های خوشمزه ایرانی است که معمولا مردم آن را در فصل پاییز می‌پزند و سرو می‌کنند.

_ خبرگزاری صدا و سیما نوشت: آش کشکبا بسیار خوشمزه و مخصوص فصل پاییز است.

این آش از غذا‌های محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.

مواد لازم آش کشکبا

اسفناج یا برگ چغندر یک کیلو گرم
جو پخته شده یک و نیم لیوان
کشک یک کیلو گرم
پونه کوهی یا نعنا داغ یک قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده ۲ عدد
گوشت چرخ کرده به میزان لازم (در صورت تمایل)
نمک به میزان لازم

طرز تهیه آش کشکبا

برای تهیه آش کشکبا خوشمزه ابتدا باید جو را به مدت چند ساعت در آب بخیسانید سپس آن را آب کشی کنید و در قابلمه‌ای بپزید.

بعد از پخت کامل جو آن را به وسیله گوشکوب یا چرخ گوشت حسابی له کنید. اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد. سپس کشک را به مواد اضافه کنید.

اگر احساس کردید آش سفت شده است مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. حالا آش را بچشید و اگر به نمک احتیاج داشت نمک را اضافه کنید. حواستان باشد به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.

گوشت چرخ کرده را به صورت کوفته ریزه درست کنید و در روغن سرخ کنید و در چند دقیقه آخر به آش اضافه کنید. بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.


برچسب ها: طرز تهیه آش

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *