صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ظرفیت‌های مرکز توسعه حل اختلاف باید برای شهروندان تبیین شود

۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۹:۱۷
کد خبر: ۷۶۹۳۷۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون قضایی رئیس کل دادگستری یزد در امور شورای حل اختلاف گفت: بسیاری از دعاوی حقوقی و کیفری را می‌توان از طریق نهاد‌های سازشی اداره توسعه حل اختلاف از جمله شورا‌های حل اختلاف بدون پرداخت هزینه و یا با هزینه اندک حل و فصل کرد.
- محمدرضا حداد، معاون قضایی رئیس کل دادگستری یزد در امور شورای حل اختلاف در دیدار با رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری استان اظهار داشت: نهاد‌های سازشی و میانجی‌گری و داوری اداره توسعه حل اختلاف استان این آمادگی را دارد تا بسیاری از اختلافات و دعاوی حقوقی و کیفری را بدون هزینه و یا با هزینه بسیار اندک حل و فصل نماید، اما شهروندان نسبت به این ظرفیت‌ها آگاهی کافی ندارند و یکی از نهاد‌هایی که می‌تواند در جهت آگاه سازی مردم و ترویج فرهنگ صلح آشتی شورا‌ها را یاری نماید سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری است.

وی تصریح کرد: اداره توسعه حل اختلاف، ظرفیت‌های زیادی دارد که برای مردم ناشناخته است که باید با استفاده از هنر و رسانه برای جامعه تبیین و تشریح گردد.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری یزد در امور شورای حل اختلاف با اشاره به حل‌ و فصل بیش‌از ۵۰ درصد دعاوی از طریق سازش در پرونده‌های وارده به شورای حل اختلاف در سال جاری تصریح کرد: فصل خصومت و حل اختلاف با رضایت و صلح و سازش بسیار ماندگارتر و اثرگذارتر است.

حداد افزود: علی رغم اینکه بخشی از کار برای اطلاع‌رسانی، تبیین و تشریح شرایط بهره‌گیری مردم از خدمات نهاد‌های میانجی گر است لیکن قسمت اعظم کار ایجاد و فراهم نمودن زمینه‌های فرهنگی با استفاده از ظرفیت‌های هنری و رسانه‌ای است.

رئیس اداره توسعه حل اختلاف استان یزد، با اشاره به اینکه آستانه صبر و تحمل مردم کاهش یافته گفت: ستاد صبر استان با ترکیب افراد صاحب نفوذ، ایده، خلاقیت و اثرگذار تشکیل‌شده است تا بتوان برای افزایش تحمل‌پذیری و بالا بردن آستانه صبر مردم برنامه‌ریزی کرد.

وی استفاده از نام‌های زیبا با مضامین مهربانی، گذشت. عفو و ... را در نام گذاری میادین، معابر و پارک‌ها خواستار شد و گفت: استفاده از نام‌هایی با معانی عفو، گذشت و مهربانی و طراحی و نصب اِلمان‌های نوع‌دوستی و شفقت و گذشت بدون تردید آثار مطلوب خود را در رفتار و گفتار مردم خواهد گذاشت.

حداد استفاده از آیات قرآن کریم و روایات معصومین (ع) در اهمیت صبر و گذشت در بیلبورد‌های شهری را در نگاه مردم موثر دانست و بیان داشت: مفاهیم پندآموز که هر روز در مرئی و منظر مردم باشد بدون شک اثر مثبت خود را در جامعه و شهروندان خواهد گذاشت.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *