صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آمادگی کشور ایران در میزبانی از بیماران کشور ترکمنستان در قالب توریسم سلامت

۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۳:۴۷
کد خبر: ۷۶۹۳۲۱
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: ظرفیت درمانی کشور ایران در زمینه‌هایی از جمله پیوند، سلول درمانی و سرطان بسیار بالاست و سالانه بیماران زیادی از کشور‌های همسایه جهت دریافت خدمات تخصصی به کشور ما سفر می‌کنند.

- بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، قاسم جان بابایی  صبح امروز در دیدار با چاری آقامیرادوف معاون وزیر بهداشت و صنایع پزشکی ترکمنستان ضمن تشریح پتانسیل‌های حوزه درمان کشور گفت: کشور ایران در عرصه پیوند اعضا، دارای جایگاه بالایی است و تقریبا تمامی پیوند‌های مهم از جمله قلب، ریه، روده، لوزالمعده و قرنیه توسط اساتید و پزشکان متخصص صورت می‌گیرد. به طور مثال در شیراز سالانه بیش از ۶۰۰ پیوند کبد با موفقیت انجام می‌شود. همچنین ۱۸ مرکز پیوند مغز استخوان در حال فعالیت است.

جان بابایی افزود: همچنین امکان ارائه خدمات قلبی عروقی پیشرفته از جمله خدمات تعویض دریچه‌های قلب، جراحی قلب اطفال و نیز خدمات تخصصی سرطان در تهران و چندین شهر کشور وجود دارد. در استان‌های شمالی نیز ظرفیت برای ارائه خدمات تخصصی و همکاری با کشور ترکمنستان فراهم است.

وی ادامه داد: ما بیش از ۲۰۰ بیمارستان بین المللی و دارای شرایط پذیرش بیمار خارجی داریم که خدمات تخصصی پزشکی را ارائه می‌دهند که با توجه به شرایط کشور از جمله نوع و کیفیت خدمات، هزینه‌های درمانی و هزینه‌های هتلینگ برای تمامی کشور‌های همسایه مقرون و به صرفه است و پزشکانی در طراز بین المللی این خدمات را ارائه می‌دهند.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: همچنین آمادگی کاملی برای شناسایی ظرفیت‌ها در قالب توریسم سلامت و پذیرش بیماران خارجی وجود دارد و امیدواریم بتوانیم با شناسایی نیاز‌ها همکاری خوبی در این خصوص صورت گیرد.

معاون وزیر بهداشت و صنایع پزشکی ترکمنستان نیز در این دیدار بیان کرد: ایران ظرفیت خوبی در حوزه پزشکی داراست و پیش از کرونا نیز شهروندان ترکمنستان برای دریافت خدمات درمانی به ایران سفر می‌کردند. امیدواریم امکان استفاده از ظرفیت‌ها و تجارب با همکاری و رایزنی دو کشور بیش از پیش فراهم شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *