صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وزیر کشور: نهضت مشاوره خانوادگی با هدف کاهش طلاق گسترش یابد

۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲:۳۸
کد خبر: ۷۶۸۹۷۱
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
وزیر کشور با اشاره به اینکه طبق بررسی‌ها یکی از راهکار‌های مهم در حوزه طلاق نهضت مشاوره خانوادگی است، گفت: این نهضت باید با محوریت محلات در کشور گسترش یابد.
- بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی در نشست بررسی راهکار‌های عملی برای کاهش روند طلاق که با حضور گروهی از فعالان حوزه اجتماعی در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه خانواده بنیان و اساس جامعه است؛ گفت: یکی از تهدیدات جدی در حوزه خانواده روند رو به گسترش طلاق است که باید در این راستا تدابیر فوری و عاجل اندیشیده شود.

وزیر کشور با اشاره به اینکه گسترش طلاق باعث فروپاشی بنیان خانواده می‌شود گفت: در حوزه عوامل مؤثر در طلاق دو دسته فاکتور‌های پیشینی و پسینی مطرح است که باید ضمن توجه به موارد پیشینی و با توجه به فوریت مسئله عوامل پسینی مورد توجه جدی‌تر و ضروری قرار گیرد.

وی در این خصوص افزود: به موازات برنامه ریزی بلند مدت، باید راهکار‌های نتیجه بخش و فوری در این راستا به کار گرفته شود.

وحیدی با اشاره به اینکه طبق بررسی‌ها یکی از راهکار‌های مهم در این حوزه، نهضت مشاوره خانوادگی است؛ گفت: این نهضت باید با محوریت محلات در کشور گسترش یابد.

وزیر کشور همچنین با اشاره به مسئولیت شورای اجتماعی کشور در حوزه طلاق با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) گفت: رهبری معظم انقلاب در حوزه کاهش طلاق و آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی کشور مسئولیت داده و برای همین باید با تمام توان دراین عرصه فعال شویم.

 وحیدی با بیان جزئیات این نهضت سراسری در کشور گفت: دراین عرصه سه اقدام فوری شامل راه اندازی قرارگاه در ۳۱ استان کشور به شکل اجرایی با حمایت استانداری‌ها و در مرحله دوم، شکل‌گیری اتاق‌های فکر تخصصی برای تقویت محتوای آموزشی و در گام آخر توانمندسازی مشاوران صورت گیرد.

وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه می‌توان در جذب مشاوران از راهکار فراخوان افراد علاقه‌مند به فعالیت در عرصه مشاوره خانوادگی را به کار گرفت، گفت: در کشور ظرفیت‌های بزرگی در این حوزه نظیر حوزه‌های علمیه و افراد بازنشسته فعال در این عرصه‌ها وجود دارد که باید با جلب مشارکت همه این ظرفیت‌ها به صورت نهضتی، این تحول با هدف تقویت بنیان خانواده و کاهش طلاق صورت گیرد.

 وحیدی همچنین در پایان با تاکید بر اینکه در حوزه مسائل تحکیم خانواده و طلاق، آموزه‌های دینی و الهی بسیار راهگشاست، گفت: در این حوزه خوشبختانه ظرفیت‌های خوبی در کشور وجود دارد که باید با کار برنامه ریزی شده، با قدرت و صلابت جلو برویم.
 
 
انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *