صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پناهجویان" افغانستان" آنچه در مورد آلمان می‌شنوند را باور نکنند

۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵:۱۵
کد خبر: ۷۶۸۸۲
"مارکوس پوتزل" سفیر آلمان در افغانستان گفت: رسانه‌ها تصاویر استقبال گرم برلین از پناهجویان را منتشر می‌کنند اما "افغانستانی‌ها" هر آنچه که در مورد آلمان می‌شنوند را باور نکنند. /انتهای پیام/
به گزارش به نقل از خبرگزاری فارس، همه ساله ده‌ها هزار افغانستانی به امید کسب یک زندگی بهتر از راه‌های قاچاق عازم اروپا می‌شوند.

برخی از این افراد در راه جان می‌دهند، برخی تجارب تلخی را از این مسیر دارند و شماری هم موفق می‌شوند در یک کشور اروپایی زندگی جدیدی را شروع کنند.

رویترز نوشت: درحالیکه گفته می‌شود آلمان یکی از محبوب‌ترین مقصدهای دلخواه برای مهاجرین افغانستانی است،"مارکوس پوتزل" سفیر برلین در کابل روز گذشته در دیدار با مقامات افغانستانی اظهار داشت: مهاجرینی که راه مهاجرت به آلمان در پیش گرفته‌اند همه آنچه را که در مورد این کشور می‌شنوند، باور نکنند.

وی افزود: آلمان از هر 3 افغانستانی پناهجو، تنها اسناد مهاجرت یک نفر را بررسی می‌کند.

سفیر آلمان در افغانستان خاطرنشان کرد: رسانه‌ها تصاویر استقبال گرم پناهجویان در آلمان را منتشر کرده‌اند اما به این معنی نیست که همه می‌توانند پناهنده این کشور شوند. اروپا طی سال‌های اخیر، با بزرگ‌ترین بحران مهاجرت مواجه شده است. طرح‌های مختلف کشورهای اروپایی تاکنون چندان چاره‌ساز نبوده و از سویی، بحران‌های مختلف در کشورهای خاورمیانه زمینه‌ساز هجوم بسیاری افراد به کشورهای اروپایی برای یافتن سرپناهی امن می‌باشد.

کشورهای اروپایی سیاست‌های مختلفی را نسبت به پدیده مهاجرت در پیش گرفته‌اند و این موضوع یکی از ضعف‌های عمده اتحادیه اروپا در اتخاذ یک سیاست مشترک اروپایی در این رابطه است، در این میان آلمان موانع قانونی برای جلوگیری از مهاجرت را چندان کارساز نمی‌داند.

"فرانک اشتاین مایر" وزیر امور خارجه آلمان اخیراً اظهار داشت که تمام کشورها این احساس را دارند که سیاست افزایش موانع برای ورود مهاجران در بیرون از مرزها، پاسخگوی مشکل روزافزون پناهجویان نیست و باید راه‌حل‌های دیگری را مدنظر قرار داد.

در آلمان برخی مؤسسات درصدد ارائه آموزش‌های لازم برای برخی از مهاجران هستند؛ برای نمونه، پروژه "آریوو برلن" در یک کارگاه آموزش فنی ـ حرفه‌ای، رویکرد دیگری نسبت به مهاجرت در پیش گرفته است. این پروژه ابتکاری است از سوی نهادهای شهری و اتاق مشاغل برلین که با هدف آموزش حرفه و دادن فرصت به مهاجران برای یافتن شغل پایه‌ریزی شده است.

طراحان پروژه آریوو برلن بر این باورند که آموزش مهاجران، راه‌حلی 2 جانبه است، هم به‌نفع شهر است که جمیعتش در حال پیر شدن است و هم مفید برای مهاجران با انگیزه که می‌خواهند در آلمان بمانند.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *