کاپ کیک قابلمهای
- برترینها نوشت: خیلی از خانمها دوست دارند شیرینی را خودشان تهیه کنند، اما مشکل اینجاست که ممکن است شما هم مثل خیلیهای دیگر با این کار آشنا نباشید. علاوه بر این ممکن است وسایل تهیه شیرینی در خانه موجود نباشد و شیرینی درست کردن کار وقتگیری باشد.
مواد لازم:
آرد: چهار قاشق غذاخوری
شیر: سه قاشق غذاخوری
شکر: سه قاشق غذاخوری
پور کاکائو: دو قاشق غذاخوری
روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
بیکینگپودر: یک قاشق سوپخوری
تخممرغ: یک عدد
طرز تهیه:
۱. شکر و تخممرغ را در ظرف ریخته و خوب هم میزنیم. بعد روغن مایع و آرد و بیکینگ پودر را همراه پودر کاکائو به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. درنهایت شیر به مواد اضافه میکنیم. داخل یک قابلمه به ارتفاع نصف فنجانها آب میریزیم و اجازه میدهیم آب به نقطه جوش برسد.
۲. فنجانها را با روغن چرب میکنیم و یکسوم آن را با مواد کیک پر میکنیم و در قابلمه آب جوش روی حرارت ملایم میگذاریم.
۳. یک ربع بعد وقتی کیکها خوب پف کرد، زیر آن را خاموش میکنیم و در قابلمه را با یک دمکنی میبندیم و اجازه میدهیم یک ربع بماند. وقتی کیک سرد شد به راحتی و با چند ضربه از داخل فنجان خارج میشود. میتوانید روی کیکها را با خامه تزئین کنید.
فوت کوزهگری:
برای جدا کردن کیکها از فنجان صبر کنید تا خنک شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف میچسبد.