صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ارائه مشاوره حقوقی و قضایی به بیش از ۲۰۰ نفر در ایستگاه مشاوره حقوقی و قضائی یزد

۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۹:۴۳
کد خبر: ۷۶۷۷۹۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: بیش از ۲۰۰ نفر به صورت چهره به چهره به مناسبت هفته وحدت با مسئولان عالی قضایی استان دیدار کردند.
غلامعلی دهشیری، رئیس کل دادگستری استان یزد اظهار داشت: بیش از ۲۰۰ نفر به صورت چهره به چهره به مناسبت هفته وحدت با مسئولان عالی قضایی استان دیدار کردند.

دهشیری، در حاشیه ایستگاه مشاوره حقوقی و قضایی که به مناسبت هفته وحدت در منطقه صدر آباد برگزار شد گفت: هدف از برگزاری چنین ایستگاه‌هایی تقویت جنبه مردمی دستگاه قضا و افزایش سرمایه اجتماعی بر اساس تاکیدات ریاست قوه قضائیه و سند تحول می‌باشد.

وی افزود: در همین راستا دومین ایستگاه مشاوره حقوقی و قضایی دستگاه قضا استان در سال جاری با حضور مسئولان ارشاد قضایی در منطقه کم برخوردار صدر آباد که بخشی از ساکنین آن از اهل تسنن هستند با همکاری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و دفتر تسهیل گری این منطقه برگزار شد.

دهشیری تصریح کرد: در این ایستگاه بیش از ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم مشکلات خود را با مقامات قضایی استان مطرح و پس از استماع دستورات مقتضی جهت حل مسائل حقوقی و قضایی مردم صادر شد.

وی با اشاره به کاربرد دو سویه چنین برنامه‌هایی اظهار داشت: شناسایی نقاط ضعف و قوت و بررسی میزان رضایتمندی مردم از دستگاه قضا از یک سو و دسترسی آسان مردم به مسئولان ارشد قضایی استان از سوی دیگر از جمله کاربرد‌های این برنامه است.

دهشیری افزود: ملاقات مردمی هفتگی مقامات قضایی استان و رصد رسانه‌ها و فضای مجازی استان از دیگر برنامه‌های دستگاه قضا جهت ارتباط با بدنه جامعه است.

وی گفت: بیشتر مطالبات مردم در این جلسات انتقاد به نحوه دادرسی یا اعمال ماده ۴۷۷ است نوعا به دلیل جهل به قانون و فرآیند رسیدگی بوده که ارشادات لازم صورت می‌گرد و حسب مورد دستورات لازم در این خصوص صادر می‌شود.

دهشیری، با بیان اینکه عدم آگاهی حقوقی زمینه ساز تشکیل پرونده در محاکم قضایی است تصریح کرد: ایجاد فرهنگ مراجعه به مشاور حقوقی و وکیل قبل از هر اقدام حقوقی زمینه ساز کاهش بسیاری از پرونده‌ها و به دنبال آن هزینه‌ها در دستگاه قضا و جامعه خواهد بود که اصحاب رسانه می‌توانند در این راستا نقش آفرین باشند.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که انقلابی بودن، مردمی بودن و مبارزه با فساد را سه ویژگی شاخص مدیران و سازمان‌ها در تراز انقلاب اسلامی بیان کرده اند ابراز امیدواری کرد: دستگاه قضا بتواند با نهادیه کردن این سه مولفه در خود، ملجا و پناهگاه واقعی مردم در احقاق حق و اجرای عدالت باشد.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *