صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راه‌های افزایش امنیت مودم‌های خانگی

۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۶۷۳۹۳
یکی از مهم‌ترین مسائل مربوط به مودم‌ها، حفظ امنیت مودم در مقابل اینترنت دزدی و هک است. روش‌هایی برای افزایش امنیت مودم‌های خانگی ارائه شده است.

_ فارس نوشت: در این روز‌های کرونایی و الزام حفظ فاصله فیزیکی با دیگران، خواسته یا ناخواسته باعث شده تا بیشتر از قبل به سمت استفاده از اینترنت و فضای مجازی برویم، خیلی از ما برای اتصال به اینترنت از مودم‌های خانگی استفاده می‌کنیم، ولی احتمالا به خیلی از نکات پیرامون این مودم‌ها اهمیت نمی‌دهیم و یا اصلا چیزی در موردشان نمی‌دانیم، یکی از مهم‌ترین مسائل مربوط به مودم‌ها، حفظ امنیت مودم در مقابل اینترنت دزدی و هک هست که در این مطلب سعی کردیم به چند مورد که می‌تواند به افزایش امنیت مودم‌هایمان کمک کند اشاره کنیم:

غیر فعال کردن WPS

کلمه WPS مخفف Wi-Fi Protected Setup و محافظت‌کننده شبکه وای فای است. در تنظیمات مودم یک استاندارد امنیت شبکه بی‌سیم می‌باشد که تلاش می‌کند ارتباط بین روتر و دستگاه‌های بی‌سیم را سریع‌تر و آسان‌تر کند؛ گزینه WPS قابلیتی است که اگر فعال باشد بستر بسیار مناسبی برای هکر‌های مودم ADSL فراهم می‌کند و به عبارتی هک کردن مودم‌هایی که wps شان فعال است بسیار آسان و سریع می‌باشد.

پس به عنوان اولین راه جهت بالا بردن امنیت مودم باید وارد قسمت تنظیمات شده و این قابلیت را خاموش کنیم.

رمز گذاری قوی

رمز گذاری جهت اتصال به اینترنت مودم را می‌توان از تاثیر گذارترین راه‌های بالا بردن امنیت مودم نام برد.

رمزگذاری بر روی مودم‌ها توسط پروتکل‌های متعددی قابل انجام است، شما می‌توانید هر پروتکلی که دلخواه‌تان باشد انتخاب کنید.

پروتکل WPA۲ – Wi-Fi Protected Access II بهترین انتخاب جهت رمز گذاری قدرت‌مند را پیشنهاد می‌کنیم، این پروتکل قوی‌ترین پروتکل موجود است.

البته سعی کنید هر چند هفته یک‌بار رمز خود را تغییر دهید، پروتکل‌های قدرت‌مند هر چقدر هم قوی باشند، لزوما در برابر هک شدن کاملا مقاوم نخواهند بود.

فعالسازی مک فیلترینگ

مک فیلترینگ قابلیتی است که با فعال سازی آن تنها سیستم ها، دستگاه‌ها و موبایل‌هایی قادر به اتصال خواهند بود که برای مودم، توسط درج آدرس مک‌شان، تعریف شده‌اند.

با این اقدام می‌توانیم از شر تعارف‌های بی‌جا هم خلاص بشویم، چرا که هیچ کسی جزء دستگاه‌های تعریف شده، حتی با داشتن رمز هم قادر به اتصال نخواهند بود.

حذف مشخصات شخصی از اسم مودم

این یک پیشنهاد غیر فنی است و مانعی برای هک شدن و اینترنت دزدی نخواهد شد، اما ثبت کردن نام، نام‌خانوادگی، شماره تماس برای مودم موجب می‌شود تا افرادی که قصد دارند از این اطلاعات سوءاستفاده کنند راه ساده‌ای برای به‌دست آوردن این اطلاعات داشته باشند.


برچسب ها: اینترنت مودم

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *