صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روند صعودی بی خانمانی در میان جوانان انگلیسی

۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۵:۰۲
کد خبر: ۷۶۷۳۴۳
برآورد‌ها نشان می‌دهند شمار جوانان بی خانمان یا در معرض خطر در انگلیس رو به افزایش است.

- مدیر ارشد یکی از موسسات خیریه انگلیس هشدار داده است که جوانان بی سرپناه و بی خانمان در انگلیس طی ۵ سال، دو پنجم افزایش یافته و به بیش از ۱۲۰ هزار نفر رسیده‎اند.

همچنین تجزیه و تحلیل‌های جدید نشان می‌دهند که احتمالاً خانواده‌های سیاه پوست در انگلیس به طور نامتناسبی تحت تاثیر این موضوع قرار دارند.

به گزارش «گاردین»، «سی اوباکین»، مدیر اجرایی موسسه خیریه «سنترپوینت» که در زمینه جوانان بی خانمان در انگلیس فعالیت می‌کند، می‎گوید که برآورد‌ها نشان می‌دهند ۸۶ هزار جوان در انگلیس در سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ به عنوان بی خانمان یا در معرض خطر به مقام‎های محلی معرفی شده‎اند و این رقم در سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ به ۱۲۱ هزار نفر افزایش یافته است.

«اوباکین»، ابراز نگرانی کرد که احتمالا بی خانمانی جوانان در انگلیس در نتیجه همه گیری ویروس کرونا بدتر خواهد شد.

وی همچنین معتقد است که جوانان سیاه پوست انگلیسی احتمالاً به طور نامتناسبی تحت تاثیر قرار این وضعیت قرار خواهند گرفت.

هشدار‌های وی در حالی است که تجزیه و تحلیل «گاردین» نشان می‌دهد اگرچه جمعیت سیاه پوستان انگلیس حدود ۳.۵ درصد از کل جمعیت این کشور است، اما طبق داده‌ها این افراد ۱۰ درصد از بی خانمان‌ها یا افراد در معرض خطر در انگلیس را در سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ تشکیل می‌دهند.

در لندن خانواده‌های سیاه پوست ۳۰ درصد از بی خانمان‌ها تشکیل می‌دهند و این در حالی است که فقط ۱۲.۵ درصد از خانواده‌های ساکن در لندن سیاه پوست هستند.

«اوباکین»، در بخش دیگری گفت «جای تعجب نیست که خانوار‌های سیاه پوست در آمار‌های رسمی بی خانمانی بیش از حد حضور دارند، اما این بدان معنا نیست که ما باید آن را تحمل کنیم؛ بدون خانه، رشد و پیشرفت تحصیلی کودکان دچار مشکل می‌شود و یافتن شغل یا سالم ماندن یا حفظ روابطی که افراد به آن نیاز دارند را دشوارتر می‌سازد.»

وی می‎گوید «این مشکل بدتر از یک دهه قبل است و همچنین بدتر از ۲ سال قبل است؛ دیدن طیف وسیعی از مسائل پیچیده‌ای که جوانان با آن روبرو می‌شوند، بسیار دلخراش است؛ این به نوعی آیینه‌ای است از آنچه در خود جامعه اتفاق می‌افتد.»



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *