صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

محرومیت دارندگان ماشین‌آلات کشاورزی از کارت سوخت/ مدیریت توزیع سوخت ماشین‌آلات کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شود

۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲:۲۳
کد خبر: ۷۶۶۴۱۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
سرپرست نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: معتقدیم مدیریت تقسیم و توزیع سوخت ماشین‌آلات کشاورزی باید به متولی بخش کشاورزی یعنی وزارت جهاد کشاورزی واگذار شود.
پیمان عالمی در گفت‌وگو با میزان، درباره تخصیص کارت سوخت به ماشین‌آلات کشاورزان، گفت: برای اینکه به اهداف اصلی کشور در زنجیره تولید بخش کشاورزی اعم از افزایش بهره‌وری، کیفیت و کمیت محصول دست پیدا کنیم نیاز است به مکانیزاسیون، صنایع وابسته و ماشین‌آلات کشاورزی اهمیت بیشتری داده و همچنین ضریب استفاده از انواع مکانیزاسیون، در زیر بخش‌های مختلف کشاورزی را افزایش دهیم.
 
وی افزود: ماشین‌های کشاورزی که در زنجیره تولید فعالیت دارند و در امنیت غذایی نیز به بهترین وجه ممکن نقش‌آفرینی می‌کنند باید جزء سبدهای حمایتی دولت باشند، ولی متأسفانه حتی ماشین‌آلات کشاورزی از حق‌وحقوق ابتدایی نظیر کارت سهمیه سوخت نیز محروم هستند و کشاورزان برای تأمین سوخت ماشین‌آلات خود باید به سامانه‌های مختلف در مراکزی مثل شرکت ملی نفت و سازمان جهاد کشاورزی مراجعه کرده تا با مشکلات و بوروکراسی(دیوان‌سالاری) طولانی و وقت‌گیر، بخشی از سوخت موردنیاز خود را دریافت کنند.
 
سرپرست نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری که امسال را سال پشتیبانی و مانع زدایی تولید نام‌گذاری کرده‌اند انتظار جامعه کشاورزی از مسئولین، مانع زدایی و تسهیل عملی در امور کشاورزان است. کشاورزان تأمین‌کنندگان امنیت و اقتدار غذایی کشور و تقویت‌کننده استقلال ملی ما هستند لذا اختصاص کارت سوخت به ماشین‌ها و تعیین سهمیه‌های کافی و واقعی برای کشاورزان با مشارکت شبکه گسترده نظام صنفی کشاورزی، درخواست مشخص ما در این زمینه است.
 
وی در ادامه گفت: همان‌گونه که شاهد هستیم امروزه حتی یک موتورسیکلت شخصی دارای کارت سوخت بوده و سهمیه سوخت منظم به آن تعلق می‌گیرد اما کشاورزان ما تا این لحظه از این حق بدیهی محروم هستند و نمی‌توانند به‌راحتی سوخت لازم خود را دریافت کنند.
 
 
عالمی اظهار کرد: برخی از کشاورزان که در مناطق دوردست در حال فعالیت هستند برای تأمین سوخت ماشین‌آلات کشاورزی مجبورهستند با تردد به شهرها و صرف هزینه و زمان بی‌امان، به دنبال تأمین سوخت ماشین‌های مربوطه باشند. همچنین سامانه‌های تأمین سوخت اغلب دچار مشکل و ایراد بوده هماهنگی لازم با پلیس راهور نیز برای پلاک گذاری ماشین‌های خود کششی انجام نگرفته است که این مشکلات باعث می‌شود کشاورزان از فعالیت تولیدی خود بازبمانند.
 
سرپرست نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: معتقدیم مدیریت تقسیم و توزیع سوخت ماشین‌آلات کشاورزی باید به متولی بخش کشاورزی یعنی وزارت جهاد کشاورزی واگذار شود تا این دستگاه با مشارکت تشکل‌های بهره‌برداران و در رأس آن سازمان نظام صنفی کشاورزان یعنی تنها ساختار رسمی و فراگیر صنفی کشاورزان کشور مشکلات موجود در این خصوص را مرتفع کنند.

وی تأکید کرد: از شرکت ملی نفت، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، وزارت کشور خواستار توجه شایسته به کشاورزان و اصلاح فرآیندهای موجود هستیم تا با رفع موانع بتوانیم درروند تأمین غذای مردم کمک‌حال کشاورزان خدوم و زحمتکش باشیم.
 
 سرپرست نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: مصرف سوخت ماشین‌آلات کشاورزی در مقابل کل سوخت خودروهای کشور بسیار ناچیز و در حد پنج درصد است که متأسفانه کشاورزان به‌سختی این پنج درصد سوخت را تأمین می‌کنند درهرصورت تقاضا داریم با عنایت دولت محترم، در این شرایط بهبودی و اصلاح حاصل شود.
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *