صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مخفی کاری نهاد‌های آمریکایی درباره قتل سیاه پوستان

۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱:۳۵
کد خبر: ۷۶۶۳۴۵
نتایج تحقیقات جدید نشان می‎دهد که بیش از نیمی از قتل شهروندان از سوی پلیس آمریکا در طول ۴۰ سال گذشته مخفی مانده است.

حبرگزاری میزان – نتایج یک تحقیقات جدید از سوی دانشگاه واشنگتن نشان می‌دهد که در طول حدود ۴۰ سال گذشته، نهاد‌های پزشکی و پزشکی قانونی آمریکا بیش از نیمی از کشتار شهروندان را از سوی پلیس این کشور مخفی کرده‎اند.

به گزارش «واشنگتن پست»، در طول این مدت ۴۰ ساله بیش از ۱۷ هزار قتل شهروندان از سوی پلیس در فاصله سال‌های ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۸ مخفی مانده و بر آن سرپوش گذاشته شده است.

این تحقیق که در مجله پزشکی «لنسنت» نیز منتشر شده، پرسش‎های بسیار مهمی را در مورد عینیت و قابل اعتماد بودن پزشکان و پزشک قانونی‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، مطرح کرده است.

نتایج این تحقیق به انبوهی از شواهد مبنی بر سوگیری نژادی در عملکرد پلیس و پزشکی قانونی در آمریکا افزوده می‌شود.

بر این اساس، پلیس آمریکا، سیاه پوستان را ۳.۵ برابر بیشتر از سفید پوستان در آمریکا به قتل می‌رساند و مقام‎های پزشکی در این کشور مرگ سیاه پوستان به دست پلیس را بسیار کمتر از سفیدپوستان گزارش داده‎اند.

اگرچه بسیاری از متخصصان پزشکی قانونی در آمریکا اصول علمی را با دقت دنبال می‌کنند، اما گستردگی نادیده گرفتن قتل‌های پلیس و یا تشخیص‌های اشتباه نشان از نظام‌مند بودن این موضوع است.

یکی از ویژگی‌های نظام‌مند که به نظر می‌رسد موجب این اشتباه در تشخیص می‌شود این است که پزشک قانونی برای مدت طولانی از نزدیکان و متحدان دیرینه پلیس و دادستان آمریکا بوده است.

همچنین نتایج یک تحقیقات در سال ۲۰۱۱ نشان می‌دهد که ۲۲ درصد از کارکنان پزشکی قانونی آمریکا در صدور گواهی فوت، برای تغییر دادن علت و نحوه مرگ، از سوی مقام‎های دولتی تحت فشار قرار گرفته‎اند.

بر اساس تحقیق دانشگاه واشنگتن، به طور روتین پزشکان در تشخیص علت مرگ از اطلاعات پیش زمینه‌ای غیر پزشکی استفاده می‌کنند که می‌تواند موجب سوگیری نژادی بسیار جدی شود.


برچسب ها: آمریکا حقوق بشر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *