صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سازمان بهداشت جهانی تزریق دز سوم سینوفارم را برای افراد بالای ۶۰ سال تایید کرد

۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۳:۰۷
کد خبر: ۷۶۶۲۶۲
گروه مشاوران واکسیناسیون سازمان جهانی بهداشت، تزریق دز سوم واکسن‌های چینی سینوفارم و سینوواک را برای افراد ۶۰ سال به بالا تایید کرد.

_ ایسنا نوشت: "روزنامه ساوت مورنینگ پست" در مطلبی در این باره و در رابطه با گزارش اخیر کارشناسان سازمان جهانی بهداشت منتشر کرد: "گروه مشاوره راهبردی کارشناسان در زمینه واکسیناسیون" (SAGE) در سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد که دز سوم دو واکسن کرونای سینوواک و سینوفارم در واقع دز تقویتی محسوب نمی‌شود بلکه جزو دوره اصلی واکسیناسیون با این دو واکسن ساخت چین است.

این گروه مشاوران همچنین تاکید کردند که واکسن سوم نیز باید به افراد دارای نقص ایمنی متوسط ​​و شدید که با هر واکسن دیگر تایید شده از سوی سازمان بهداشت جهانی واکسینه شده اند، تزریق شود.

کارشناسان SAGE توصیه‌های خود را پس از بررسی هفته گذشته روی داده‌های جمع آوری شده از زمانی که سازمان جهانی بهداشت تعداد محدودی از واکسن‌های کووید ۱۹ را برای استفاده اضطراری تایید کرد، اعلام کردند.

به گفته آنها، داده‌ها نشان می‌دهد که افراد در این دو گروه پس از واکسیناسیون استاندارد، بیشتر در معرض خطر عفونت‌های غیرمنتظره یا پیشرفته (breakthrough infections) بوده‌اند.

همچنین افراد دارای نقص ایمنی در این گروه عمدتا شامل مبتلایان به سرطان یا سایر بیمارانِ تحت روش‌های درمانی هستند که سیستم ایمنی بیماران را سرکوب می‌کنند.

این کارشناسان همچنین تاکید کردند که تزریق دُز تقویتی برای کل جمعیت توصیه نمی‌شود و این درحالیست که تاکنون برخی از کشور‌ها اقدام به این کار کرده اند.

سازمان جهانی بهداشت خواهان توقف تزریق دُز سوم برای عموم مردم تا پایان سال است چرا که مردم در کشور‌های فقیرتر برای دریافت اولین دُز واکسن در اولویت هستند.

به گزارش روزنامه مدیکال اکسپرس، هدف این سازمان مبنی بر واکسیناسیون کامل ۱۰ درصد از جمعیت هر کشور تا پایان ماه سپتامبر (ماه گذشته میلادی) در ۵۶ کشور محقق نشد. هرچند، تقریبا ۹۰ درصد کشور‌های پردرآمد به این هدف دست پیدا کردند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *