صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رونمایی از دائرة المعارف دفاعی و امنیتی تا پایان سال ۱۴۰۰/ تشکیل بانک اطلاعاتی از پایانامه‌های حوزه دفاعی و امنیتی

۲۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹:۲۷
کد خبر: ۷۶۶۰۵۳
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با بیان اینکه اولین جلد دائرة المعارف دفاعی و امنیتی که مرکب از ۶۰۰ مدخل است تا پایان سال رونمایی خواهد شد، گفت: این دائرة المعارف تاکنون پیشرفت ۶۰ درصدی داشته است.
- سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی در حاشیه برگزاری اولین نشست شورای راهبردی این پژوهشگاه، اظهار داشت: شورای راهبری پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی پس از هیات امناء پژوهشگاه بالاترین سطحی است که فرماندهان، مدیران و مسولان نیرو‌های مسلح، مراکز پژوهشی کشوری و سازمان‌هایی که در رابطه با علوم و معارف دفاع مقدس در امر پژوهش فعال هستند، تشکیل شده است.

وی ادامه داد: در نشست امروز انتظارات پژوهشگاه در حوزه تعامل و همفکری در پروژه‌های راهبردی جبهه مقاومت، امنیت داخلی، مرکز دائرة المعارف امنیتی و انقلاب اسلامی و نیز حوزه مربوط به جنگ‌های نامنظم مطرح و اعضای شورا پیرامون آن تبادل نظر پرداختند.

سرلشکر صفوی خاطرنشان کرد: در این نشست از حاضران خواسته شد برای مشارکت علمی در اولین جلد دائرة المعارف دفاعی امنیتی که مرکب از ۶۰۰ مدخل است شرکت کنند؛ این دائرة المعارف تاکنون پیشرفت ۶۰ درصدی داشته است و تا پایان سالجاری اولین دائرة المعارف دفاعی امنیتی با همکاری سایر مراکز که دانشنامه نویسی می‌کنند آماده کنیم.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت: دائرة المعارف دفاعی امنیتی به زبان‌های عربی، انگلیسی و فرانسوی ترجمه خواهد شد؛ جلد‌های بعدی این دائرة المعارف در آینده آماده و چاپ خواهد شد.

وی افزود: همچنین در این نشست اعضا پیشنهاد دادند بانک اطلاعاتی جامعی از تمامی رساله‌ها، پایان نامه‌ها و پژوهش‌های حوزه دفاعی، امنیتی و جبهه مقاومت تشکیل شود تا از موازی کاری در این حوزه جلوگیری بعمل آید.

سرلشکر صفوی در پایان اظهارامیدواری کرد این شورا بتواند پشتوانه‌ای برای نظریه پردازی در حوزه‌های راهبردی دفاع، امنیت و جبهه مقاومت برای این پژوهشگاه باشد.
 
برگزاری اولین نشست پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سلیمانی
اولین نشست شورای راهبردی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی صبح امروز با حضور فرماندهان و مسئولین عالی نیرو‌های مسلح،  در دانشگاه دفاع ملی برگزار شد.

در این نشست که سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی رحیم صفوی رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، امیر سرتیپ عزیز نصیر زاده جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، سردار سرتیپ پاسدار مهدی فرحی جانشین وزیر دفاع، سردار ایوب سلیمانی معاون طرح و برنامه و بودجه ستاد کل نیرو‌های مسلح، سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضا سپاه، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه، امیر سرتیپ حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی آجاو تعداد دیگری از فرماندهان و مسئولین نیرو‌های مسلح حضور داشتند، اهداف و سیاست‌های کلان پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی بازخوانی و اولویت‌ها و انتظارات در حوزه‌های دفاع مقدس و مقاومت امنیت داخلی و جنگ‌های نامنظم و توسعه پدافند داخلی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین در این نشست ضمن تشریح اهمیت و چرایی شورای راهبردی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سلیمانی، ایجاد زمینه لازم برای استفاده از توانمندی‌ها و تجارب فرماندهان مدیران و پیشکسوتان حوزه دفاعی و امنیتی، توانمندسازی علمی و تخصصی پژوهشگاه در حوزه‌های ماموریتی و موضوعات علمی و پژوهشی، شناساندن توانایی‌های بالقوه و بالفعل پژوهشگاه به مراکز علمی پژوهشی اجرایی و تصمیم‌سازی و بالعکس و ایجاد زمینه لازم برای ایجاد تعامل مستمر با کاربران اصلی پژوهش‌های راهبردی به منظور بهینه‌سازی اقدامات و فعالیت‌های پژوهشی "، به عنوان مهمترین اهداف شورا مورد تاکید قرار گرفت.

تبیین، هم اندیشی و مشاوره راهبردی در خصوص سیاست‌گذاری و تصمیم‌سازی و هدایت فرآیند‌ها و فعالیت‌های پژوهشگاه و حوزه‌های ماموریتی آن هم در زمره وظایف این شورا بر شمرده شد. در اولین جلسه شورای راهبردی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس هر یک از اعضا نقطه نظرات و پیشنهادات خود پیرامون چگونگی پیشبرد اهداف و مأموریت‌های پژوهشگاه را ارائه کردند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *