صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نحوه بررسی برجام بدون لایحه دولت در مجلس از دیدگاه نمایندگان

۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۵:۰۵:۰۲
کد خبر: ۷۶۵۹۲
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
خبرگزاری میزان-تعدادی از نمایندگان طی مصاحبه با خبرگزاری میزان در مورد نحوه بررسی برجام در مجلس بدون ارسال لایحه از سوی دولت اظهارنظر کردند.
-گروه سیاسی: تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از امتناع دولت از ارسال لایحه برجام به مجلس در مورد نحوه بررسی برجام در مجلس بدون وجودلایحه دولت و بیان دلایل تشکیل کمیسیون ویژه بررسی برجام اظهارنظر کردند.


کمیسیون ویژه متناسب با تصمیمات نظام در مورد برجام اظهار نظر می‌کند

کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در مورد اینکه کمیسیون ویژه با چه کیفیت در مورد متن برجام اظهار نظر می کنند به خبرنگار پارلمانی میزان گفت: هنوز معلوم نیست که قرار باشد برجام در این کمیسیون به رد یا تایید برسد ولی آنچه مسلم است دوستان در این کمیسیون جلساتی را برگزار کرده و بررسیها را در مورد متن برجام انجام می دهند بعد متناسب با تصمیماتی که در نظام گرفته شود در مورد آن اظهار نظر خواهند کرد.

نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: کمیسیون ویژه برای بررسی کامل مفاد برجام جلساتی را برگزار کرده و به  طور دقیق متن برجام را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار می دهد تا بعد ببینیم که این بررسیها به کجا خواهد انجامید.

جلالی در مورد اینکه نتیجه گیری در مجلس برای برجام بدون ارسال لایحه از سوی دولت به چه صورت خواهد بود تصریح کرد: در زمینه ارسال لایحه برجام از سوی دولت مجلس اختلاف نظر وجود دارد ضمن اینکه ما در مرکز پژوهشها هر دو نظر مبنی بر ضرورت ارسال یا عدم ارسال لایحه از سوی دولت به مجلس را موردبررسی قرار دادیم اما نکته مهم در اینجا است که در بین حقوقدانان در این مورداختلاف نظر جدی وجود دارد البته ما هر دو نظر را با مبانی آنها به شکل گزارش ارائه دادیم اما هنوز نتیجه روشن نشده و همچنان از لحاظ قانونی در حال بررسی این نظریه ها هستیم.

نتیجه بررسی برجام روشن نیست

علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد دلیل تشکیل کمیسیون ویژه در مجلس به خبرنگار پارلمانی میزان گفت: تشکیل کمیسیون ویژه برای بررسی مسائل مهم کشور یک قانون در مجلس است و نمایندگان هم در چارچوب این متن قانونی حق دارند که برای موضوع مهمی همچون جمع‌بندی مذاکرات هسته‌ای متقاضی تشکیل کمیسیون ویژه شوند بنابراین بر همین مبنا این درخواست مطرح شد و در صحن مجلس هم رای آورد و در سیر قانونی خود تشکیل شده و روز سه شنبه سوم شهریور نیز اولین جلسه آن در مجلس برگزار شد.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا دولت با وجود درخواست اکثریت نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ارسال لایحه برجام به مجلس تاکنون این لایحه را به مجلس ارسال نکرده است، تصریح کرد: من فکر نمی‌کنم دولت برای ارسال لایحه برجام به مجلس مقاومتی کرده  باشد و تا آنجا که من مطلع هستم با توجه به اینکه پرونده هسته‌ای دراختیار شورای عالی امنیت ملی است و آنها در حال بررسی برجام هستند روال قانونی برای تصمیم‌‌گیری نهایی در حال طی شدن است ضمن اینکه به دولت این موضوع احاله نشده که آنها این موضوع را بررسی کرده و مصوب کنند و بر اساس مصوبه دولت، لایحه قانونی به مجلس ارسال کنند.

عضو کمیسیون ویژه برجام مجلس یادآورشد: با توجه به اینکه وزیر امور خارجه، برجام را در صحن مجلس ارائه کرد و هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی هم متن برجام را به کمیسیون ویژه منتقل کرد هم‌اکنون بررسی آن در این کمیسیون در حال انجام است و اینکه در نهایت چه اتفاقی می‌افتد هنوز روشن نیست.


اختلاف جدی بر سر ضرورت ارسال لایحه برجام به مجلس

جواد جهانگیرزاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درمورد چگونگی بررسی متن برجام در کمیسیون ویژه قبل از ارسال لایحه از سوی دولت  خبرنگار پارلمانی میزان گفت: هم‌اکنون در کمیسیون ویژه همان متن برجام توافق شده مورد بررسی قرار می‌گیرد ضمن اینکه ضرورت ارسال لایحه برجام از سوی دولت محل اختلاف است که آیا دولت باید  برای برجام لایحه بدهد یا ندهد البته نظر دولتی‌ها این است که لایحه نباید داده شود و در بین برخی حقوقدانان نیز نظر این است برجام یک توافقنامه سیاسی است چون کسی آن را امضاء نمی‌کند بنابراین در مورد اینکه دولت لایحه بدهد یا ندهد محل اختلاف جدی است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: اینکه متن برجام در مجلس چگونه بررسی شود بر اساس آئین‌نامه داخلی باید مثل سایر لوایح ابتدا کلیات آن بررسی شود و اگر کلیات آن تصویب شد جزئیات آن را بررسی خواهیم کرد.

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس یادآورشد: برای بررسی برجام اینکه اول در کمیسیون ویژه تصویب شود یا نه و یا با این راهکار که کمیسیون برجام را بررسی کرده و گزارش آن را در پایان بررسی‌ها ارائه دهد بازتاب‌ متعددی دارد چراکه در این مدت هم اگر بنا باشد کنگره آمریکا بررسی کرده و متن آن را تصویب نکند با آثار زیانبار رد آن و آثار زیانبارتر رد وتوی رییس جمهور طبیعی است که موضوع تصویب آن در مجلس منتفی خواهد شد از این جهت به نظر می‌رسد که تایید مجلس در تشکیل کمیسیون ویژه بررسی برجام تدبیر درستی بود بنابراین باید منتظر روند آینده بود.

وی در مورد نحوه تعیین چارچوب برای بررسی متن برجام در کمیسیون ویژه تاکیدکرد: هنوز باید منتظر باشیم که اعضای هیات رئیسه کمیسیون ویژه انتخاب شوند بعد از انتخاب هیات رئیسه با استفاده از نظر اعضای کمیسیون و رئیس مجلس شورای اسلامی ساز و کار آن تعیین خواهد شد.



عدم ارسال لایحه برجام از سوی دولت، مجلس را با معضل جدیدی روبرو می‌کند

منصور حقیقت‌پور عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد اینکه تشکیل کمیسیون ویژه در کنار کمیسیون امنیت ملی که به طور تخصصی در حال بررسی متن برجام است به نوعی موازی کاری به حساب می‌آید خبرنگار پارلمانی میزان  گفت: ما به کار خود در این زمینه ادامه می‌دهیم چراکه اعضای این کمیسیون موظف هستند که بر روند بررسی متن برجام و پیشرفت‌های حاصل شده، نظارت داشته باشند کمااینکه هفته‌ها است که در حال بررسی آن هستند و اعضای تیم مذاکره‌کننده نیز در جلسات متعددی به ارائه گزارش در این کمیسیون پرداخته‌اند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اعضای کمیسیون ویژه که تشکیل آن در صحن به تصویب رسید قرار است این هفته انتخاب شوند و تا زمانیکه این کمیسیون فعالیت خود را آغاز نکند نمی‌توان در مورد جزئیات آن و نوع فعالیتی که در کنار کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خواهند داشت، اظهارنظر کرد.

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس تاکید کرد: فعالیت کمیسیون ویژه در جاییکه دولت لایحه برجام را به مجلس تقدیم نکند، مشکل بوده و مجلس در این شرایط با معضل جدیدی روبرو می‌شود ضمن اینکه مدت زمان زیادی برای بررسی متن برجام باقی نمانده و دولت باید در این مورد به سرعت اقدام کند.


تصویب برجام در صحن مجلس بدون ارسال لایحه امکان پذیر نیست

عباسعلی منصوری آرانی عضو کمیسیون ویژه بررسی برجام در مورد دستور کار این کمیسیون به خبرنگار پارلمانی میزان گفت: قرار بر این شده که در کمیسیون ویژه پیرامون کلیات مسائل هسته ای بحث کنیم و برجام جزئی از آن کلیات است که در این کمیسیون بررسی می شود و در کل این کمیسیون فقط برای بررسی برجام به تنهایی تشکیل نشده است.

وی در مورد نحوه بررسی برجام قبل از ارسال لایحه از سوی دولت به مجلس افزود: لایحه برجام باید مطابق قانون به مجلس بیاید و ما منتظر ارسال آن از سوی دولت هستیم چرا که نمایندگان نمی توانند موضوع برجام را بدون ارسال لایحه در صحن مجلس بررسی کنند البته اختلاف نظرهایی در مورد ضرورت ارسال لایحه برجام از سوی دولت به مجلس وجود دارد که من فکر می کنم در مورد این مهم روسای دو قوه مجریه و مقننه باید با هم نشستی گذاشته و موضوع را حل و فصل کنند.

نماینده مردم کاشان، بیدگل و آران در مجلس شورای اسلامی در مورد تاکید مقام معظم رهبری بر ضرورت بستن راه های نفوذ دشمنان به عرصه های فرهنگی سیاسی و اقتصادی از طریق برجام یادآور شد: مقام معظم رهبری بارها در مورد تهاجم فرهنگی از سوی غربیها هشدار داده است و این بار نیز به عنوان محور نظام موضوعات را در مورد برجام هوشمندانه و مدبرانه تبیین فرمودند بنابراین مسئولان نظام موظف هستند در این راستا حرکت کنند و اجازه رخنه دشمنان به عرصه های فوق الذکر را ندهند ضمن اینکه ما قبل از این با تدابیر هوشمندانه ولی فقیه راه های نفوذ دشمنان را بسته بودیم و بعد از این هم خواهیم بست.


اصرار دولت بر عدم ارسال لایحه برجام به مجلس مغایر با شعار همدلی و همزبانی است

محمدحسن آصفری عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس در مورد پافشاری دولت بر عدم ارسال لایحه برجام به مجلس بعد از تاکید مقام معظم رهبری به خبرنگار پارلمانی میزان گفت: این نمونه مغایر همدلی و همزبانی دولت در سالی است که به این شعار از سوی مقام معظم رهبری مزین شده است و این در حالی است که ما باید در مقابل زیاده‌خواهی غرب و جلوگیری از اهداف آنها در جهت دوقطبی کردن کشور بین دو جریان موافق و مخالف برجام، یک صدای واحد در جهت قانونمندی و حفظ عزت ومنافع ملی داشته باشیم.

وی افزود: اینکه دولت بعد از فرمایشات رهبری مبنی بر اینکه مصلحت نیست مجلس از بررسی برجام کنار گذاشته شود هنوز اعتقادی به ارسال لایحه به مجلس ندارد، جای تامل دارد اما آنچه مسلم است دولت چه بخواهد چه نخواهد مجلس در چارچوب تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری به بررسی دقیق برجام پرداخته و تحولات مربوط به آن را به طور جدی پیگیری می‌کند.

نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی یادآورشد: ما از دولت انتظار داریم که با ارسال لایحه برجام به مجلس به غربی‌ها پیام مقاومت، وحدت و انسجام و عدم وجود شکاف بین ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی را برساند ضمن اینکه در داخل کشور هم مانع اختلاف‌افکنی شود.

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس در مورد وجود یک بند در مصوبه الزام دولت به حفظ دستاوردها و حقوق هسته‌ای ملت ایران مبنی بر اینکه حق بررسی برجام فقط مربوط به شورایعالی امنیت ملی است، تاکیدکرد: خیر مجلس در هیچ بندی از این مصوبه به این موضوع اشاره نکرده است و در این مصوبه آمده که شورایعالی امنیت ملی موضوع مربوط به روند توافق را پیگیری کرده و مجلس هم در بحث نظارت و بررسی برجام از نظر نبود مغایرت با اصول قانون اساسی به وظیفه خود عمل کند ضمن اینکه دولت موظف شده که هر 6 ماه یکبار بعد از عملیاتی شدن برجام گزارش روند اجرای آن را به مجلس ارائه دهد.

کنار گذاشتن مجلس از بررسی برجام ،خلاف قانون است

فتح‌الله حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی میزان در مورد اظهارنظر عراقچی مبنی براینکه به عنوان کارشناس، تصویب برجام در مجلس را صلاح نمی‌دانم، اظهارکرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند مصلحت نیست مجلس از بررسی برجام کنار گذاشته شود دولت نباید با این تصور که مجلس همراه نیست این قوه را در مورد بررسی پرونده مهمی همچون برجام کنار بگذارد ضمن اینکه این اقدام دولت خلاف قانون اساسی است.

وی با تاکید بر اینکه مجلس پشتیبان دولت است، افزود: به طور قطع نمایندگان مجلس، متن برجام را به طور دقیق بررسی کرده و نظر نهایی را همانطور که رئیس مجلس شورای اسلامی هم گفت در ماه مهر اعلام خواهند کرد.

نماینده مردم قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دولت باید به این مهم توجه کند که آمریکا دشمن مشترک مجلس و دولت است و ما نباید به هیچ عنوان به دشمن اعتماد کنیم و به ترفند دشمنان در مقابل هم بایستیم بنابراین در این مورد دولت باید از قانون تمکین کند و بداند که مجلس‌نشینان بدنبال ضربه زدن به دولت نیستند.

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس با تاکید بر اینکه همه ارکان نظام باید در مسیر تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری حرکت کنند که به طور قطع به دفاع از منافع ملت منتهی می‌شود، تصریح کرد: دولت باید به این نکته توجه کند که انقلاب اسلامی بیمه دعای خانواده شهدا و ملت است و آنها اجازه نمی‌دهند که حقی از آنها ضایع شود ضمن اینکه باید به این نکته توجه کنیم که در زمان محدود مذاکرات ممکن بوده که بندهایی در برجام قرار داده شده که به نوعی آسیب‌رسان باشد بنابراین دولت و ملت باید در کنار هم این موضوع را پیگیری کنند و ضروری است که دولت برجام را در قالب لایحه به مجلس ارسال کند.


دولت نباید برای ارسال لایحه برجام به مجلس زمان را از دست بدهد

علیرضا سلیمی عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی میزان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع خبرگان رهبری مبنی بر اینکه مصلحت نیست مجلس از بررسی برجام کنار گذاشته شود، اظهارکرد: دولت باید لایحه برجام را به سرعت به مجلس بفرستد وانتظار ما این است که در این مورد زمان را از دست ندهد چراکه به اندازه کافی زمان را برای بررسی آن در مجلس از دست داده‌ایم ضمن اینکه ضروری است که مجموعه نظام برای بررسی برجام با هم هماهنگ باشند.

وی افزود: برجام یک پرونده ملی است و بررسی آن مربوط به یک جناح، حزب یا قوه خاص نیست و اینکه دولت رکن مهمی همچون مجلس را در این مورد به حساب نیاورد به کشور آسیب می‌رساند البته ما زحمات دولتمردان برای این موفقیت بزرگ را ارج می‌نهیم اما نه به این معنا که مجلس مسئولیت خود در مورد این پرونده را نادیده می‌گیرد.

نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت بجای دور زدن مجلس و به کار بردن اصطلاحاتی از جمله اینکه برجام یک توافقنامه نیست یا اگر مجلس قبل از امضای دولتمردان آن را تایید کند بار حقوقی برای دولت ایجاد می‌کند، باید با استفاده از بدنه کارشناسی خود و با همکاری قوه مقننه با دقت و وسواس متن برجام را بررسی کند چراکه این صحبتها بیشتر مشکل ایجاد می‌کند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با یادآوری برخی تعهدات فراپروتکلی احتمالی برای ایران در برجام خاطرنشان کرد: ما در برجام تعهدات بسیاری برای کشور ایجاد کرده‌ایم از جمله به صفر رساندن غنی‌سازی اورانیوم 20 درصد و این در حالی است که طبق ماده 4 NPT حق غنی‌سازی اورانیوم در هر میزان را داشتیم یا کاهش سانتریفیوژها به یک دهم آنچه در قبل داشتیم یا اینکه باید راکتور آب سنگین اراک را با سیمان مسدود کنیم یا نظارت‌های خارج از NPT را بپذیریم و در مقابل لغو تحریم‌ها که تنها خواسته مهم ما بود برای 8 سال به حالت تعلیق درآید این‌ها مشارکت همه ارکان نظام رامی‌طلبد که با وسواس به میدان آمده و از منافع ملی کشور دفاع کنیم.


دولت در اطاعت از رهبری لایحه برجام را به مجلس تقدیم کند

محمد باقری نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در مورد بیانات مقام معظم رهبری در جمع خبرگان مبنی بر اینکه مصلحت نیست مجلس از بررسی برجام کنار گذاشته شود به خبرنگار پارلمانی میزان  گفت: مقام معظم رهبری فصل الخطاب  در همه مسائل کشور هستند و باید بیاناتشان سرلوحه فعالیت قوای سه گانه و تمام ارکان نظام قرارگیرد ضمن اینکه فرمایشات ایشان در مورد نحوه بررسی برجام از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و باید مورد توجه دولت و مجلس قرار گیرد.

وی افزود: مسئولان باید در بررسی برجام در عمل پیرو ولایت فقیه بوده به طوریکه ارسال لایحه برجام از سوی دولت به مجلس قطعی شود و نمایندگان نیز با دقت مفاد آن را بررسی کرده و در مورد آن آزادانه اظهارنظر کنند کمااینکه مقام معظم رهبری هم تاکید فرمودند که من کاری ندارم مجلس برجام را تصویب کند یا رد کند و در این مورد نمایندگان باید تصمیم بگیرند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در مورد بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اگر قرار است تحریم‌ها برداشته نشود پس معامله‌ای هم در کار نخواهد بود، تصریح کرد: همانطور که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکیدفرمودند هر اقدامی که طرف مقابل انجام دهد ما هم همان کار را کرده و آن را راهبرد خود قرارمی‌دهیم اگر آنها لغو تحریم‌ها را به حالت تعلیق درآورند ماهم اجرای تعهدات خود را به حالت تعلیق درخواهیم آورد.
 
باقری در خصوص بخش دیگری از بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه از جمله سیاست‌های آمریکا در منطقه، محو و نابودی کامل نیروهای مقاومت، و تسلط کامل بر سوریه و عراق است و توقع دارند که جمهوری اسلامی وارد این چارچوب شود که هرگز چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد، تاکید کرد: ماهیت انقلاب اسلامی استکبارستیزی است و تا زمانی که استعمارگران بر روی زمین به سایر دولت‌ها ظلم کنند جمهوری اسلامی ایران با آنها مقابله خواهد کرد بنابراین تا زمانیکه آمریکا و جهان غرب این روحیه خودرا حفظ کرده و اهداف استعمارگری خودرا دنبال کنند و این سیاست خودرا تغییر ندهند ایران با آنها همسو نخواهد شد.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس یادآورشد: مبارزه با محور مقاومت از سوی آمریکایی‌ها به منظور حمایت از رژیم صهیونیستی بوده که از بزرگترین استعمارگران جهان است و به طور قطع این سیاست آمریکا درتضاد با منافع و اهداف سیاسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.


تصمیم مجلس پایه تصمیم‌گیری برای برجام است

فرهاد بشیری عضو فراکسیون اصولگرایان در مورد اظهارنظر برخی مبنی بر عدم ضرورت بررسی برجام در مجلس به خبرنگار پارلمانی میزان گفت: موضوع مذاکرات هسته‌ای هم برای کشور هم برای منطقه و عرصه بین‌المللی از اهمیت بسزایی برخوردار است بنابراین ضرورت دارد همه دستگاه‌ها در راستای هم‌اندیشی در مورد مسئله‌ای که به منافع ملی کشور گره خورده با هم همکاری کنند تا بتوانیم به اهدافی که موجب توسعه اقتصادی کشور و صیانت از منافع ملی می‌شود، دست یابیم.

وی در مورد اینکه برخی معتقدند در ترکیب کمیسیون ویژه بررسی برجام از همه ظرفیت‌های موجود در مجلس استفاده نشده است، یادآورشد: تشکیل این کمیسیون به این دلیل صورت گرفت که همه نمایندگان از نظر زمان نمی‌توانستند به طور مداوم در زمینه بررسی متن برجام مشارکت کنند بنابراین به پیشنهاد نمایندگان کمیسیون ویژه تشکیل شد و افرادی که بر همه موضوعات اشراف داشته و در جریان روند مذاکرات نیز بودند اعلام آمادگی کردند که برای بررسی برجام در این کمیسیون حضور یابند که این اسامی در صحن به رای گذاشته شد و اعضای کنونی با رای اکثریت انتخاب شدند.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هم‌اکنون این امکان وجود دارد که همه نمایندگان به عنوان کارشناس یا صاحب‌نظر در این کمیسیون حضور یابند و برای رسیدن به نتیجه بهتر این کمیسیون را همراهی کنند تا جمع‌بندی نهایی مجلس در مورد این موضوع سازنده و موجب اقناع ملت شود ضمن اینکه برای مشارکت در این مهم کمیسیون فوق‌الذکر برای هیچ یک از نمایندگان محدودیتی قائل نشده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مورد تاکید دولتمردان مبنی بر راهگشا نبودن بررسی برجام در مجلس تصریح کرد: تصمیم‌گیری در مورد موضوع مهمی همچون برجام نیاز به هم‌اندیشی تمام ارکان نظام دارد ضمن اینکه اصول قانون اساسی که برگرفته از نظر وکلای ملت در مجلس است پایه تمام تصمیم‌گیری‌های کشور خواهد بود.





نظرات بینندگان
مجید
|
|
۰۷:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۴
سلام به نمایندگان ملت لطفا به فکر بیکاری جوانان این مملکت باشید وکمسیونی راجع به این موضوع بیکاری تشکیل دهید 10 ساله از استخدامی خبری نیست.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *