صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تهران بعد از سیستان و بلوچستان مشکلات زیادی در تامین آب آشامیدنی دارد

۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲:۲۶
کد خبر: ۷۶۵۸۶۳
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
استاندار پیشین تهران با بیان اینکه تهران مشکل‌دار‌ترین استان بعد از سیستان و بلوچستان در تامین آب آشامیدنی است گفت: استان ما مطالبات عدیده‌ای دارد که باید در بستر کارشناسی مطرح شود.
- انوشیروان محسنی‌بندپی عصر امروز در آیین تکریم و معارفه استاندار جدید تهران گفت: یکی از اصلی‌ترین بستر‌های رشد سرمایه‌گذاری در استان تهران، تامین امنیت بوده است.

استاندار پیشین تهران گفت: مشکل‌دار‌ترین استان بعد از سیستان و بلوچستان در تامین آب اشامیدنی هستیم. پایین‌ترین زیرساخت نظام سلامت در کشور را دارا هستیم.

وی با بیان اینکه راهبرد ما بازیابی اقتدار و تسهیل سنگر‌های از دست رفته هویت‌بخشی به استانداری تهران بود، گفت: استان ما مطالبات عدیده‌ای دارد که باید در بستر کارشناسی مطرح شود.

محسنی‌بندپی گفت: تکیه بر تربیت نیروی انسانی لایق، شایسته و کارآمد در بدنه دستگاه‌ها و ارگان‌ها از دیگر راهبرد‌های ما در استانداری بوده است.

وی گفت: در حوزه سیاسی نیز اقدامات برجسته‌ای صورت گرفت چنانچه شعب آنلاین اخذ رای داشتیم و تنظیم صورت جلسات نیز آنلاین صورت گرفت و در این راستا یکباره ۲۳ پله پیشرفت کردیم.

محسنی‌بندپی با بیان اینکه در حوزه اجتماعی که حوزه بنده بوده است، مجوز تشکیل سمن‌ها را به زیر ۱ ماه رساندیم، گفت: در حوزه امنیتی نیز ظرفیت بالای شورای تامین استان در رصد و پایش مسایل استان قابل تامل بود چراکه همیشه اطلاعات دقیقی درباره مسایل داشتیم و آن‌ها را زودتر پیش بینی کرده و هرکجا لازم‌بود، سریع واکنش نشان می‌دادیم.

وی گفت: با اینکه هدف بر برهم‌زدن انتخابات در استان تهران بود، انتخابات به بهترین نحو برگزار‌شد. از ۷ ماه قبل از برگزاری انتخابات جلسات امنیتی انتخابات برگزار می‌شد.

استاندار پیشین تهران با اشاره به اینکه حدود ۴۳ هزار واحد تولیدی و صنعتی در استان تهران داریم، گفت: ۱۱۹۵ مورد از این تعداد راکد بود که ۳۲۲ واحد سال گذشته احیا شده و در طول سه سال نگذاشتیم واحدی راکد شود و نرخ بیکاری در تهران ۶/۶ درصد شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه اقتصادی و در راستای تحقق بخشیدن به شعار‌های سال از سوی مقام معظم رهبری به توفیقات خوبی رسیدیم، گفت: در همین راستا نرخ بیکاری استان تهران در سال ۱۳۹۷، حدود ۱۲.۲ درصد بوده که در بهار ۱۴۰۰ به ۶.۶ درصد و در تابستان ۱۴۰۰ به ۶.۳ درصد رسید.

محسنی‌بندپی تاکید کرد: میزان تعهد اشتغال استان تهران در سال ۱۳۹۹، حدود ۹۶ هزار شغل بود که برای اولین بار در ده سال اخیر ۱۱۹ هزار شغل ایجاد شده و تحقق ۱۲۴ درصدی داشته است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت بانوان نیز همواره مورد توجه بوده است، بیان کرد: تصدی پذیری همکاران زن در رده‌های مختلف مدیریتی محقق شد و سند توانمندسازی زنان نیز مصوب شده است.

استاندار پیشین تهران با اشاره به اینکه در حوزه عمرانی، توسعه حمل و نقل ریلی و مترو در استان تهران همواره در دستور کار بوده است، گفت: برای حل معضل متروی پردیس به عنوان شهر جدید با هدف‌گذاری ۴۰۰ هزار نفری، مجوز محیط زیست اخذ شده و بستر کار آماده است. یکی از مطالبات مهم مردم پرند نیز بهره‌گیری از مترو بود که در این زمینه تفاهمنامه با شهرداری منعقد شد.

وی با بیان اینکه در زمینه ساخت و ساز‌های غیرمجاز نیز تفاهم‌نامه با سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح منعقد شده تا امکانی فراهم شود که تغییرات در محدوده‌های غیرمجاز در فاصله سه روز ارائه شود، گفت: به علاوه سرعت بخشیدن به مسکن مهر نیز از دیگر اقدامات بوده که تعهد ما آماده سازی ۳۲۲ هزار مسکن بوده که تا امروز ۳۰۴ هزار مسکن به متقاضیان واگذار شده است.

محسنی‌بندپی تاکید کرد: در این‌دوره شهرک شهید سلیمانی، شهرک صنعتی ملارد با ۷۶۰ هکتار اجرایی شده و شهرک پوشاک نیز عملیاتی شد. یکی از مشکلات عمده محدودیت استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتر بود که با پیگیری دو ساله این محدودیت برداشته شد.

استاندار پیشین تهران خاطرنشان کرد: استان تهران به عنوان استان معین دشت آزادگان در سیل خوزستان در کنار همراهی با مردم گلستان اقدامات اثربخشی را در خوزستان انجام داد.

وی با بیان اینکه در نیمه دوم سال ۱۳۹۸ که دنیا با بحران کرونا مواجه شد و ستاد کرونای استان تهران با ۲۰ نهاد و دستگاه شکل گرفت تا از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با این بیماری استفاده شود، افزود: فرمانداری‌های استان تهران ۱۸۰ میلیارد تومان به دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی کمک کردند. ضمن اینکه کمک‌های قابل توجهی نیز از سوی شهرداری‌ها و بخشداری‌های استان تهران جهت مقابله با کرونا صورت گرفت.

محسنی‌بندپی افزود: افزایش ۵ هزار تخت بیمارستانی در دست اقدام است و ۴۴۰۰ کلاس درس به مجموعه استان اضافه شد و در زمینه آبرسانی و تصفیه خانه‌های استان نیز اقدامات اثربخش انجام شده است.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *