صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جزئیاتی از استانداردسازی امتحانات نهایی و سهم آزمون کنکور

۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸:۵۰
کد خبر: ۷۶۵۰۲۳
دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور از در دستور کار قرار گرفتن استانداردسازی امتحانات نهایی و کنکور خبر داد.

_ مهر نوشت: منصور کبگانیان درباره آخرین وضعیت ساماندهی کنکور و وظایف دستگاه‌های مربوطه گفت: ما تک تک مصوبات را نظارت، راهبری و حمایت می‌کنیم؛ ۳ دستگاه بزرگ کشور یعنی وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و وزارت علوم تکالیف جدی در خصوص اجرایی کردن مصوبه ساماندهی کنکور دارند.

وی افزود: خوشبختانه اولین جلسه بعد از این مصوبه در ستاد نقشه جامع علمی کشور معطوف به وظایف دستگاه‌ها برگزار شد و تک تک گام‌هایی را که باید این ۳ وزارتخانه بردارند، مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور افزود: از آنجایی که امتحانات نهایی در کنکور ۱۴۰۲ تاثیر قطعی و در سال ۱۴۰۱، ۴۰ درصد تاثیر مثبت دارد، وزارت آموزش و پرورش کار جدی و مهمی در پیش دارد و باید نسبت به ارتقا و استانداردسازی امتحانات دروس عمومی و اختصاصی سال آخر دوره دوم متوسطه اقدام کند. مسئولان آموزش و پرورش در این جلسه اعلام کردند کارگروهی در این خصوص و پیگیری امور مربوط به این وزارتخانه تشکیل شده است.

وی افزود: همچنین هر ۳ وزارتخانه در ایام تنظیم بودجه، باید هزینه پیاده سازی این مصوبه را برآورد کرده و تقدیم دولت کنند؛ ما از این سه دستگاه حمایت خواهیم کرد و امیدواریم سازمان برنامه و بودجه همکاری‌های لازم را داشته باشند. به طور مثال تصحیح الکترونیک سوالات تشریحی نیاز به نرم افزار و سخت افزار خاص خود دارد و باید بودجه لازم در لایحه بودجه ۱۴۰۱ پیش بینی شود.

کبگانیان امنیت امتحانات نهایی و تصحیح سوالات امتحانات را از دیگر موضوعات مهم عنوان کرد و گفت: در خصوص وزن ۴۰ درصدی کنکور، نگرانی کمتری داریم، ولی سازمان سنجش هم باید کار‌هایی را انجام دهد. به طور مثال استاندارد سازی آزمون است؛ چرا که نتیجه این آزمون تخصصی و کنکوری که ۴۰ درصد است، دو سال باید معتبر باشد و دیگر مثل قبل نیست که داوطلب موظف باشد، سریعاً وارد دانشگاه شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *