صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عضو اتاق بازرگانی ایران: اقدامات رئیس قوه قضائیه چراغ امید را بین فعالان اقتصادی روشن کرده است

۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۲:۵۳
کد خبر: ۷۶۴۸۷۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس کمیسیون حمایت قضایی و مالکیت فکری اتاق بازرگانی ایران با اشاره به سیاست‌ها و اقدامات رئیس جدید قوه قضاییه در رابطه با مسائل و مشکلات بنگاه‌های تولیدی، گفت: اقدامات رئیس دستگاه قضا، امیدآفرین به ویژه برای تولید کنندگان است.
ناصر ریاحی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به عملکرد دستگاه قضا در ۱۰۰ روزه اول دوره «تحول و تعالی» به ریاست حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، بیان کرد: اقدامات رئیس قوه قضائیه، چراغ امید را در دل فعالان اقتصادی روشن کرده است.
 
رئیس کمیسیون حمایت قضایی و مالکیت فکری اتاق بازرگانی ایران با اشاره به سیاست‌ها و اقدامات رئیس جدید قوه قضاییه در رابطه با مسائل و مشکلات بنگاه‌های تولیدی، افزود: اقدامات رئیس دستگاه قضا، امیدآفرین به ویژه برای تولید کنندگان است.
 
وی با اشاره به سیاست‌های حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در زمینه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی در همین ۱۰۰ روز اول که از حضور ایشان در رأس قوه قضاییه، تصریح کرد: این‌گونه اقدامات نشان می‌دهد، رئیس جدید قوه قضاییه درد را به درستی تشخیص داده و درمان را به هنگام پیگیری می‌کند و این موضوع فی‌نفسه امری مهم و حرکتی رو به جلو برای حکمرانی قضایی مطلوب در جامعه است.
 
ریاحی به فرار سرمایه از کشور و برنامه‌ها و سیاست‌های کشور‌های همسایه برای جذب سرمایه ایرانیان تأکید کرد و گفت: سرمایه‌گذار اطمینان خاطر می‌خواهد، که خوشبختانه تأکید رئیس محترم قوه قضائیه بر حمایت همه جانبه از تولید و سرمایه‌گذاری و جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی، بارقه امید در دل تولید‌کننده ایجاد کرده که امید است، نه تنها سرمایه‌داران داخلی ترغیب به بازگرداندن سرمایه به داخل کشور شوند، بلکه زمینه سرمایه‌گذاری خارجی‌ها نیز فراهم شود.
 
این فعال اقتصادی به ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه سرمایه‌گذاری در چهار گوشه کشور، اشاره کرد و افزود: کشور عزیز ما می‌تواند بهشت سرمایه‌گذاران باشد، مشروط به اینکه امنیت اقتصادی از طریق ثبات سیاست‌ها در تمام زیر مجموعه تَسَری پیدا کند که خوشبختانه ریاست محترم قوه قضائیه بر این امر تأکید دارند.
 
وی با اشاره به دستورات مهم رئیس قوه قضاییه به رؤسای دادگستری‌ها درباره رفع محدودیت‌های قانونی برای فعالان اقتصادی از جمله ممنوع الخروجی، تصریح کرد: طی سال‌های گذشته فعال اقتصادی که میزان قابل توجهی سرمایه در کشور اعم از کارخانه و بنگاه تولیدی دارد، صرفاً بدلیل برخی اختلافات بانکی و بدون اینکه خودش نیز اطلاع داشته باشد، ممنوع الخروج شده است واین امر علاوه بر هَتک حرمت و حیثیت شخصی موجب عدم امکان حضور وی در جلسات کاری خارج از کشور و در نتیجه مخدوش شدن اعتباروی در نزد طرف خارجی شده است.
 
ریاحی تأکید کرد: خوشبختانه یکی از اقدامات بسیار بسیار خوب آقای محسنی اژه‌ای تکلیف جدی دادگستری‌ها، اولاً به محدود کردن و به حداقل رساندن موارد ممنوع الخروجی به موارد اضطراری و همچنین ابلاغ به طرف است، این موضوع یکی از دغدغه‌های فعالان اقتصادی بود که به همت آقای محسنی اژه‌ای برطرف شده است.
 
رئیس کمیسیون حمایت قضایی و مالکیت فکری اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه ثمره شیرین این اقدامات درآینده نزدیک در جامعه و افزایش اعتماد عمومی به خوبی دیده خواهد شد، تصریح کرد: این اقدامات امید بخش است.
 
وی به تعامل خوب و مؤثر قوه قضائیه با اتاق بازرگانی ایران اشاره کرد و در پایان اظهار داشت: در جلسه اخیر ریاست محترم قوه قضائیه با هئیت رئیسه اتاق بازرگانی و دیگر فعالان اقتصادی، جناب آقای محسنی اژه‌ای بر تعامل و همکاری نزدیک قوه قضائیه با اتاق بازرگانی جهت شناسائی موانع سرمایه‌گذاری، تولید و حمایت قضائی لازم از فعالان اقتصادی تأکید کردند، بر این اساس مقرر شد که کار گروه مشترکی جهت نیل به این مقصود تشکیل گردد.
 
در حدود ۱۰۰ روزی که از انتصاب حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای به سمت ریاست قوه قضاییه و آغاز دوره تحول و تعالی در دستگاه قضایی می‌گذرد، اقدامات مجدانه و پیگیرانه‌ای از سوی وی در رأس عدلیه صورت گرفته است؛ از بازدیدهای سرزده از مراکز قضایی و ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان که در متن حکم انتصاب صادره از سوی مقام معظم رهبری نیز بدان تاکید شده بود تا دستورات قاطع و اقدامان بدیع برای اصلاح برخی رویه‌های قضایی.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *