صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نگه‌داری: طباطبایی وامدار افرادی شد که در زمان انتخابات کنارش بودند/ چه اشکالی دارد که یک بار به جوان‌ترها اعتماد کنیم؟

۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۱:۰۱
کد خبر: ۷۶۴۶۸۷
دسته بندی‌: ورزشی ، توپ و تور
کارشناس بسکتبال ایران گفت: مورد منفی دیگر در این ۴ سال اخیر عدم استفاده از افراد شایسته و دارای ارتباطی بود که در هیئت رییسه فدراسیون حضور داشتند.

حسن نگه‌داری در گفت‌وگو با میزان، درباره عملکرد رامین طباطبایی در دوران ریاست ۴ ساله وی در فدراسیون بسکتبال اظهار داشت: هر زمانی که می‌خواهیم نقد یا قضاوتی انجام دهیم باید انصاف را رعایت کنیم و در کنار نقاط ضعف‌ به نقاط قوت یه مدیر نیز اشاره کنیم. همه می‌دانند که من نه در فدراسیون سمتی دارم و نه وابستگی خاصی به کسی دارم و سال‌هاست که با هزینه شخصی در بسکتبال تیمداری می‌کنم. زمانی که طباطبایی به عنوان رییس فدراسیون انتخاب شد متاسفانه بسکتبال زیرساختی نداشت و سالن آزادی تقریبا به مخروبه تبدیل شده بود. تنها دارایی‌های فدراسیون چند اتاق و یک سالن قدیمی بود و طباطبایی با روابطی که پیشتر در وزارت ورزش داشت توانست به خوبی وضعیت سالن آزادی، اتاق‌ها و شرایط فدراسیون و همچنین خوابگاه‌ها را سر و سامان دهد.

وی خاطرنشان کرد: اهالی بسکتبال باتوجه به یکنواختی که در ۱۶-۱۷ سال گذشته به وجود آمده بود منتظر بودند با حضور طباطبایی شاهد تحول و انقلاب در این رشته باشند، اما ما شاهد این دگرگونی نبودیم. متاسفانه طباطبایی وامدار افرادی شد که در زمان انتخابات کنارش بوده و برای جلب رای کمکش کردند. متاسفانه انگار او با این افراد دچار رودربایستی شده بود که همین تغییرات در برخی پست‌ها به بسکتبال آسیب زد.

سرمربی تیم بسکتبال آینده‌سازان افزود: به هر حال یک سری اتفاقات افتاد که برای هر فدراسیونی چالش بود. بیماری کرونا و نوسانات شدید ارزی واقعا روی عملکرد فدراسیون‌ها تاثیر گذاشت و خیلی از روسای فدراسیون‌ها را به مخاطره انداخت، اما به نظرم عملکرد طباطبایی در برگزاری لیگ برتر در ایام کرونایی یکی از اقدامات خوب وی به شمار می‌رود.

این کارشناس بسکتبال در ادامه با اشاره به ضعف در بخش اقتصادی فدراسیون در ۴ سال اخیر گفت: در دوران ریاست طباطبایی هیچ کمیته اقتصادی وجود نداشت و متاسفانه یک گروه به صورت مونوپل و انحصاری توانست تبلیغات، پخش تلوزیونی، برندینگ و مارکتینگ فدراسیون را به خود اختصاص دهد و با این روش فدراسیون عملا استقلال خود را از دست داده است. از سوی دیگر طباطبایی در ابتدای حضورش اقدامات و اعزام‌های خوبی برای بخش بانوان ترتیب دیده بود که به ثمر هم نشست، اما رفته رفته اعتراضات در این بخش نیز بیشتر شد. با عدم وجود یک کمیته اقتصادی بالطبع دیگر کمیته‌ها و بخش‌های فدراسیون هم آسیب دید.

نگه‌داری تصریح کرد: مورد منفی دیگر در این ۴ سال اخیر عدم استفاده از افراد شایسته و دارای ارتباطی بود که در هیئت رییسه فدراسیون حضور داشتند. افرادی مانند مجید صدری که اخیرا به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس معرفی شده، عضو هیئت رییسه فدراسیون بسکتبال بود و باتوجه به شناختی که من از وی دارم فردی بود که به راحتی می‌توانست اعتبارات و منابع مالی خوبی جذب کند، اما با وجود حضور چنین افرادی شاهد تغییرات بنیادی و تزریق منابع مالی چشمگیر نبودیم.

وی در واکنش به کاندیدا‌هایی که برای ریاست فدراسیون بسکتبال ثبت نام کرده‌اند، اظهار کرد: برای همه احترام قائلم، اما به جز طباطبایی و جواد داوری فکر نمی‌کنم دیگر گزینه‌ها شانسی برای رقابت داشته باشند و اصلا دلیل حضور برخی افراد را متوجه نمی‌شوم. به نظرم با این روند در نهایت رقابت بین داوری و طباطبایی خواهد بود. طباطبایی ۲ سال دیگر بازنشسته خواهد شد، ولی داوری یک مدیر جوان است و در مدتی که ریاست هیئت اصفهان را برعهده داشته اقدامات خوبی انجام داده است. داوری توانست ذوب آهن را در لیگ حفظ کند و سپاهان را هم به لیگ برتر برساند. او با وجود جوانی نشان داده که کارش را بلد است.

نگه داری در پایان گفت: چه اشکالی دارد که به جوانان هم مدیریت اعتماد کنیم، ولی تنها اعتماد کافی نیست و باید جوانتر‌ها حمایت شوند. بسکتبال آنقدر افراد فرهیخته دارد که اگر هر کسی سر جای خود قرار گیرد باور کنید اداره فدراسیون کار سختی نخواهد بود. متاسفانه در دوان روسای قبیل مدیران جوان را پرورش ندادیم و بهتر بود افرادی مانند داوری زودتر در فدراسیون به کار گرفته می‌شدند تا اکنون در عین جوانی باتجربه هم به حساب می‌آمد. امیدوارم هرکسی که انتخاب می‌شود قدم‌های خیری برای بسکتبال بردارد و اینگونه نباشد که مدیر جدید دوباره همه چیز را از صفر شروع کند. رییس جدید فدراسیون باید نقاط قوت را ادامه دهد و نقاط ضعف را بپوشاند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *