صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشابه لژیونر‌های ایرانی با بازیکنان بزرگ فوتبال جهان

۱۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۳:۰۷
کد خبر: ۷۶۳۶۹۶
با افزایش تعداد لژیونر‌های ایرانی در فوتبال اروپا حالا فوتبال ایران در بازی‌های کامپیوتری هم نمایندگان زیادی دارد و می‌توان به شکلی واقع‌بینانه‌تر ستارگان ایرانی را با بازیکنان دیگر کشور‌ها مقایسه کرد.

- خبرآنلاین نوشت: در گذشته یکی از سرگرمی‌های جالب هواداران فوتبال در ایران تشبیه کردن ستارگان تیم‌های محبوب خود با بازیکنان خارجی بود. استفاده از القابی، چون مسی، نیمار، رونالدو، دل‌پیرو، فابرگاس، راموس، کاسیاس و بوفون پس از نام ستارگان در ورزشگاه‌ها بسیار باب بود. اتفاقی که در سال‌های اخیر کمرنگ شده، ولی هنوز هم مشاهده می‌شود و مثلا استقلالی‌ها مهدی قایدی، ستاره سابق خود را با نیمار مقایسه می‌کردند و لقب نیمار آسیا را به او داده بودند و پرسپولیسی‌ها هم شجاع خلیل‌زاده را به سرخیو راموس، مدافع سابق رئال مادرید تشبیه کرده بودند. این القاب گاهی حاشیه‌ساز هم می‌شدند و کار به شعار‌های استادیومی هم می‌رسید.

یک بار وقتی هواداران استقلال خسرو حیدری، هافبک راست خود را با لقب «حیدری فابرگاس» تشوق کردند، عادل فردوسی‌پور که گزارشگر مسابقه بود واکنش نشان داد و گفت که سبک بازی این دو نفر اصلا شبیه به هم نیست. جمله‌ای که اصلا به مذاق هواداران استقلال خوش نیامد و آن‌ها در جریان همان مسابقه جواب عادل را دادند.

در سال‌های اخیر و با حضور لژیونر‌های ایرانی در بازی‌های کامپیوتری کار مقایسه کمی راحت‌تر شده و حتی می‌توان به شکلی واقع‌بینانه‌تر ستارگان ایرانی را با بازیکنان دیگر کشور‌ها مقایسه کرد. فیفا ۲۲، جدیدترین نسخه بازی‌های شرکت EA Sports به تازگی منتشر شده که براساس نظر منتقدان یکی از بهترین نسخه‌های تاریخ این بازی است. شرکت EA Sports جدا از مسائل گرافیکی در تعیین قدرت و توانایی‌های بازیکنان هم از دقت بالایی برخوردار است و سعی دارد که توانایی واقعی بازیکنان را به نمایش بگذارد.

بهترین لژیونر ایرانی حاضر در فیفا ۲۲ مهدی طارمی با اورال ۷۹ است که شاید تا حدودی برای این ستاره کم باشد و احتمالا در آپدیت‌های بعدی بالاتر هم برود. طارمی را از نظر توانایی می‌توان با ستارگانی، چون ادین ژکو، مهاجم تیم اینتر، گونسالو گجس، ستاره تیم والنسیا و تیم ملی پرتغال، الکساندر ایساک، مهاجم تیم ملی سوئد و باشگاه رئال سوسیه‌داد و هم‌چنین اکساندر لاکازت و ریچارلیسون مهجمان تیم‌های آرسنال و اورتون قیاس کرد. البته در صورت ادامه درخشش طارمی قطعا نمره او هم بالاتر خواهد رفت و آن موقع نامش در کنار ستارگان بزرگ‌تری هم قرار خواهد گرفت.

کریم انصاری‌فرد، ستاره ایرانی تیم آاک آتن یونان با اورال ۷۴ دومین بازیکن برتر ایران در فیفا ۲۲ است. کریم که در سال‌های اخیر دوران موفقی را در اروپا تجربه کرده از نظر توانایی‌های مختلف با نفراتی، چون کارلوس وینیسیوس، مهاجم سابق تاتنهام و بنفیکا و حال حاضر پی‌اس‌وی آیندهوون، موسی مارگا، مهاجم الهلال عربستان و هم‌تیمی سابق طارمی، رافا میر، مهاجم سویا، کارلوس باکا، مهاجم سابق ویارئال و سویا و سالومون روندون، مهاجم تیم اورتون شباهت دارد.

تیم آاک آتن دو ایرانی دیگر هم در ترکیب خودش دارد. احسان حاج‌صفی و میلاد محمدی هم تابستان راهی تیم یونانی شدند و در فیفا ۲۲ حضور خواهند داشت. ماتیاس وینا، دفاع چپ اروگوئه‌ای آاس رم شبیه‌ترین بازیکن به میلاد محمدی است و در مورد حاج‌صفی هم می‌توان از سئاد کولاشیناچ، مدافع چپ سابق شالکه و فعلی آرسنال نام برد.

امیر عابدزاده، گلر ایرانی که امسال با درخشش در تیم پونفرادینا اسپانیا نامش را بر سر زبان‌ها انداخته با اورال ۷۳ در فیفا ۲۲ حضور دارد. ملی‌پوش ایرانی حاضر در فوتبال اسپانیا را می‌توان با رابرات سانچز، گلز اسپانیایی و ملی‌پوش تیم برایتون، مارکو اسپورتیلو، گلر آتالانتا و کارل دارلو از نیوکاسل مقایسه کرد.

علیرضا جهانبخش هم امسال مانند عابدزاده تیم خود را عوض کرد. اورال شماره ۷ تیم ملی که امسال به فوتبال هلند برگشته با توجه به نیمکت‌نشینی در برایتون بسیار افت کرده و به عدد ۷۳ رسیده است. جهانبخش از نظر توانایی‌هایش در فیفا ۲۲ شبیه به آنسو فاتی، ستاره جوان بارسلونا، الکس ایووبی، بازیکن سابق آرسنال و فعلی اورتون و گابریل مارتینلی، جوان آینده‌دار آرسنال است.

بدون شک بزرگ‌ترین غایب فیفا ۲۲ برای ایرانی‌ها سردار آزمون است که با توجه به همکاری تیم زنیت با شرکت کونامی در فیفا حضور ندارد. او آخرین بار در فیفا ۱۸ حضور داشت که آن موقع عضو تیم روبین کازان روسیه بود و با حذف لیگ این کشور غایب بازی‌های فیفاست. او در آن نسخه اورال ۷۶ را داشت و جزو بازیکنان آینده‌دار فیفا به حساب می‌آمد. توانایی‌های سردار در آن نسخ با ستارگانی، چون امانوئل آدبایور، آلوارو نگردو، بوراک ییلماز، کریستین بنتکه و آرکادیوژ میلیک قابل قیاس بود. سردار اگر در فصل نقل و انتقالات از زنیت جدا شود و به یک لیگ معتبر برود نامش به بازی فیفا اضافه خواهد شد.


برچسب ها: فوتبال لژیونرها

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *