صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«روزگار جوانی»؛ فضایی برای تبادل نظرات و ارتباط دو سویه بین چند نسل

۱۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۶۳۶۶۵
در کنار هم قرار دادن مخاطب نسل امروز و مخاطبان چند دهه گذشته به بهانه تماشای سریال قدیمی و محبوب «روزگار جوانی» بستری در راستای ایجاد فضایی برای تبادل نظرات و ارتباطات دو سویه بین دو یاحتی چند نسل واقع شود.

- شاید بتوان فصل جدید مجموعه «روزگار جوانی» که از شنبه ۱۷ مهر ماه از شبکه پنج سیما روی آنتن خواهد رفت را در زمره آثار ریبوت و بازسازی شده و در عین حال نوستالژیک طبقه بندی کرد که توأم با عملکردی جذاب و مطلوب تیری دونشان به حساب می‌آید چراکه این بازسازی از یک سو با جذب و استقبال مخاطبان قدیمی خود که عنوان اصلی اثر را به تماشا نشستند مواجه خواهد شد و از سوی دیگر از آنجا که این سریال با نگاهی به زندگی جوانان و برخی دغدغه‌های این روزهایشان ساخته شده مخاطبان نسل جدید را نیز با خود همراه و همگام خواهد کرد.

[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3286429_828.mp4"]

شاید همین در کنار هم قرار دادن مخاطب نسل امروز و مخاطبان چند دهه گذشته به بهانه تماشای این سریال قدیمی و محبوب دهه ۷۰ بستری در راستای ایجاد فضایی برای تبادل نظرات و ارتباطات دو سویه بین دو یاحتی چند نسل واقع شود ازاین جهت صداوسیما برای بازسازی «روزگار جوانی» وارد عمل شد و تصمیم گرفت تا این سریال قدیمی و محبوب دهه ۷۰ را برای بیننده نسل جدید زنده کند.

«روزگار جوانی» سریالی است که در سال‌های ۱۳۷۷ و ۱۳۷۸ از رسانه ملی پخش می‌شد. این سریال در دو فصل ساخته شد و «شاپور قریب» در کنار «اصغر توسلی» وظیفه کارگردانی آن را برعهده داشتند. فیلمنامه‌نویس فصل اول «روزگار جوانی» اصغر فرهادی بود که در فصل دوم از کار کنار گذاشته شد و به همین دلیل «علی‌اکبر محلوجیان» و «فرهاد نقدعلی» جایگزین او شدند.

نه‌ تنها در روز‌هایی که «روزگار جوانی» از شبکه پنج سیما پخش می‌شد، بسیاری از خیابان‌ها خلوت می‌شدند بلکه این سریال به یکی از محبوب‌ترین سریال‌های دهه ۷۰ هم تبدیل شد. سریالی که با داستانی ساده و گیرا، بخش بسیاری از دغدغه‌های نسل جوان آن روز‌های ایران را بازتاب می‌داد. امین حیایی، بهزاد خداویسی، کیهان ملکی، نصرالله رادش و مهدی صبایی از بازیگران اصلی این سریال بودند.

داستان سریال «روزگار جوانی» حول محور پنج جوان دانشجو بود که چهار نفر از آن‌ها اهل شهرستان بودند و یکی از آنها اهل تهران بود. آن‌ها با یکدیگر خانه‌ای را اجاره می‌کنند و با هم زندگی می‌کنند. هر یک از این پنج نفر، شخصیت متفاوتی دارند و در هر قسمت با ماجرای تازه‌ای روبرو می‌شوند، اما در نهایت با کمک هم بر مشکلات غلبه می‌کنند. مسائل و چالش‌های اجتماعی بر روابط شخصیت‌ها تاثیرگذار است و در هر اپیزود مخاطب با بخشی از زندگی هر کدام از آن‌ها روبرو می‌شود. این سریال در سال‌های اخیر بار‌ها از سوی شبکه‌های مختلف سیما پخش شده است.

تصویربرداری فصل سوم سریال «روزگار جوانی» به عنوان مجموعه‌ای بازسازی شده از بهمن ۹۹ در لوکیشن هایی، چون رضوانشهر، محله نیاوران، بیمارستان، دانشگاه، رستوران، دفتر شرکت، مرکز خیریه هانا و نورستان که مرکز نگهداری از کودکان ناتوان جسمی است و مرکز تجاری ایران مال و مگا مال انجام شد و در بیستم خرداد۱۴۰۰ با ضبط پلانی در فرودگاه «امام خمینی(ره)» به پایان رسید.

کدام بازیگران در فصل سوم «روزگار جوانی» حضور دارند؟

این سریال در ۳۰ قسمت با ۳۰ داستان متفاوت برای گروه فیلم و سریال شبکه پنج ساخته شد و بازیگرانی، چون آریا توسلی، امیر مسعود واعظ، الهام‌طهوری، امیرمسیبی، زهرا داوودنژاد، زینب عباسی، سعید زارعی، سینا کرمی، سیاوش چراغی‌پور، سولماز حصاری، سیاوش رضایی، سیامک حلمی، عیسی حسینی، فرشته آلوسی، فرشته مرعشی، لاله صبوری، محمد رضا قدیریان، محمد الهی، مهبد جهان نوش، مجید شهریاری و هیلدا کُردبچه و... در آن ایفای نقش می‌کنند. هیچکدام از بازیگران اصلی دو فصل ابتدایی سریال که در دهه ۷۰ پخش شد در بازسازی آن حضور ندارند، اما بیوک میرزایی در نقش عباس آقا که در فصل‌های اول و دوم سریال هم حضور داشت، در این فصل هم باهمان شخصیت عباس آقا حضور دارد.

سینا کرمی در نقش حامد، آریا توسلی درنقش روزبه، سعید زارعی در نقش مسعود، امیرمسعود واعظ تهرانی در نقش آرمان و عیسی حسینی در نقش مرتضی را ۵ جوان دانشجویی هستند که جایگزین امین حیایی، کیهان ملکی، بهزادخداویسی، نصرالله رادش و مهدی صبایی، از بازیگران روزگارجوانی در دو فصل قبلی این مجموعه شدند.

در خلاصه داستان این مجموعه تلویزیونی که به قصه زندگی جوانان متولد دهه ۱۳۷۰ و ۱۳۸۰ می‌پردازد، آمده است: پس از گذشت سال‌ها، عباس‌آقا (بیوک میرزایی) تصمیم می‌گیرد که بخشی از خانه مسکونی‌اش را به تعدادی جوان دانشجو اجاره دهد. دانشجویان جدید همسایه عباس‌آقا می‌شوند، بی‌خبر از این که ...

بنا بر این گزارش، پخش مجموعه تلویزیونی روزگارجوانی در گروه فیلم و سریال شبکه پنج سیما به تهیه کنندگی سپهر محمدی و کارگردانی اصغر توسلی ازشنبه ۱۷مهر همزمان با آغاز ماه ربیع الاول هرشب شروع می‌شود و قرار است در ۳۰ قسمت هرشب ساعت ۲۳ روی آنتن برود.

برخی عوامل سری جدید سریال «روزگار جوانی» عبارتند از تهیه‌کننده سپهر محمدی، کارگردان اصغر توسلی، دستیاران کارگردانی:پوریا تکاور و رها جهانشاهی، نویسندگان:اکبر محلوجیان، فرهاد نقدعلی، محمدرضا زمانی و علیرضا محمودی، مدیر برنامه ریزی: محمد صادقی راد، مدیر نور و تصویر برداری: حسن اسدی، تصویربرداران: کارنی شریفی و رسول تنهایی، صدابردار صحنه:محمدرضا میرزا محمدی، صدابردار: علی نیازی، مدیر تولید: محمدعلی عزیزی وتدوین محسن توکلی.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *