صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آغاز تعویض سوخت سالیانه و تعمیرات برنامه‌ریزی شده نیروگاه اتمی بوشهر

۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۳:۱۸
کد خبر: ۷۶۳۲۵۶
دسته بندی‌: سیاست
مطابق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و با هماهنگی مدیریت شبکه‌ برق کشور از شنبه ۱۰مهر ماه۱۴۰۰، فعالیت بارگذاری سالیانه سوخت جدید و انجام بازرسی‌های فنی و تعمیرات اساسی تجهیزات مهم نیروگاه اتمی بوشهر آغاز شد.

- بنا به اعلام دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی، مطابق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و با هماهنگی مدیریت شبکه برق کشور از تاریخ شنبه ۱۰ مهر ماه ۱۴۰۰، فعالیت بارگذاری سالیانه سوخت جدید و انجام بازرسی‌های فنی و تعمیرات اساسی تجهیزات مهم نیروگاه اتمی بوشهر آغاز شد.

تعویض سوخت سالیانه و انجام بازرسی‌های فنی​​​​​​ با هدف حصول اطمینان از تداوم کارکرد ایمن و مطمئن نیروگاه اتمی بوشهر و افزایش طول عمر مفید تجهیزات منحصر بفرد آن الزامی است.

از زمان آغاز بهره‌برداری از این نیروگاه، معادل ۷۸ میلیون بشکه نفت خام صرفه‌جویی و از انتشار ۴۳ میلیون تن گاز‌های آلاینده جلوگیری شده است.

عدم تولید گاز‌های گلخانه‌ای یکی از اصلی‌ترین مزایای نیروگاه‌های اتمی است و به همین خاطر در سال‌های اخیر توسعه گسترده، احداث و بهره‌برداری از نیروگاه‌های اتمی در دستور کار کشور‌های پیشرفته و در حال توسعه قرار گرفته است.

گفتنی است، نیروگاه اتمی بوشهر با توان تولید ۱۰۰۰ مگاوات، از بدو راه‌اندازی تا کنون با رسیدن به مرز تولید ۵۱ میلیارد کیلووات ساعت انرژی الکتریکی، نقش مهمی در تأمین انرژی الکتریکی مورد نیاز کشور ایفا کرده است.

همچنین این نیروگاه در سال جاری با تولید مداوم، نقشی تعیین‌کننده و تأثیرگذار در عبور از پیک تابستانی و اوج مصرف برق در کشور داشته است.

هم اکنون بهره‌برداری از نیروگاه اتمی بوشهر توسط متخصصین متعهد داخلی در حال انجام بوده و کشور ایران، در زمره کشور‌های دارای توانایی بهره‌برداری ازنیروگاه‌های اتمی قرار دارد.

عملکرد ایمن و مطمئن این نیروگاه، به صورت مستمر تحت نظارت سازمان‌های نظارتی داخلی و خارجی از جمله آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) و اتحادیه جهانی بهره‌برداران هسته‌ای (WANO) است.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *