صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازدید معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان شمالی از مراکز مشاوره و روانشناسی هوشمند شیروان

۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۸:۳۷
کد خبر: ۷۶۳۰۵۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان خراسان شمالی، با همراهی رؤسای دادگستری و بهزیستی شیروان از برخی مراکز مشاوره و روانشناسی هوشمند و همچنین مرکز اورژانس اجتماعی در این شهرستان بازدید کرد.
-  اسپیدکار،معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان خراسان شمالی، با همراهی رؤسای دادگستری و بهزیستی شیروان از برخی مراکز مشاوره و روانشناسی هوشمند و همچنین مرکز اورژانس اجتماعی در این شهرستان بازدید کرد.

اسپید کار، در جریان این بازدید بیان داشت:اصولا رویکرد پیشگیرانه چنانچه با راهبرد‌های علمی و عملی همراه باشد می‌تواند در ابعاد عملیاتی بطور نظام‌مند و سازمان یافته و البته تأثیر گذار از اشاعه آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.

وی گفت:مراکز مداخله در بحران‌های اجتماعی و خانوادگی با ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره‌ای و آموزش سبک زندگی و مهارت‌های لازم برای تحکیم و تقویت بنیان خانواده در فاروج از جمله ظرفیت‌های بسیار مهمی به شمار می‌رود که می‌توان از آن در مسیر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بطور دقیق بهره برد.

اسپید کار، تصریح کرد:سازمان بهزیستی به موجب تفاهم نامه‌ای که با وزارت دادگستری منعقد کرده باید تمامی پرونده‌های طلاق را قبل از آغاز فرایند دادرسی به بهزیستی ارجاع کند و طبعا به اعتبار تجاربی که در گذشته وجود داشته می‌توان امیدوار بود بسیاری از این پرونده‌ها در جریان انجام مشاوره‌های لازم در این مراکز اصولا دارای قابلیت حصول سازش و مصالحه هستند.

وی با تاکید مضاعف بر ضرورت پیگیری مداوم روند طرح و بررسی پرونده‌های طلاق در مراکز مداخله در بحران‌های خانوادگی خاطرنشان کرد: از آنجایی که عمده متقاضیان طلاق به هر دلیلی از مشکلات عدیده‌ای از جمله از مسائل و مشکل مالی رنج می‌برند و از این حیث در مضیقه هستند و یا فاقد شغل و مسکن می‌باشند، لذا ارائه مشاوره‌های لازم و آموزش‌های مناسب در خصوص کسب مهارت‌های زندگی در این مراکز امری ضروری به نظر می‌رسد.

وی رازداری و حفظ اسرار افراد و مراجعین را از سوی مراکز موضوعی بسیار مهم توصیف و عنوان کرد: این مسأله از حساسیت بالایی برخوردار است و در این راستا باید بر اساس آموزه‌های دینی و قرآنی عمل شود و این تاکیدات و توصیه‌های دینی نصب العین قرار گیرد.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *