صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیامد‌های نسل کشی فرانسه در رواندا

۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸:۵۹
کد خبر: ۷۶۳۰۰۷
یک گزارش نشان می‎دهد که نسل کشی در رواندا که فرانسه نقش اصلی را در آن ایفا کرده باعث پیامد‌های گسترده‎ای برای بازماندگان شده است.

- نسل کشی رواندا بدیهی است که پیامد‌های متعددی، از جمله پیامد‌های روانی متعددی را به ویژه برای بازماندگان به دنبال داشته است و اشکال خاصی از ضربه‌های نسل کشی وجود دارد.

به گزارش «ژورنالز اوپن ادیشن»، ادبیات علمی در مورد این موضوعات بسیار فراوان است و ده‌ها کتاب و صد‌ها پایان نامه دانشجویی و گزارش‌های سازمان‌های غیر دولتی را شامل می‌شود.

با وجود توجه به آسیب در زمینه‌های علمی، بی علاقگی آشکاری به پیامد‌های فیزیکی این نسل کشی وجود دارد.

در غیاب تجزیه و تحلیل کامل، چندین سوال مقدماتی قابل طرح است: آیا نسل کشی‌ها نوع خاصی از آسیب شناسی را ایجاد می‌کنند؟ آثار فیزیکی نسل کشی رواندا از سال ۱۹۹۴ چگونه بوده است؟ امروز با کدام چالش‌ها روبرو هستیم؟

به طور کلی، از سال ۱۹۹۴، گزارش‎های مربوط به بازماندگان نسل کشی به ۴ گروه اصلی قربانیان اشاره می‌کند؛ اول از همه افرادی که یتیم شدند، زنانی که بیوه شدند، کسانی که آسیب دیدند و در نهایت افرادی که دچار معلولیت شدند.

۳ گروه اول به طور گسترده مورد تحقیق قرار گرفته‎اند، اما این موضوع در مورد گروه آخر صدق نمی‌کند.

نظرسنجی‌ها برای شمارش تعداد بازماندگان ساکن رواندا و همچنین پرس و جو در مورد شرایط زندگی جسمی و پزشکی آن‌ها طراحی شده است.

با این حال، به دلیل مشکلات روش شناختی پیرامون گزارش‎ها، اطلاعات معتبری در اختیار نیست؛ معلولان نه تنها در آمار بلکه در حوزه عمومی نیز نیز دیده نشده و به چشم نمی‌آیند.

اخیرا گزارش یک تیم تحقیقاتی مشخص کرد که فرانسه مسئولیت‌های سنگینی را در مورد نسل کشی ۱۹۹۴ علیه مردم قبیله توتسی در رواندا برعهده دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *