صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توزیع کود در قالب کشاورزی قراردادی به کشاورزان کشور

۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۶:۰۹
کد خبر: ۷۶۲۱۸۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
سرپرست معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی از توزیع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه در قالب کشاورزی قراردادی در سال زراعی جاری به کشاورزان خبر داد.
- بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا مهاجر در جلسه ستاد کشت‌های پاییزه استان کردستان اظهار داشت: برای حمایت از کشاورزان و تشویق آن‌ها به استفاده از کود‌های مورد نیاز، در کشت پاییزه امسال، کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه (NPK) در قالب کشاورزی قراردادی در اختیار کشاورزان قرار داده می‌شود و بعد از برداشت محصول، قیمت کود توسط کشاورز پرداخت خواهد شد.

وی افزود: بانک کشاورزی، کشاورزکارت را برای خرید سم و کود شارژ کرده است و تسهیلات ارزان قیمت در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

سرپرست معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی اذعان داشت: کود‌های ازته، فسفره و پتاسه اگر به اراضی زیرکشت غلات داده نشود هیچ ریزمغذی جوابگو نخواهد بود لذا مصرف این سه کود باید در دستور کار قرار داده شود.

وی تاکید کرد: شرکت‌های خدمات حمایتی در کشور باید سه کود اصلی ازت، فسفر و پتاس را باهم به کشاورزان ارائه دهند.

مهاجر با بیان این که کود محصولی یارانه‌ای است و باید در اسرع وقت سامانه آن راه‌اندازی شود، خاطرنشان کرد: تا ۲۲ آبان سال جاری باید فروش همه کود‌های شیمیایی از طریق سامانه و به صورت آنلاین انجام شود.

وی بر ضرورت نظارت بر نحوه توزیع کود‌های شیمیایی تاکید کرد و گفت: نظارت لازم توسط سازمان‌های جهاد کشاورزی بر مصرف کود در زمین‌های کشاورزی صورت گیرد.

سرپرست معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی یکی از مهمترین اصول را در دیمزار‌ها رعایت تناوب خواند و اظهار داشت: بهترین تناوب برای گندم، کلزا است که علاوه بر تقویت منجر به استرلیزه کردن خاک و در نتیجه ایجاد شرایط افزایش عملکرد گندم، می‌شود.

مهاجر با بیان این که قیمت‌گذاری مناسب گندم یکی از افتخارات وزارت جهادکشاورزی است، گفت: قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی افزایش یافته است تا کشاورزان بتوانند علاوه بر تامین هزینه نهاده‌ها درآمد مطلوبی هم از این طریق کسب کنند.

وی تاکید کرد: قیمت تضمینی هر کیلوگرم گندم ۷۵ هزار ریال و هر کیلوگرم کلزا هم ۱۵۰ هزار ریال تعیین شده و این دوره‌ای استثنایی در تولید و فروش این محصولات است.

سرپرست معاونت زراعت، اولین قدم در تولید مناسب را استفاده از بذر خوب و اصلاح روش‌های کاشت عنوان کرد و افزود: طرح جهش تولید در سطح ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار با همکاری ستاد فرمان اجرایی امام (ره) در سطح کشور اجرا خواهد شد.

وی افزود: خاک‌ورزی حفاظتی، کشت مستقیم و تناوب با دانه‌های روغنی اساس طرح جهش تولید است.
 
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *