صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشکیل «وزارت خانواده»؛ پیشنهاد مجلس برای رفع مشکلات جوانان/ ادغام سازمان‌های ملی جوانان و تربیت‌بدنی غلط بود

۰۹ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۱:۱۹
کد خبر: ۷۶۲۱۳۶
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه ادغام سازمان ملی جوانان و سازمان تربیت‌بدنی سیاست غلطی بود، گفت: معتقدیم یا باید در وزارت ورزش و جوانان تراز معاونت جوانان ارتقا پیدا کند و یا اینکه اگر امکان چنین ظرفیتی در کشور وجود ندارد ما باید به سمت ایجاد «وزارت خانواده» در کشور حرکت کنیم.
احمد راستینه در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به تفکیک وزارت ورزش و جوانان و پیگیری مطالبات جوانان در این بخش گفت: از ابتدا سیاستگذاری ادغام سازمان ملی جوانان و سازمان تربیت بدنی سیاست غلطی بود، اما به هر حال این مسئله تبدیل به قانون و وزارتخانه مذکور تشکیل شد.
 
وی افزود:  از طرفی ما در قانون پنج ساله ششم تاکید کردیم که دولت باید کوچک‌سازی را مدنظر قرار دهد، با این حال ما با یک حجم انبوهی از نیاز‌های جوانان روبرو هستیم که در قالب این وزارتخانه به آن پاسخ داده نشد و به اصطلاح  رنگ و بوی ورزش به مشکلات جوانان چربید.
 
این نماینده مجلس با بیان اینکه در هر صورت ما در جلسات خود این موضوع را به دولت انتقال دادیم،ادامه داد: ما معتقدیم یا باید در وزارت ورزش و جوانان تراز معاونت جوانان ارتقا پیدا کند و یا اینکه اگر امکان چنین ظرفیتی در کشور وجود ندارد ما باید به سمت ایجاد «وزارت خانواده» در کشور حرکت کنیم.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما معتقدیم که خانواده رکن اصلی و مسئله مهم و حیاتی جوانان است لذا امروز دغدغه اصلی جوانان تشکیل خانواده است.
 
نماینده مردم شهرکرد با اشاره به چرایی عدم تشکیل خانواده در بین برخی جوانان، اظهارداشت: مسائل و موضوعات مربوط به اشتغال و معیشت سبب شده تا جوانان امروز در تشکیل خانواده دچار مشکل شوند لذا اگر وزارت خانواده با اولویت حل چالش‌ها و مسائل جوانان تشکیل شود این وزارتخانه می‌تواند این خلأ را پر کند.
 
راستینه تاکید کرد: ما در آینده تلاش می‌کنیم تا بحث وزارت خانواده را به عنوان یک نیاز جدی در کمیسیون فرهنگی پیگیری کنیم البته این اصلاح ساختاری کار آسانی نیست و ما از یک طرف با منع قانون برنامه ششم و از سوی دیگر  جداسازی ساختار‌ها و هزینه‌های پیرامونی آن مواجه هستیم.
 
وی با بیان اینکه طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مراحل پایانی خود را در مجلس طی می‌کند، گفت: این طرح در حال حاضر در رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان قرار دارد و به زودی با رفع ایرادات شورای نگهبان ابلاغ نهایی خواهد شد؛ این طرح یک ظرفیت خوبی را برای حمایت از جوانان در قالب خانواده فراهم کرده که امیدواریم با اصلاح ساختار‌ها بتوانیم مسائل جوانان را مدیریت کنیم.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *