صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ طعم‌دهنده سنتی و قدیمی

۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۶۱۷۵۴
لیمو عمانی از دسته خوراکی‌هایی است که می‌توانید با صبر و حوصله و کمی دقت در خانه آماده کنید و برای مصرف سالانه کنار بگذارید.

- ایرنا نوشت: درست است که دیگر در هر فصلی از سال می‌توانید از فروشگاه‌های مختلف مواد غذایی، میوه، ادویه و هر گونه مواد خوراکی را به راحتی تهیه کنید، اما هنوز هم کسانی هستند که ترجیح می‌دهند در فصل و زمان هر میوه و خوراکی آن را تهیه کنند و در خانه نگه‌داری کنند. لیمو عمانی از دسته خوراکی‌هایی است که می‌توانید با صبر و حوصله و کمی دقت در خانه آماده کنید و برای مصرف سالانه کنار بگذارید. لیمو عمانی کاربرد‌های بسیاری در پخت غذا تا دمنوش‌های مختلف دارد. ادامه مطلب را بخوانید تا بدانید چگونه لیمو عمانی خانگی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه لیمو عمانی خانگی:

لیمو ترش شیرازی: یک کیلو

سرکه: یک فنجان

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی:

۱. ابتدا لیمو ترش‌های شیرازی را خوب بشویید وسپس بر روی آن‌ها کمی نمک پاشیده و اجازه دهید یک روز بماند و سپس بعد از یک روز لیمو‌ها را با آب سرد خوب بشویید.

۲. درون یک قابلمه آب و یک فنجان سرکه بریزید و اجازه دهید به جوش آید.

۳. لیموترش‌ها را درون آب و سرکه جوشیده بریزید و بگذارید ۱۰ ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.

۴. دوباره پس از آبکشی لیمو ترش‌ها، آن‌ها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید تا به مدت ۱ دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید، اما آبکشی نکنید.

۵. اجازه دهید لیمو ترش‌ها خنک شوند، سپس لیموترش‌ها را با خلال دندان سوراخ ریزی کنید و روی یک پارچه نخی تیره بریزید و زیر نور آفتاب قرار دهید. پارچه نخی تیره جذب نور را بیشتر می‌کند.

۶. پس از گذشت ۱۰ روز لیمو‌های کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *