صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تولید ۳ میلیون دز واکسن نورا به صورت ماهانه+فیلم

۰۵ مهر ۱۴۰۰ - ۰۲:۴۲:۰۱
کد خبر: ۷۶۱۱۹۵
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) به اظهارات سخنگوی سابق «سازمان غذا و دارو» در مورد زیرساختهای واکسن نورا واکنش نشان داد.
 «حسن ابوالقاسمی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در واکنش به اظهارنظر یکی از مقام‌های سابق وزارت بهداشت که گفته بود «زیرساخت‌های لازم برای تولید گسترده واکسن نورا، فراهم نیست»، به میزان گفت: ما یکی از واکسن سازان داخلی در کشور بودیم که از ابتدا مشکل سایت تولید نداشتیم چرا که بر خلاف بسیاری از واکسن‌ها سایت تولید راه اندازی نکردیم و سایت تولیدی که در کشور دارای ظرفیت بود را انتخاب کردیم.
 
وی افزود: حتی در مرحله‌ای که بر روی فاز حیوانی کار می‌کردیم هم سایت تولید ما آماده بود و از نظر GMP مورد بررسی قرار گرفت و بعد از آن فاز یک را آغاز کردیم و همان موقع با امکاناتی که وجود داشت تعهد دادیم که می‌توانیم تا ۳ میلیون دز در ماه تولید واکسن داشته باشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) ضمن اشاره به اینکه حتی اگر یک ماه پیش هم به ما مجوز می‌دادند، توانایی انجام چنین کاری را داشتیم، ادامه داد: ما باید مراحل فاز‌های مطالعاتی را بگذرانیم و این موضوع جزء مقررات سازمان غذا و دارو است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه فاز اول مطالعاتی ما به اتمام رسید و فاز دوم آغاز شده است، اظهار کرد: امیدواریم که بتوانیم فاز‌های دوم و سوم را به سرعت پشت سر بگذاریم و این واکسن را در اختیار مردم قرار دهیم چرا که واکسن نورا یکی از بهترین واکسن‌هایی خواهد بود که مردم می‌توانند از آن استفاده کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) توضیح داد: واکسن نورا برای همه سنین حتی کودکان بعد از اینکه بتوانیم مرحله مطالعاتی کودکان را انجام دهیم، مناسب است و به طور کلی اصلا با مشکلی در زمینه تولید مواجه نیستیم.

[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3273577_914.mp4"]

براساس این گزارش، واکسن نورا محصول دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) است که برای مقابله با ویروس کرونا توسط متخصصین ایرانی تولید شده است؛ این واکسن، از نوع پروتئین نوترکیب بوده و تولید آن در فرمانتور‌های با شرایط GMP انجام و سپس ورود به فرآیند تخلیص و پس از طی نمودن تست‌های کنترل کیفی وارد مرحله فورمولاسیون و در نهایت پرکنی ویال‌های تزریقی صورت می‌پذیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *