دلایل بسته بودن ترمینال سلام فرودگاه امام(ره) با وجود ازدحام مسافران
مدیرکل دفتر ارتباطات، اطلاعرسانی و امور بینالملل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: کمبود نیروهای بهداشت مرزی و اینکه شرکتهای هندل کننده کف استانداردهای تعداد تجهیزات را دارند از جمله مواردی است که بازگشایی ترمینال سلام را امکانپذیر نمیکند.
جواد صالحی در گفتوگو با میزان، در توضیح دلایل بسته بودن ترمینال سلام با وجود ازدحام مسافران در فرودگاه امام خمینی (ره) اظهار کرد: در اربعین سالهای اخیر قبل از این که ترمینال سلام افتتاح شود در ترمینال یک فرودگاه امام خمینی (ره) ۱۸۱ هزار مسافر اعزام و پذیرش میشدند.
مدیر کل دفتر ارتباطات، اطلاع رسانی و امور بین الملل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با تاکید بر اینکه مرزهای زمینی برای ورود به کشور عراق در اربعین بسته است، گفت: ما حلقه نهایی زنجیره خدمت رسانی به مسافر هستیم هر کدام از قسمتهای این حلقه ایرادی پیدا کند در حلقه آخر نمایان میشود.
وی افزود: عمده مشکل ما مربوط به افرادی است که بلیت یا ویزا ندارند و در مواردی خاص افرادی هستند که با روشهایی بلیت تهیه کرده اند، اما ویزا ندارند یا ویزا دارند نتوانستند بلیت تهیه کنند.
صالحی اظهار داشت: پروازهای العراقیه و فلای بغداد پروازهایی هستند که در روزهای عادی دلالها و یک سری افراد واسطه در شهرهای مختلف برای آنها مسافر میگرفتند حالا که تعداد مسافرها زیاد شده دلالها پول مردم را گرفته اند و به مسافر میگویند که به فرودگاه امام خمینی (ره) مراجعه کند و این افراد بدون بلیت و ویزا به فرودگاه مراجعه میکنند و دلال، چون نمیتواند با پرواز العراقیه به توافق برسد مسافر با مشکل روبرو میشود.
مدیر کل دفتر ارتباطات، اطلاع رسانی و امور بین الملل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بیان داشت: برخی مسافران از راه دور به فرودگاه مراجعه کرده اند و برخی با برگههای موافقت نامه به فرودگاه آمدند، اما کشور عراق این موافقت نامهها را از یکشنبه هفته گذشته باطل اعلام کرده که این موضوع نیز مشکلاتی ایجاد کرده است.
ایجاد اختلال در پذیرش با مسافرانی که الزام سفر ندارند
وی افزود: مسافرانی که الزامات سفر را ندارند با مراجعه به فرودگاه باعث ایجاد اختلال در پذیرش میشوند.
صالحی گفت: ما مشکلی از جهت باز کردن ترمینال سلام نداریم چرا که نیروهای ترمینال فعال هستند و این ترمینال هیچ موقع بسته نبوده است.
مدیر کل دفتر ارتباطات، اطلاع رسانی و امور بین الملل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اظهار داشت: نیروهای کشیک در ترمینال سلام مستقر هستند، اما به واسطه شیوع کرونا و کاهش پروازها مجبور به انتقال کامل پرواز به ترمینال یک فرودگاه امام خمینی (ره) شدیم و از نظر راه اندازی مجدد ترمینال سلام مشکلی وجود ندارد.
شرکت های هندل کننده کف استانداردهای تعداد تجهیزات را دارند
وی بیان کرد: موردی که در حال حاضر وجود دارد این است که درصورت استفاده از ترمینال سلام شرکتهای هندل کننده مجبور میشوند تجهیزات خود را دو قسمتی کنند و با توجه به این که این شرکتهای هندل کننده کف استانداردهای تعداد تجهیزات را دارند اگر قرار باشد تجهیزات را دوقسمتی کنند نمیتوانند خدمات مناسبی به مسافران ارائه دهند.
صالحی گفت: کمبود نیروهای بهداشت مرزی یکی دیگر از مواردی است که بازگشایی ترمینال سلام را امکان پذیر نمیکند چرا که با توجه به موضوع کرونا تعداد نیروهای وزارت بهداشت بسیار محدود است و ما فقط توانسته ایم برای ترمینال یک فرودگاه امام خمینی (ره) نیرو از وزارت بهداشت مستقر کنیم.
مدیر کل دفتر ارتباطات، اطلاع رسانی و امور بین الملل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بیان داشت: مورد دیگر جابه جایی هواپیماها است به طور مثال برای پروازهای خارجی که دو سر مسافر هستند هیچ مشکلی وجود ندارد چرا که هواپیما بعد از مراجعه به ترمینال سلام آن را ترک میکند، اما برای پروازهای ایرانی که یک زنجیره پروازی دارند جابه جایی هواپیما از ترمینال سلام به ترمینال یک فرودگاه و بالعکس مشکل ایجاد میکند چرا که مسافت طولانی است.
وی افزود: با وجود این مشکلات کمیتهای برای بررسی همه جوانب امر تشکیل و اعلام شد بهتر است پروازها از ترمینال یک فرودگاه امام خمینی (ره) انجام شود.
ترمینال سلام در سال ۹۸ با ظرفیت اعزام و پذیرش سالیانه پنج میلیون مسافر به دست رئیس جمهور وقت به بهره برداری رسید.
این ترمینال با هزینه ۵۰۰ میلیارد تومانی ساخته شده و پروازهای آن در اسفند ۹۸ به دلیل شیوع کرونا و کاهش چشمگیر پروازها در فرودگاه امام متوقف شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *