صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روحانیون نقش موثری در پیشگیری از جرائم و آسیب‌ها دارند

۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۷:۲۵
کد خبر: ۷۶۰۷۸
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
خبرگزاری میزان- جوهری گفت: مبلغین مذهبی در آگاهی بخشی به مردم در خصوص پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی نقش مؤثری را ایفا می‌کنند.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی میزان مهدی جوهری در ادامه سلسه نشست‌های تخصصی پیشگیری از وقوع جرم که به منظور هماهنگی سازمان ها و نهادهای ذیربط جهت برگزاری دوره‌های آموزشی ائمه جمعه و جماعات در راستای کاهش جرائم اولویتی در مناطق جرم خیز استان البرز و همچنین ارائه آموزش‌های پیشگیرانه به مبلغین مذهبی اعزامی به مدارس، برگزار شد ، بر اهمیت نقش روحانیون در پیشگیری از این جرایم و آسیب ها تأکید کرد.

وی اظهار کرد: مبلغین مذهبی به دلیل ارتباطی که با مردم دارند، در آگاهی بخشی به مردم درخصوص پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی نقش مؤثری را ایفا می‌کنند.

وی برگزاری دوره های آموزشی درخصوص پیشگیری از جرایم شایع در استان البرز همچون سرقت، ضرب و جرح و آسیب های نهاد خانواده را نیز در همین راستا ارزیابی و ابراز امیدواری کرد با استمرار برگزاری دوره های آموزشی برای مبلغین مذهبی، شاهد نتایج مثبت آن در سطح جامعه باشیم به علاوه پس از گذراندن این دوره های آموزشی، مبلغین با حضور در مدارس  تلاش می کنند باورها و اعتقادات دینی  را در بین دانش آموزان نهادینه کنند تا دانش آموزان برخی از آموزه های ضروری ارزشی را به تناسب ظرفیت و رشد خود فراگیرند.

در این جلسات حجت الاسلام محمدی، مسوول امور مبلغین مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز نیز با اشاره به تعداد محدودتر مخاطبان مساجد استان در مقایسه با بوستانهای شهر، تغییر رویکرد در مقوله ی تبلیغ را خواستار شد. وی آموزش تخصصی مبلغین مذهبی را مؤثرتر از آموزش های عمومی دانست و صدور گواهینامه های تخصصی برای شرکت کنندگان و مشارکت معاونت آموزش استانداری و معاونت فرهنگی شهرداری را در اجرای این دوره های آموزشی لازم دانست.

همچنین حجت الاسلام چگینی، مسوول گزینش، آمار و بررسی حوزه های علمیه استان البرز، شرکت خطیبان برتر حوزه های علمیه را در کلاس های آموزشی مفید ارزیابی نمود و همکاری معاونت تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه را در بهتر برگزار شدن این کلاس ها مؤثر دانست. حجت الاسلام سعیدی، رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان البرز نیز آمادگی این مرکز را جهت همکاری در اجرای این طرح اعلام کرد.

حجت الاسلام حسینی معاون تبلیغ حوزه علمیه استان البرز نیز ضمن تشریح فعالیت های اداره تبلیغ حوزه علمیه گفت: حوزه علمیه در قالب طرح هجرت، روحانیون را به مناطق محروم استان و در قالب طرح مدارس امین، آن ها را به مدارس استان البرز اعزام می نماید که هدف از این کار برطرف کردن نیازهای دینی و آموزشی دانش آموزان می‌باشد.

شاهمرادی مدیر پیشگیری از آسیب های اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز نیز با مثبت ارزیابی نمودن این طرح، اعزام روحانیون توانمند و آموزش دیده را به مدارس جهت ارتباط مستقیم با دانش آموزان و پاسخگویی به سوالات آن ها بسیار اثربخش ارزیابی نمود. وی ابراز امیدواری کرد که تا بازگشایی مدارس هماهنگی های لازم برای ارائه ی این آموزش ها و اعزام روحانیون به مدارس صورت پذیرد.

در پایان این جلسات مقرر شد،حوزه علمیه و اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز هر کدام نسبت به معرفی 40 نفر از روحانیون (خطبای برتر) به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز برای برگزاری دوره های آموزشی اقدام نمایند و هماهنگی های لازم را برای حضور ایشان به عمل آورند.

همچنین مصوب شد معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز نسبت به تعیین سرفصل های آموزشی قابل ارائه در دوره ها و همچنین تأمین اساتید دوره اقدام کنند و اداره کل آموزش و پرورش استان البرز همکاری لازم را جهت مستقر شدن روحانیون در مدارس (با اولویت مدارس مناطق آسیب پذیر ) انجام دهد.   

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *