صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ایستگاه ترسیم مسیر ظهور «امام زمان (عج)» در اربعین حسینی

۰۲ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۶۰۲۳۹
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: تلاقی جمعه‌های انتظار و اربعین بهانه‌ای برای توجه به اهداف و آرمان‌های همچنین سخنان «امام زمان (عج)» خواهد بود اربعین ایستگاه ترسیم مسیر ظهور است، اربعین نماد ارزشمند برای معرفی ظهور است.

سلمان حسین زاده در گفتگو با پیرامون جمعه‌های انتظار گفت: جمعه‌ها در ایام اسلامی به عنوان عید شناخته می‌شود و از تقدس خاصی برخوردار است، چنانکه آداب و آیین خاصی را به خود اختصاص داده است.

وی در همین راستا ادامه داد: ارزش و جایگاه جمعه به حدی است که در قرآن کریم نیز سوره‌ای با عنوان جمعه آمده و نماز جمعه نیز در این روز بر پا می‌شود، ذکر‌هایی نیز مخصوص این روز وجود دارد که ثواب بسیار دارد، اعمال نیکو در این روز دو برابر ثبت می‌شود و اعمال بد نیز دوبرابر در کارنامه اعمال ضبط و ثبت خواهند شد، لذا دراین روز تاکید ویژه‌ای بر اعمال نیکو شده است.

حسین زاده توجه به جایگاه روز جمعه را مهم دانست و تاکید کرد: از آنجا که روز جمعه روزی مقدس برای مسلمانان است و برای اینکه آرام آرام به فراموشی سپرده نشود دستورات و تاکیدات ویژه‌ای برای آن مطرح شده در بسیاری از روایات آمده است که هر کس در شب و یا روز جمعه از دنیا برود خداوند گناهان بسیاری را از او می‌آمرزد.

وی یکی دیگر از اهمیت‌های روز جمعه را بیان و ابراز کرد: همانگونه که در کتاب مفاتیح الجنان بیان شده است روز جمعه متعلق به «امام زمان (عج)» است لذا ایشان در زمانی ظهور خواهند کرد که روز جمعه باشد، در چنین روزی انتظار به سر خواهد آمد، به همین دلیل دوستداران و شیعیان همواره روز جمعه را به انتظار «مهدی موعود (عج)» به سر می‌کنند و با ندبه و زاری برای ظهور این امام بزرگوار دعا می‌کنند.

این کارشناس علوم قرآنی به مفهوم انتظار اشاره و اظهار کرد: درعصر ما مشکلات و چالش‌های فراوانی وجود دارد، حل این چالش‌ها نیازمند زمینه سازی برای ظهور منجی عالم بشریت «امام زمان (عج)» است. انقلاب «حضرت مهدی (عج)» پایانی برای ظلم، تبعیض ها، اختناق ها، حق کشی‌ها و تباهی‌ها خواهد بود، با ظهور ایشان دست غیبی برای نجات حقیقت به یاری جهان خواهد آمد، اما باید توجه داشت که فراهم کردن زمینه ظهور نیازمند تدابیر خاصی است، تدابیری که از سوی منتظران «امام عصر (عج)» باید دنبال شود.

حسین زاده بیان کرد: آنچه با اعتقادات دینی مسلمانان سازگار است و عقل و منطق نیز آنرا می‌پذیرد، انتظار سازنده است که تحقق آن منوط به شرایط خاصی می‌شود، محقق کردن این شرایط برای منتظران و مومنان، از مهمترین تکالیف در عصر غیبت می‌باشد، شاید به جرات بتوان گفت که مهمترین رویکرد برای فراهم کردن زمینه انتظار خودسازی و در عین حال تربیت عناصر مفید و کارساز برای اصلاح جامعه می‌باشد، تا از این طریق زمینه ظهور و انقلاب «قائم آل محمد (ص)» فراهم گردد.

وی ابراز کرد: انتظار حقیقی علیرغم سختی شرایط و ضرورت فداکاری در راه آن، در بر دارنده حرکت سازنده و مستمر و آمادگی فردی و اجتماعی برای ظهور منجی است، بزرگترین اجتماع عالم بشریت را ما در پویش پیاده روی اربعین می‌بینیم، همه به عشق «اباعبدالله الحسین (ع)» است، وقتی مومنان کیلومتر‌ها مسیر را طی می‌کنند همه توجه‌ها خواه یا  ناخواه به سمت قوی‌ترین مغناطیس وجود یعنی کربلا متمرکز می‌شود این یک حرکت و یک قدم به سوی مهدویت است.

حسین زاده تلاقی جمعه‌های انتظار و اربعین را مقوله‌ای مهم دانست و خاطر نشان کرد: تلاقی جمعه‌های انتظار و اربعین بهانه‌ای برای توجه به اهداف و آرمان‌های «امام زمان (عج)» خواهد بود، اربعین ایستگاه ترسیم مسیر ظهور است، اربعین نماد ارزشمند برای معرفی ظهور بوده و ترویج دهنده فرهنگ مهدویت است، این مهم فرهنگ ناب شیعه را به دنیا معرفی می‌کند و مسیر سعادت بشریت رانشان می‌دهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *