صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چگونه کرونا، گرسنگی در جهان را افزایش داد؟

۰۲ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۵:۰۱
کد خبر: ۷۶۰۲۱۲
برآورد‌ها نشان می دهند، تعداد افرادی که در دوره کرونا به دلیل گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند افزایش یافته است.

- گرسنگی جهانی زیر سایه کرونا در حال افزایش است؛ بیش از ۱۶۱ میلیون نفر بیشتر در سال ۲۰۲۰ در مقایسه با سال قبل با گرسنگی روبرو شده اند؛ این میزان بیشتر از مجموع افزایش گرسنگی در ۵ سال گذشته در مجموع بوده است.

به گزارش «دِو پالیسی»، موضوع نگران کننده این است که در حال حاضر بیش از ۴۱ میلیون نفر در مناطق وسیعی از آفریقا و خاورمیانه از سطوح اضطراری ناامنی غذایی و یا شرایط قحطی رنج می‌برند.

بر اساس برآورد‌های فعلی، تعداد افرادی که از گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند بیش از افرادی است که جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست می‌دهند.

در حالی که محرک‌های نا امنی غذایی و گرسنگی ذاتاً محلی هستند، ۳ ترکیب مشترک وجود دارد که با هم ترکیب می‌شوند و فاجعه را ایجاد می‌کنند.

در عین حال، کووید-۱۹ و اقدامات برای مهار این ویروس، زنجیره تامین مواد غذایی، وضعیت نیروی کار و در دسترس بودن نهاده‌هایی مانند بذر و کود را مختل کرده است، که بر دسترسی به غذا و افزایش هزینه تولید و حمل و نقل تأثیر گذاشته است.

همچنین عامل از دست دادن مشاغل به دلیل همه گیری کووید-۱۹ است.

افزایش شدید قیمت مواد غذایی در حالی اتفاق می‌افتد که بیماری همه گیر باعث شده بسیاری از افراد شغل خود را از دست دهند و به نوبه خود توانایی میلیون‌ها نفر در تهیه غذای مغذی کاهش یافته است.

پیامد‌های ناشی از همه گیری می‌تواند بیش از ۱۵۰ میلیون نفر را تا پایان سال ۲۰۲۱ در فقر شدید قرار دهد.

بر اساس وضعیت امنیت غذایی و تغذیه در جهان ۲۰۲۱، ۳ میلیارد نفر (۴۰ درصد از جمعیت جهان) نمی‌توانند از رژیم‌های غذایی سالم استفاده کنند.

نظرسنجی «ورلد ویژن» بر روی بیش از ۷۵۰ خانوار در سراسر اقیانوس آرام و جزیره تیمور در اواخر سال ۲۰۲۰ نشان داد که از هر ۵ خانوار، یک خانوار از وعده‌های غذایی خود صرف نظر کرده یا غذا‌های ارزان تری مصرف کرده اند، زیرا نمی‌توانند از رژیم غذایی سالم برخوردار شوند.

وضعیت در آسیا حتی بدتر بود؛ جایی که نظرسنجی ورلد ویژن از ۱۴ هزار خانوار نشان داد که ۵۰ درصد از خانواده‌ها از غذا‌های ارزان‌تر و کم ارزش‌تر استفاده می‌کنند، ۳۶ درصد وعده‌های غذایی خود را کاهش داده و ۲۸ درصد از وعده‌های غذایی خود صرف نظر کرده اند.

بر اساس این یافته ها، تا ۸۵ میلیون خانوار در سراسر آسیا فاقد ذخایر غذایی یا دخایر محدودی دارند.

عامل دیگر کاهش دسترسی به خدمات تغذیه است؛ از زمان شیوع بیماری همه گیر، پوشش خدمات تغذیه ضروری در کشور‌های کم درآمد و متوسط ۴۰ درصد کاهش یافته است و در محدوده قرنطینه به ۷۵ تا ۱۰۰ درصد رسیده است.

این بدان معناست که تعداد بیشماری از افراد در تشخیص و درمان اولیه سوء تغذیه به طور بالقوه راه نجات زندگی خود را از دست می‌دهند.

تعطیلی مدارس بدین معناست که ۳۷۰ میلیون کودک تقریبا ۳۹ میلیارد وعده غذایی در مدرسه را در طول همه گیری از دست داده اند.

برای بسیاری از کودکان، یک وعده غذایی مدرسه معتبرترین منبع غذایی مغذی آن‌ها بود.

در مجموع، افزایش قیمت مواد غذایی، کاهش درآمد و اختلال در خدمات تغذیه، یک فوریت جهانی غذا را ایجاد می‌کند.

سازمان ملل هشدار داده است که بدون اقدامات هماهنگ در مقیاس بزرگ، این بحران می‌تواند پیامد‌هایی برای سلامتی و تغذیه با شدت و مقیاسی که در بیش از نیم قرن دیده نشده است، داشته باشد.

یک مطالعه جدید به این نتیجه رسید که تا پایان سال ۲۰۲۲، بحران تغذیه ناشی از کووید-۱۹ می‌تواند به ۱۳.۶ میلیون کودک بیشتر از سوء تغذیه یا سوء تغذیه شدید منجر شود.


برچسب ها: کرونا گرسنگی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *