صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیر بحران آب و هوا بر میلیون‌ها نفر در سطح جهان

۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۲:۲۱
کد خبر: ۷۵۹۵۸۲
گزارش‎ها نشان می‎دهند که خشکسالی و سیل، کارگران را در سطح جهان از مناطق روستایی مجبور به فرار کرده و به استثمار آن‌ها در شهر‌ها منجر می‎شود.

- یک گزارش جدید هشدار می‌دهد که میلیون‌ها نفر به دلیل خشکسالی و طوفان‌های شدید مجبور به ترک خانه‌های خود شده و این افراد در دهه‌های آینده در خطر برده داری مدرن و قاچاق انسان هستند.

به گزارش «گاردین»، بحران آب و هوا و افزایش روزافزون بلایای جوی از جمله سیل، خشکسالی و آتش سوزی شدید بر معیشت افرادی که در حال حاضر در فقر زندگی می‌کنند تاثیر می‌گذارد و آن‌ها را در برابر برده داری آسیب پذیرتر می‌کند.

محققان موسسه بین المللی «محیط زیست و توسعه» و گروه بین المللی «ضد برده داری» دریافتند که خشکسالی در شمال غنا، مردان و زنان جوان را به مهاجرت به شهر‌های بزرگ واداشته است.

بسیاری از زنان به عنوان کارگر شروع به کار می‌کنند و در معرض قاچاق، سوء استفاده جنسی، نوعی برده داری مدرن که در آن کارگران گرفتار شده و برای پرداخت بدهی مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند، هستند.

یک زن که از شمال غنا به آکرا، پایتخت این کشور مهاجرت کرده، می‎گوید کشاورز بوده تا اینکه زمین بر اثر سیل خراب و مجبور به مهاجرت شد؛ وی به مدت ۷ سال به عنوان باربر کار کرده و وسایل را روی سر خود حمل می‌کرد.

«فران ویت»، مشاور تغییرات آب و هوایی و برده داری مدرن در سطح بین المللی، می‎گوید «تحقیقات ما تأثیر دومینووار مانند تغییر آب و هوا بر زندگی میلیون‌ها نفر را نشان می‌دهد؛ حوادث شدید جوی به تخریب محیط زیست کمک می‌کند، مردم را مجبور به ترک خانه‌های خود می‌کند و آن‌ها را در برابر قاچاق، استثمار و بردگی آسیب پذیر می‌کند.»

بانک جهانی تخمین می‌زند که تا سال ۲۰۵۰ تاثیر بحران آب و هوا، مانند کمبود آب و افزایش سطح آب دریا، بیش از ۲۱۶ میلیون نفر دیگر را در ۶ منطقه از جمله آفریقای جنوبی، جنوب آسیا و آمریکای جنوبی مجبور به ترک خانه‌های خود خواهد کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *