تاثیر بحران آب و هوا بر میلیونها نفر در سطح جهان
- یک گزارش جدید هشدار میدهد که میلیونها نفر به دلیل خشکسالی و طوفانهای شدید مجبور به ترک خانههای خود شده و این افراد در دهههای آینده در خطر برده داری مدرن و قاچاق انسان هستند.
به گزارش «گاردین»، بحران آب و هوا و افزایش روزافزون بلایای جوی از جمله سیل، خشکسالی و آتش سوزی شدید بر معیشت افرادی که در حال حاضر در فقر زندگی میکنند تاثیر میگذارد و آنها را در برابر برده داری آسیب پذیرتر میکند.
محققان موسسه بین المللی «محیط زیست و توسعه» و گروه بین المللی «ضد برده داری» دریافتند که خشکسالی در شمال غنا، مردان و زنان جوان را به مهاجرت به شهرهای بزرگ واداشته است.
بسیاری از زنان به عنوان کارگر شروع به کار میکنند و در معرض قاچاق، سوء استفاده جنسی، نوعی برده داری مدرن که در آن کارگران گرفتار شده و برای پرداخت بدهی مورد سوء استفاده قرار میگیرند، هستند.
یک زن که از شمال غنا به آکرا، پایتخت این کشور مهاجرت کرده، میگوید کشاورز بوده تا اینکه زمین بر اثر سیل خراب و مجبور به مهاجرت شد؛ وی به مدت ۷ سال به عنوان باربر کار کرده و وسایل را روی سر خود حمل میکرد.
«فران ویت»، مشاور تغییرات آب و هوایی و برده داری مدرن در سطح بین المللی، میگوید «تحقیقات ما تأثیر دومینووار مانند تغییر آب و هوا بر زندگی میلیونها نفر را نشان میدهد؛ حوادث شدید جوی به تخریب محیط زیست کمک میکند، مردم را مجبور به ترک خانههای خود میکند و آنها را در برابر قاچاق، استثمار و بردگی آسیب پذیر میکند.»
بانک جهانی تخمین میزند که تا سال ۲۰۵۰ تاثیر بحران آب و هوا، مانند کمبود آب و افزایش سطح آب دریا، بیش از ۲۱۶ میلیون نفر دیگر را در ۶ منطقه از جمله آفریقای جنوبی، جنوب آسیا و آمریکای جنوبی مجبور به ترک خانههای خود خواهد کرد.