صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اکران یک فیلم دفاع مقدسی از سه‌شنبه/«تک تیرانداز» ادای دین «علی غفاری» به دفاع مقدس

۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۵۹۵۲۳
«تک‌تیرانداز» نهمین ساخته علی غفاری و تهیه‌کنندگی ابراهیم اصغری، فیلمی است که در آن برهه‌ای از زندگی شهید عبدالرسول زرین ملقب به گردان تک‌نفره روایت می‌شود.

- فیلم سینمایی «تک تیرانداز» به کارگردانی علی غفاری و تهیه کنندگی ابراهیم اصغری از ۳۰ شهریور ماه و همزمان با هفته دفاع مقدس توسط موسسه پخش بهمن سبز در سینماهای کشور اکران می‌شود و همزمان از پوستر جدید این فیلم سینمایی با طراحی محمد روح‌الامین نیز رونمایی شد.

فیلم سینمایی «تک‌تیرانداز» که برای اولین بار در سی و نهمین جشنواره فجر به نمایش درآمد و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی و بهترین جلوه‌های ویژه میدانی را دریافت کرد.

***غفاری: تماشاگران سینما هیچگاه آثار دفاع مقدس را پس نزده‌اند

علی غفاری کارگردان فیلم «تک تیرانداز»پیش از این به میزان گفته بود: طبیعتا همیشه آثار بعد از اکران در جشنواره فیلم فجر بنا به نظرات و واکنش‌هایی که از تماشای اثر دریافت می کنند دچار تغییرات می‌شوند، «تک تیرانداز» هم خارج از قاعده نیست، با توجه به بازخوردهایی که از اکران های جشنواره فیلم فجر داشتم احتمالا پنج دقیقه از فیلم کم شود.

کارگردان فیلم «تک تیرانداز» ساخت آثار دفاع مقدس را سخت دانست و اضافه کرد: خوشبختانه جامعه و مردم هیچگاه آثاری که درباره شهدا و بزرگان دوران دفاع مقدس ساخته شده اند را پس نمی‌زند، به نظر من ساخت آثار خوب که مردم از آن استقبال کنند وظیفه هنرمندان است و آنها باید آثاری ارائه کنند که علاوه بر مضمون و محتوا ساختار خوبی هم داشته باشد.

***«تک‌تیرانداز» فیلمی قهرمان محور است که برشی کوتاه از حضور حماسی شهید عبدالرسول زرین، بهترین تک‌تیرانداز دوران دفاع مقدس را در قالب یک داستان اکشن روایت می‌کند.

****انوش معظمی: نقش تک‌تیرانداز عراقی را بازی می‌کنم

انوش معظمی بازیگر فیلم سینمایی «تک تیرانداز» پیرامون این فیلم به میزان گفت: فیلم سینمایی «تک تیرانداز» درباره ماهرترین و تیزبین‌ترین تک تیرانداز در دوران دفاع مقدس است، شهید عبدالرسول زرین جزو نیروهای اصلی و بنیان‌گذاران لشکر امام حسین (ع) بوده و در جبهه‌ها نقش مهمی را ایفا می‌کرد؛ نشانه‌گیری‌های دقیق شهید زرین بیشترین آسیب‌ها را به دشمن زده است. او با رکورد بیش از سه هزار شلیک موفق نمونه ای نادر در نوع خود بوده است.

این بازیگر سینما و تلویزیون کارگردان «علی غفاری» را مورد تقدیر قرارداد و اضافه کرد: علی غفاری با این جنس از سینما آشنا است، به خوبی و به درستی همه چیز را رصد و هدایت می‌کند و تا آنجا که من دیدم به خوبی توانست از پس پروژه ای سخت بر آید.

وی ساخت آثاری همچون تک تیرانداز را نیاز روز جامعه خواند و اظهار کرد: بازیگران و عوامل بسیاری برای ساخت این فیلم زحمت کشیدند اما آنچه از همه مهمتر است اینکه ما در سینما شاهد ساخت فیلمهایی درباره اسطوره های تاریخی و دفاع مقدس مان باشیم، افرادی که شاید به خوبی معرفی نشده اند و سینما می‌تواند راه خوبی برای شناخت بهتر جامعه با آنها باشد.

***«تک‌تیرانداز» نهمین ساخته علی غفاری و تهیه‌کنندگی ابراهیم اصغری، فیلمی است که در آن برهه‌ای از زندگی شهید عبدالرسول زرین ملقب به گردان تک‌نفره روایت می‌شود.

در این فیلم سینمایی کامبیز دیرباز ایفاگر نقش شهید عبد الرسول زرین بزرگ‌ترین تک‌تیرانداز جنگ‌های معاصر است. همچنین امیررضا دلاوری، علی‌رضا کمالی و انوش معظمی به‌عنوان بازیگران جدید این فیلم سینمایی معرفی شدند.

****کامبیز دیرباز: رسیدنم به لهجه شهید عبدالحسین زرین در فیلم «تک تیرانداز» بسیار سخت بود

کامبیز دیرباز در گفت‌وگو با میزان پیرامون ایفای نقش در فیلم «تک تیرانداز» گفت: ایفای نقش «شهید عبدالحسین زرین» کار بسیار پیچیده و سختی بود، به طور کلی تنها ده دقیقه نوار صوتی از وی موجود بود که عمدتا خطاب به فرزندش ضبط شده بود. 

وی در همین راستا ادامه داد: نبود منبع و مرجع خاص مستند از آن شهید باعث شد تا رسیدن به نقش و نزدیک شدن به واقعیت برایم بسیار سخت شود. این نقش از آن جهت سختتر بود که از لحاظ لهجه کمک چندانی نداشتم و آن صوت های محدود نمی‌توانست به درآوردن درست لهجه‌ام کمک کند. 

بازیگر فیلم «تک تیرانداز» درباره لهجه نهایی شهید «عبدالحسین زرین» تاکید کرد: آنچه از نوارهای ضبط شده بر می‌آمد لهجه ای بین لری و اصفهانی بود اما در نهایت با تحقیقات بیشتر و صحبت با اقوام وی تصمیم گرفتیم که کاراکتر با لهجه اصفهانی صحبت نماید. 

وی در همین رابطه ادامه داد: این شهید بزرگوار نزدیک به سی و پنج سال در اصفهان زندگی کرده بود و به همین دلیل احساس کردیم که باید آن لهجه را داشته باشد، البته لهجه ای که در فیلم آورده ایم نه چندان غلیظ است که از عرف بیرون بزند. 

***عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از کارگردان: علی غفاری، تهیه‌کننده: ابراهیم اصغری، نویسندگان: رضا خمسه، بهنام علیزاده، مدیر فیلمبرداری: سعید براتی، تدوین: حسن ایوبی، مدیر تولید: عباس دقاقی، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: مجید کرباسیان، مدیر صدابرداری: شهرام متولی باشی، طراح گریم: محسن ملکی، مدیر طراحی صحنه و لباس: عباس بلوندی، طراح صحنه: حبیب کریم زاده، طراح لباس: بهزاد آقابیگی، طراح جلوه‌های ویژه میدانی: ایمان کرمیان، طراح بدلکاری: امیرحسین خنجری، عکاس: آرش شاه‌محمدی، عکاس پشت‌صحنه: مانی رئیسی، منشی صحنه: ساناز فراهانی، مدیر تدارکات: رامین بهزادی، مدیر مالی: ثریا سپاسی، روابط عمومی: جواد اصغری.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *