صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«سریال افرا» به فرهنگ سازی در جامعه کمک کرد

۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۰:۳۱
کد خبر: ۷۵۹۳۲۸
مدیر شبکه یک سیما در نشست بررسی ابعاد زیست محیطی سریال «افرا» تاکید کرد: این سریال سعی دارد آثار تربیتی خوبی را در جامعه بر جای گذارد و به فرهنگ سازی جامعه کمک کند.

-طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی سیما، مجید زین العابدین، مدیر شبکه یک سیما در نشست بررسی ابعاد زیست محیطی سریال «افرا» گفت: سریال افرا سال ۱۳۹۹ یکسال در شرایط سخت کرونا تولید شد و خوشبختانه مورد اقبال عمومی قرار گرفت.

وی ادامه داد: این سریال ۴۰ قسمتی توانست در میانه پخش از شبکه یک سیما به هدف خود که همان توجه به مسائله محیط زیست و شرایط سخت زندگی محیط بانان است را لایه‌های اقتصادی واجتماعی را برای مخاطب باز کند.

زین العابدین با ابراز خرسندی از اینکه مسائله محیط در چند سال گذشته مورد توجه جدی نمایندگان مجلس و فراکسیون محیط زیست مجلس قرار گرفته است، گفت: توجه به
محیط زیست به عنوان سرمایه ملی کشورمان، حراست و صیانت از حافظان محیط زیست و اختصاص ردیف بودجه برای محیط بانان از جمله فعالیت‌های است که فراکسیون محیط زیست مجلس برای این ردیف شغلی در نظر گرفته است.

مدیر شبکه یک سیما با تأکید بر اینکه یکی از نکات مثبت سریال افرا، توجه به خرده فرهنگ بومی و مردم گیلان با یک قدرت بزرگی تاریخی بود، افزود: خوشبختانه سریال افرا به عنوان یک سریال غیر توریستی در بافت خرده فرهنگ بومی منطقه گیلان مورد اقبال مردم این منطقه قرار گرفت و بیشتر بازیگران و عوامل این سریال غالباً یا در گیلان زندگی می‌کردند یا اهل گیلان و دغدغه‌مند به مسائل محیط زیست بودند.

وی ادامه داد: سیر تحول سریال افرا حاوی تلخی و شیرینی‌هایی بود، سریال افرا می‌بایست کجی‌ها را نشان می‌داد تا از دل این کجی‌ها قهرمان‌ها تجلی پیدا کنند! گذشت مقابله کینه معنا پیدا کند! اصلاح تربیت در غالب کار نمایشی نمایان شود، که خوشبختانه این سریال توانست پاسخ مناسبی به همه این ویژگی‌های انسانی دهد.

زین العابدین تأکید کرد: بازیگران و عوامل سریال افرا، مضامین دینی، چون کشاکش قصاص، گذشت، عفو و مساله سقط جنین که معضل امروز جامعه ماست وابعاد پزشکی و دینی دارد قتل و گناه کبیره محسوب می‌شود، مورد توجه قرار داده و به تصویر کشیدند.

وی با تأکید بر اینکه در بخش‌هایی از این سریال در حوزه قضایی شأن قاضی، وکیل و دادستان و مدیران بیمارستان به تصویر کشیده شد، افزود: این سریال نشان داد کادر مدیریتی پزشکی کاملاً دلسوزانه نسبت به جامعه رفتار می‌کنند، مسؤلان محیط بانی استان گیلان پدرانه با کارمندانش رفتار می‌کند، در بخش مدیریت خانواده پدر مقتدری را به تصویر بکشاند که در عین اینکه پدری مهربان و دلسوز است! خطای رفتاری از او سر می‌زند که سرآغاز فجایع غیر قابل جبرانی می‌شود.

وی تاکید کرد: این سریال سعی کرد آثار تربیتی خوبی را در جامعه بر جای گذارد و به فرهنگ سازی جامعه کمک کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *