صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۷۰ درصدی تصادفات راه‌های مواصلاتی استان قم

۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵:۵۰
کد خبر: ۷۵۸۸۷۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان قم در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان با موضوع کاهش تصادفات، با استناد به گزارش‌های واصله به شورا، از کاهش ۷۰ درصدی تصادفات در راه‌های مواصلاتی قم با محوریت جعفریه خبر داد.
- حجت الاسلام والمسلمین علی مظفری، رئیس کل دادگستری استان قم در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان با موضوع کاهش تصادفات، با استناد به گزارش‌های واصله به شورا، از کاهش ۷۰ درصدی تصادفات در راه‌های مواصلاتی قم با محوریت جعفریه خبر داد و گفت: با عنایت به شناسایی نقاط حادثه خیز راه‌های مواصلاتی و درون شهری، عزم دستگاه قضایی بر اصلاح این نقاط و کاهش میزان حوادث و تلفات جاده‌ای تا پایان سال می‌باشد.

وی تصریح کرد: کاهش تصادفات راه‌های مواصلاتی و درون شهری استان، خدمتی بی بدیل به زائران و مجاوران حرم کریمه اهل بیت (ع) است و بر این اساس اعضای شورا مکلف شده اند از ابتدای سال نسبت به عملیاتی شدن مصوبات شورا با هدف کاهش تصادفات عزم جدی داشته و اقدامات لازم را در دستور کار دستگاه متبوع خود قرار دهند.

رئیس کل دادگستری استان قم، اصلاح نقاط حادثه خیز، به روز شدن تابلو‌ها و نصب علائم هشدار دهنده و دوربین‌های نظارتی پلاک خوان و تردد شمار از یک طرف و ارسال پیامک برای رانندگان خاطی از سویی دیگر؛ از جمله اقدامات پیشگیرانه‌ای است که در کاهش تصادفات نقش عمده‌ای را ایفا می‌کنند. وی افزود: بر اساس مصوبه شورا، می‌بایست تا پایان سال، نواقص و کمبود‌های موجود رفع و نتایج به اطلاع شهروندان رسانده شود.

مظفری تأکید کرد: در شورای پیشگیری از وقوع جرم مقرر گردید: دوربین‌های نصب شده از سوی شهرداری و حمل و نقل جاده‌ای به سامانه پایش ناجا متصل گردد تا شهروندان با حفظ تدابیر انتظامی، به راحتی و با تلفن همراه خود بتوانند از وضعیت ترافیکی راه‌های درون شهریی و مواصلاتی مطلع شوند.

رئیس کل دادگستری استان قم افزود: با توجه به شرایط و جایگاه ویژه استان قم و تردد بیش از بیست میلیونی زائران و مسافران، افق دید مسئولان شهری و استانی در طراحی راه‌های درون شهری و مواصلاتی قم، لزوما می‌بایست با افقی بلند مدت و با در نظر گرفتن جمیع جهات باشد.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *