صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بررسی سند ملی امنیت غذایی با حضور نماینده ولی‌فقیه

۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵:۲۹
کد خبر: ۷۵۷۳۰۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: در سند امنیت ملی غذایی باید حتماً به منابع انسانی و کشاورزان نگاه ویژه‌ای شود تا جایگاه کشاورزان ارتقا یابد.
- بنا به اعلام روابط عمومی حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، جلسه بررسی سند ملی امنیت غذایی ظهر امروز در سالن برادران شهید نعمتی جم واقع در ساختمان شهید آوینی وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.

در ابتدای جلسه مشاور عالی برنامه‌ریزی و ارزیابی به‌ضرورت تهیه سند ملی امنیت غذایی پرداخت و بیان کرد: امنیت غذایی یکی از مؤلفه‌های اساسی حکمرانی در کشور است و ضروری است در سطوح اصلی کشور موردبحث و بررسی قرار گیرد به همین خاطر تهیه سند ملی امنیت غذایی در این راستا یک شالوده‌ریزی مهم محسوب می‌شود و در صورت ایجاد یک وفاق و هماهنگی سیستمی می‌توانیم شاهد اتفاقات بزرگ و جهش‌های مترقی در حوزه کشاورزی و امور غذایی در کشور باشیم.

در ادامه جلسه مشاور وزیر جهاد کشاورزی به ارائه آمار مباحث مختلف امنیت غذایی پرداخت و بیان کرد: امنیت غذایی دارای ابعاد بسیار گسترده‌ای است که نیاز به بررسی از زاویه‌های مختلف دارد.

در پایان جلسه حجت‌الاسلام و المسلمین ربانی با اشاره به اهمیت ارتقا جایگاه کشاورزان اظهار داشت: جهاد را نباید در جبهه نظامی خلاصه کرد  بلکه بحث امنیت غذایی یک جهاد بنیادی و اساسی است و ان شاء الله با برطرف کردن مشکلات معیشتی مردم خداوند اجر جهادگران به شما خواهد داد.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در ادامه به اهمیت بحث فرهنگی اشاره و بیان کردند: به تعبیر رهبر انقلاب هر طرحی نیاز به یک پیوست فرهنگی دارد و اگر طرحی تهیه شود که زمینه فرهنگی نداشته باشد آن طرح کامل و جامع نیست.

وی در ادامه با تقدیر و تشکر از فعالیت‌های صورت گرفته، بیان کرد: در سند امنیت ملی غذایی باید حتماً به منابع انسانی و کشاورزان نگاه ویژه‌ای شود تا جایگاه کشاورزان ارتقا یابد. طبق آمارهای ارائه‌شده تا چندی قبل ۵ میلیون نفر در بخش کشاورزی فعال بودند و متأسفانه امروز آمار آن کاهش‌یافته و اگر در طرح‌های ارائه‌شده جایگاه کشاورزان بالا نرود نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد.
 
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *