صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برگزاری دومین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرک‌ها و نواحی صنعتی

۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶:۴۷
کد خبر: ۷۵۷۱۲۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
دومین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرک‌ها و نواحی صنعتی به ریاست معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برگزار شد.
- بنا به اعلام شاتا، در این نشست گزارشی از اقدامات انجام شده در نشست کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان‌ها و سامانه مانع زدایی و رفع موانع تولید ارائه شد.

در ادامه هریک از اعضاء برای تقویت سازوکار‌های نظارتی و اقدامات اجرایی لازم برای تسهیل و رفع موانع تولید واحد‌های صنعتی در کارگروه‌های ملی و استانی، به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند و تصمیمات مورد نظر اتخاذ شد.

تا کنون ۷۲ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان‌ها برگزار و به مشکلات ۲۷۳ واحد صنعتی رسیدگی شده است.

همچنین تعداد ۱۰۷ واحد صنعتی مشکلات خود را در سامانه "مانع زدایی و رفع موانع تولید" سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ثبت نموده‌اند که اقدامات لازم برای حل مشکلات از طریق شرکت‌های استانی تابعه و مراجع قانونی مربوطه درحال انجام است.

شایان ذکر است، سرمایه گذاران و متقاضیان سرمایه گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی با ثبت نام در درگاه خدمات الکترونیک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به نشانی eservice.isipo.ir می‌توانند نسبت به دریافت خدمات و انعکاس مسائل، مشکلات و موانع پیرامون فضای کسب و کار خود اقدام کنند.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۵ شهرک و ۳۲۴ ناحیه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌برداری، ۸۱ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۹۳ هزار و ۹۲۳ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۴۸ هزار و ۱۲ واحد صنعتی و سه هزار و ۱۴۵ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۶۲ هزار و ۲۴۳ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.
 
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *