تشکیل کارگروه توانمند سازی جامعه روستایی توسط دستگاه قضایی خراسان شمالی
جلسه کارگروه توانمند سازی جامعه روستایی به ریاست معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل خراسان شمالی با حضور مدیران و نمایندگان دستگاههای اجرایی ذی ربط در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان برگزار شد.
- جلسه کارگروه توانمند سازی جامعه روستایی به ریاست اسپیدکار، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل خراسان شمالی با حضور مدیران و نمایندگان دستگاههای اجرایی ذی ربط در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان برگزار شد.
در این جلسه مهمترین علل و عوامل مهاجرت روستاییان به شهرها و راهکارهای توانمندسازی محلههای ضعیف و ناکارآمد جامعه مورد بحث، بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
اسپیدکار، در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام خونین ۱۷ شهریور به تبعات منفی حاشیه نشینی و مهاجرت روستاییان به شهرها اشاره و تصریح کرد: در این نشستها مسؤولین باید با دلسوزی و جدیت کامل به معضل حاشیه نشینی ناشی از مهاجرت بی رویه روستاییان به شهرها و تبعات منفی متأثر از آن ورود کنند و از هر حیث علل و عوامل آن را مورد بررسی قرار دهند و سپس بطور جهادی برای رفع مشکلات پای کار باشند.
وی با اشاره به برخی مشکلات مطروحه از سوی اهالی ساکن منطقه جوادیه بجنورد، اصلاح و مرمت آسفالت خیابان، بازسازی و نوسازی شبکه فاضلاب، تکمیل سالن ورزشی، احداث مدرسه سه کلاسه و رفع ایرادات و نواقص شبکه آب وفاضلاب را از جمله مطالبات اصلی اهالی کلاته جوادیه برشمرد و از مسؤولین ذی ربط خواست هر چه سریعتر این مشکلات را مرتفع و نتیجه اقدامات انجام شده را به دستگاه قضایی گزارش کنند.
اسپیدکار، پیگیری مطالبات شهروندان و تلاش در راستای رفع مشکلات آنان را از جمله اولویتهای شورای پیشگیری از وقوع جرم برشمرد و با اشاره به مبانی قانونی متناظر به تعهدات و تکالیف ذاتی مدیران در این خصوص تصریح کرد:بر اساس قوانین موضوعه هر گونه فعل و یا ترک فعلی که طبق قانون جرم شناخته شده، طبعا پیگرد و تعقیب قضایی را به همراه دارد و در نتیجه موجب اعمال مجازاتهای قانونی خواهد بود و طبعا چنانچه هر شخص حقیقی و یا حقوقی از جمله مسؤولین اجرایی ذی ربط بر اساس قانون عمل نکنند دستگاه قضایی با جدیت و بدور از هرگونه مماشات با افراد خاطی برخورد خواهد کرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان خراسان شمالی، با اشاره به ریشههای ساختاری شکل گیری برخی جرائم و آسیبهای اجتماعی، انجام اقدامات اساسی در ابعاد فرهنگی و اجتماعی از جمله اصلاح زیرساختها را در شمول مطالبات عمومی و نیز اقدامات مورد انتظار از سوی مسؤولین برشمرد و خاطرنشان کرد:اهتمام جدی در این حوزهها تاثیر بسزایی در پیشگیری از وقوع جرم دارد و حتی میتواند زمینههای رشد و بالندگی را برقرار سازد و بعلاوه در بعد اقتصادی موجبات کارآفرینی و اشتغالزایی و رونق کار تولیدی را برای جوانان فراهم نماید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *