صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۵ ترفند ساده برای از بین بردن بوی زهم گوشت

۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۵:۴۹:۰۱
کد خبر: ۷۵۶۴۶۹
بوی گوشت در غذا برای خیلی از افراد غیر قابل تحمل و زننده است. در این مطلب با ۵ ترفند و تکنیک طلایی برای از بین بردن بوی زهم گوشت آشنا می‌شوید.

- روزنامه خراسان نوشت: گوشت قرمز خواص زیادی برای بدن دارد. مقادیر زیادی از مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن ما از طریق گوشت قرمز جذب می‌شود. اما بوی گوشت در غذا برای خیلی از افراد غیر قابل تحمل و زننده است. از بین بردن بوی گوشت از غذا و ظروف و هوا روش‌های خاص خودش را دارد که اینجا می‌توانید بخوانید. در این مطلب راه‌حل‌های مناسب برای از بین بردن بوی زهم گوشت در ادامه مطالعه کنید:

سطح گوشت را با آرد بپوشانید

برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز روی آن را با آرد بپوشانید برای یک کیلوگرم گوشت، حدود یک مشت آرد نیاز است. بعد از یک یا دو ساعت گوشت را با آب معمولی بشویید.
مخلوط سرکه و سیر له شده

روی گوشت مخلوط سرکه و سیر له شده بزنید و بعد از ۳۰ دقیقه گوشت را با آب بشویید و بپزید.

گوشت را با نمک و نشاسته مخلوط کنید

نمک و نشاسته را به مقدار یک به دو با هم مخلوط کنید و در کمی سرکه بریزید و گوشت را داخل آن بگذارید و به آهستگی مالش دهید تا محلول نشاسته، نمک و سرکه به خورد آن برود آن گاه گوشت را بشویید.

استفاده از رزماری

زمان آشپزی با گوشت گوسفند و مرغ می‌توانید چند شاخه رزماری به آن اضافه کنید تا بوی بد گوشت و مرغ گرفته شود و پس از پختن غذا آنها را بیرون بیاورید.

همچنین برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز، پیش از فریز کردن به مدت ۴-۳ ساعت آن را در سرکه، برگ بو، زعفران، سیر و پیاز رنده شده قرار دهید تا طعم دار شود، آن گاه آن را در فریزر بگذارید. برای طعمدار کردن گوشت قرمز بهتر است به جای آب‌لیمو از کیوی استفاده شود؛ کیوی سبب ترد شدن گوشت قرمز در عرض یکی دو ساعت می‌شود.

تکنیک پختن

یکی از عوامل اثر گذار در طعم و مزه گوشت، شیوه پخت آن است. پختن گوشت با حرارت بسیار کم و طبخ بیش از اندازه آن می‌تواند در مزه و بوی گوشت اثر منفی بگذارد.

برای سرخ کردن گوشت، اول تابه را گرم کنید، روغن را در تابه بریزید و بگذارید خوب داغ شود، آن گاه گوشت را به تابه اضافه کنید. حرارت را نه خیلی کم کنید که گوشت در روغن آب بیندازد و نه خیلی زیاد کنید که سطح بیرونی گوشت بسوزد. تکه‌های گوشت را مرتب بچرخانید که گوشت، مغز پخت شود.

یکی از روش‌های پختن گوشت به شیوه کبابی این است که گوشت را پیش از پخت در ترکیبی از روغن زیتون، پیاز، فلفل دلمه‌ای، لیموترش و فلفل سیاه بخوابانید و چند ساعتی در دمای ۶ تا ۸ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

برای طبخ گوشت، پیاز را تفت دهید، گوشت را به آن بیفزایید و بعد از تفت دادن گوشت، کمی آب به آن اضافه کنید. برای گوشت گوسفندی حدود ۳ ساعت و برای گوشت گوساله حدود ۴ ساعت صبر کنید تا به طور کامل بپزد، آن گاه ادویه‌های مد نظر را به آن بیفزایید و بگذارید قدری بجوشد تا گوشت طعمدار شود و بوی بد آن از بین برود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *