صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بهترین روش‌های کاربردی گرفتن تلخی غذا

۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۲:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۵۶۲۳۴
اگر هنگام پختن غذا متوجه تلخی غذا شدید، نگران نباشید. شما می‌توانید با توجه به نوع غذا با استفاده از ترفند‌های ساده تلخی غذا را از بین ببرید.

- نمناک نوشت: اگر شما آشپز ماهری نیز باشید، ممکن است در پخت غذا با مشکلاتی مانند شوری، تلخی و... غذا روبرو شوید. در این بخش به تلخی غذا پرداخته ایم که ممکن است علت‌های متفاوت داشته باشد. اگر غذایتان تلخ شد نگران نباشید شما می‌توانید برای گرفتن تلخی غذا اقدام کنید و با روش‌هایی که در ادامه آورده ایم، تلخی غذا را از بین ببرید یا کمتر کنید.

استفاده از آبغوره یا آبلیمو

اگر غذای شما به دلیل سوختن پیاز داغ و... مقداری تلخ شد، می‌توانید برای رفع تلخی انواع خورش و... از آبلیمو یا آبغوره یا آب نارنج استفاده نمایید، زیرا استفاده از مواد اسیدی به رفع تلخی غذا کمک زیادی می‌کند.

خارج کردن زودتر لیمو عمانی

باید دقت کنید گاهی علت تلخی غذای شما وجود لیمو عمانی در آن است. برای اینکه از تلخی خورش جلوگیری کنید، بهتر است لیمو عمانی را کمی قبل از ریختن در خورش خیس کنید و لیمو را در انتهای پخت غذا و در نیم ساعت پایانی به غذا اضافه کنید، زیرا پخت طولانی مدت لیمو عمانی با غذا در بیشتر مواقع باعث تلخ شدن طعم غذا می‌شود. همین طور می‌توانید لیمو عمانی را در هاون کوبیده و هسته‌های آن را خارج کرده و سپس به غذا اضافه کنید.

افزودن نمک

اگر غذای خود را مزه کردید و در یافتید که کمی تلخ است، برای بهتر شدن طعم غذا و رفع تلخی کمی نمک به غذای خود بیافزایید، اما مراقب باشید که غذایتان شور نشود. افزودن نمک نیز به گرفتن تلخی آبگوشت و خورش‌ها در صورتی که علت تلخی پیاز داغ سوخته باشد، کمک می‌کند.

افزودن مواد اولیه جدید

اگر وقت کافی برای پخت و پز دارید، این روش را به کار بگیرید. برای برطرف کردن تلخی غذا مواد اولیه جدید به آن اضافه کنید، تا طعم تلخی آن کمتر شود.

رقیق کردن غذا

اگر خورشتان غلیظ است و کمی طعم تلخی دارد، با اضافه کردن مقداری آب جوش به خورش می‌توانید آن را رقیق کنید و تا حد زیادی تلخی ناشی از زردچوبه را کاهش دهید.

اضافه کردن رب

برای اینکه طعم تلخی غذایتان کمتر شود، بهتر است یک قاشق رب را کمی تفت داده و به غذا بیافزایید. البته توجه کنید رب را می‌توانید به غذا‌هایی اضافه کنید که در رسپی خود رب دارند. یک قاشق رب می‌تواند تلخی غذا را کمتر نشان دهد.

افزودن سیب زمینی

برای کمتر نمودن تلخی غذا بر حسب نوع غذا به آن پیاز، سیب زمینی، هویج و گوجه بیافزایید. شما می‌توانید هویج و سیب زمینی را بدون خرد کردن در غذا بریزید و در آخر از غذا خارج نمایید.

افزودن جوش شیرین

برای رفع تلخی غذا اضافه کردن مقدار کمی جوش شیرین در حد یک چهارم قاشق چایخوری به غذا می‌تواند تاثیر زیادی داشته باشد.

اضافه کردن زعفران

برای رفع تلخی غذا و خوشمزه و خوش عطر کردن آن بسته به نوع غذایتان می‌توانید به آن مقداری زعفران دم کرده با دو حبه قند اضافه کنید.

استفاده از ادویه کمتر

گاهی علت تلخی غذا استفاده بیش از اندازه از زرد چوبه و کیفیت پایین آن است، زیرا برخی زرد چوبه‌ها ناخالصی فراوانی دارند. برای جلوگیری از تلخی غذا از کیفیت زردچوبه مصرفی تان اطمینان داشته باشید و قبل از مصرف از کیفیت ادویه‌های خود مطمئن باشید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *