تحقق سهم ۲۵ درصدی تعاون از اقتصاد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر اصل در فعالیت های اقتصادی، بخش تعاون باشد، به اهداف سهم ۲۵ درصدی تعاون خواهیم رسید.
- طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حجت الله عبدالملکی در آئین تجلیل از تعاونیهای برتر ملی و افتتاح ۲۶۸ طرح تعاونی گفت: ادغام سه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی میتوانست فرصتی را برای ارتقای بخش تعاون فراهم کند، اما متاسفانه از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده نشده است و باید در دولت سیزدهم این بخش را تقویت کنیم.
وی تعاون را یکی از نمادهای اقتصاد درون زا دانست که میتواند همه ظرفیتها را بسیج کند، تصریح کرد: هم اکنون اقدامات بسیار خوبی در حوزههای نوآوری و تعاونیهای سنتی صورت گرفته است و اگر عنصر نوآوری به تعاونیهای سنتی اضافه شود ارتقای بخش تعاون را شاهد خواهیم بود.
عبدالملکی ادامه داد: در مراکز مختلف نوآوری و پارکهای فناوری باید تیم سازی به صورت تعاونی صورت گیرد که اگر این اتفاق بیفتد حمایتهای دولتی را خواهیم داشت.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: پنج رکن اساسی مردمی بودن، عدالت محوری، دانش بنیان، برون و درون گرا بودن در بخش تعاون وجود دارد که باید به همه این ارکان توجه شود.
وی با اشاره به این که تعاون تجلی معنای مردمی بودن است، گفت: فعالیتها در تعاون به صورت مشارکتی و با استفاده از ظرفیتهای مختلف مردمی صورت میگیرد.
عبدالملکی بیان کرد: تعاونی دارای مبنای عقلی و دینی است، همچنین معنای عرفی دارد یعنی از زمانی که انسان حیات خود را شروع کرده فعالیتها به صورت مشارکتی بوده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: تعاون، در کشور دارای بعد قانونی بوده و در سیاستهای کلی نظام بر آن تاکید شده است.
وی معتقد است: صادرات، در حوزه تعاونیها از اهمیت ویژهای برخوردار است که باید به آن پرداخته شود، ضمن این که الگوی تعاون در جهان موفق عمل کرده است.
عبدالملکی گفت: اگر اصل در فعالیتهای اقتصادی، بخش تعاون باشد، به اهداف سهم ۲۵ درصدی تعاون خواهیم رسید.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به این که تعاون، محور اقدامات اساسی و مقررات زدایی خواهد بود، گفت: در حوزه شفافیت و تحقق دولت الکترونیک اقدامات خوبی نیز صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون سهم بخش تعاون زیر ۳.۵ درصد است که باید این سهم ارتقا یابد و به سمت تعاونیهای ایجادی حرکت شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *