صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازگشایی ایمن مدارس در گرو همکاری و همراهی مردم و مسئولان

۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵:۴۰
کد خبر: ۷۵۵۹۴۳
سرپرست وزارت آموزش و پرورش ، گفت: آموزش و پرورش برای اینکه بتواند مدارس کشور را بازگشایی کند نیازمند همکاری و همراهی مردم، دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف است.
-به نقل ازمرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی؛ با حضور در نهصد و نود و نهمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش، با اشاره به نزدیک شدن به شروع سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، اظهار کرد: تمام تمرکز آموزش و پرورش، بر بازگشایی ایمن و بدون دغدغه مدارس کشور است تا بتوانیم با آرامش خاطر سال تحصیلی جدید را آغاز کنیم.

کاظمی با تأکید بر این که هدف ما بازگشایی ایمن و بدون دغدغه مدارس است، افزود: آموزش و پرورش برای این که بتواند مدارس کشور را بازگشایی کند نیازمند همکاری و همراهی مردم، دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف است، نقش رسانه‌ها برای اقناع مردم و اقدامات وزارت بهداشت در واکسینه کردن فرهنگیان برای آغاز سالی بدون تنش و دغدغه، بسیار مهم و مؤثر است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که تعطیلی مدارس هزینه‌های جبران ناپذیری بر جامعه تحمیل می‌کند، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها و استراتژی‌های آموزش و پرورش، تمرکز بر بازگشایی مدارس است؛ لذا از همه همکاران عزیز تقاضا می‌کنم با همکاری و مشارکت همدیگر آغازگر سالی توأم با آرامش و ایمنی برای دانش آموزان و خانواده‌ها باشیم.

کاظمی تصریح کرد: آقای رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی آموزش و پرورش اعلام کرده اند در جلسات شورای عالی شرکت می‌کنند؛ رئیس جمهور می‌خواهد از نزدیک در جریان فعالیت ها، مسائل و مشکلات آموزش و پرورش قرار بگیرند. این یک فرصت است تا بتوانیم از ظرفیت‌های دولت برای بهبود و حل مسائل آموزش و پرورش استفاده کنیم.

کاظمی ابراز داشت: برای آغاز سال تحصیلی جدید تمهیدات و اقدامات خوبی انجام شده است از جمله؛ آغاز بکار «مدرسه تلویزیونی ایران»، استفاده از تمامی «ظرفیت‌های شبکه شاد»، «پیش بینی پروتکل‌های بهداشتی»، «واکسیناسیون فرهنگیان» و «تأکید بر تمرکززدایی و واگذاری اختیارات بیشتر به استان‌ها و مدارس کشور» از جمله این اقدامات است.

وی با اشاره به این که در دنیا کمتر کشوری مدارس را تعطیل می‌کند، تصریح کرد: جبران هزینه‌های تعطیلی مدارس و عدم حضور دانش آموزان در آن باعث افزایش هزینه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در آینده برای جامعه شده و عوارض جبران ناپذیری را در پی خواهد داشت که سال‌ها زمان می‌برد تا آن‌ها را از بین ببریم.

کاظمی با اشاره به این که سرنوشت جامعه به سرنوشت مدارس گره خورده است، افزود: چاره‌ای نداریم بجز با ایمن سازی مدارس، رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی و همراهی و مشارکت جامعه، به سوی بازگشایی مدارس برویم.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *